Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: Beşiktaş Nasıl Kurtulur? (Efsanenin Uyanışı)

Şampiyonlar Ligi'nde yarıfinaldeki rakibimiz belli oldu. MAN. UNITED !!!
    Vay anasını sayın seyirciler !!! Çok zor çooook !!!

Maç günü geldi çattı. İlk maç İnönü'de:

Her an uyanmak istediğimiz bir kabus gibiydi. Neyseki bitti. Sanırım bu takıma karşı fazla şansımız yok. Yarıfinalde bu yola veda edeceğiz.

Herşeyi unutup kendimizi lige verdik. Şampiyonluğu garantilemek üzereyiz:

Takımım süper bir maç çıkardı. Umarım bu futbolu rakip kalesinde gole daha fazla dönüştürmeyi de başaracağız.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON !!!

Avrupa macerasında yarıfinal rövanş maçı için İngiltere'ye gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne veda gecemize hoş geldiniz

Oyuncularım bütün olumsuzluklara rağmen ve de güçlü rakibe rağmen müthiş bir maç çıkardılar. Maçtan sonra hepsini tek tek kutladım ve O'nlarla gurur duyduğumu bilmelerini istedim.
    Bu maçta maalesef Bobo'yu kaybettik. Çok kötü sakatlandı. En önemli gol silahımız 5 ay sahalardan uzak kalacak. Sezon sonunda çok iyi bir forvet oyuncusu tranfer etmek zorundayım. Tavsiyeleriniz olursa dinleyeceğim.

Quote Originally Posted by juanov View Post
    çok başarılısın ama artık süperstar transferi vakti geldi diye düşünüyorum sadece gelecek vaadeden oyuncular bu kadroyu tam anlamıyla taşıyamaz diye düşünüyorum
    Süper Lig Şampiyonluğu, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde yarıfinal başarısından sonra bu sene yönetimin elini cebine atacağından eminim.
    Süperstar transferi konusunda haklısın. Şimdiden araştırmalara başladım. Biri forvet, diğeri orta saha 2 süper transfer yapmayı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sezon çok başarılı geçmiş transferleri bekliyoruz

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri