Üstesinden gelirsin abi![]()
Evet
Hayır
Başarıya daha çok var
Üstesinden gelirsin abi![]()
vayyyy teklif geliyor he
d
d:d
Gençlerbirliği acımamış çakmış valla![]()
uRFaspor Hamsi mıhlama Yedi.![]()
uRfaSpor Zevkten Dört Kösee..![]()
URFaSporda Yigido KeyFi..
uRfaSpor Horoz Karsısında Cok Sanslı
Bireysel Hatalar Urfaspora Pahalıya Mal OLdu
uRfaSporda Gevrek Ankara Simiti Ve Cay Keyfi
uRfaSpor Galatasaray Karsısında Tutunamadı
uRFaSporda Keyifler Yerinde
Ligde Son Hafta SampiyonLuk Yarısı Kızdı 3 Takımında Sampiyon Olma İhtimalleri Var...
![]()
iyi gidiyorsun hocam en azından uefa'ya katılırsın
bizim cimbom sıyrılır çıkar aradansenin sıran ilk sezon için gayet iyi...tebrikler aslan....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
çok iyi gidiyorsun hızını gördükten sonra 2050 değil 2100'e bile gelirsin diyorum günde kaç saat oturuyorsun
Urfa es esi 3Ledi
Ve Lig Bitti urfaSpor Hedefine Ulastı...
Bu Arada Türkiye Kupası GenclerBirligini Yenen Galatasarayın Oldu
Gol Ve Asist Krallıgı
ÖdüLLer..
Tüh Galatasarıyımız şampiyon olamamış Taner'in yılın genç'i olması iyi olmuş teklifler gelir Devamını heycan bekliyoz hocam
UrfaSporda Transfer Sov Sezonun Bitişiyle Başladı
Varan 1 . Caner yılmaz URfada
Varan 2. Koray Urfada
Varan 3. Yavuz cAlıskan uRfada
Varan 4. Serkan Atak Urfada
Varan 5. öNder inanc Artık Sarı Yeşil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Suan Tüm Genclerin Pesinde Büyük Takımlar Var Hepsinin Sözlesmesini 5 YıLLıgına UZatacagım![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Şubat.2009 at 19:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yine çok güzel gitmişsin be abi şimdi okuma fırsatım oldu. Süper ligdeki ilk sezon için sıran iyi zaten ilk hedefin uefaydı yanılmıyorsam.İnşallah bu sezon süper ligi kazanırsın. Uefadada kendini(Büyük URFASPORU) gösterirsin başarıların devamını diliyorum.
walla kardesim dedigimiz gerceklesti ilk ssezonda istedigine ulastin.artik bu seneki hedef en az 3.luk ve kupada en azindan yari final oynamak.bu arada uefada gruplara kalirsin insallah en azindan takima gelir olur![]()
hadi bakalim.iddaaliyiz bu sezon transferleri merakla bekliyoruz kardesim![]()
Genc Milos Urfa Sporu Secti
Genc Bosnalı urFaSporda
Şinasi Artık UrfaSporda Oyuncu 220k ytl ye Adiyaman Spordan Alınmıstır..
uRfaSporda 190 Lık PeruLu Transferi Yankı Uyandırdı.. Oyuncu Perunun Gelecekteki En Büyük Forvet Adayı
Urfasporda Transfer Bilancosu..
Arkadaslar Gecen YıL Takımın As oYuncularından
Velice Shumilikovski , Aydın Karabulut , Fatih Egedik , Turgay , Said , uGur Para KazanDırarak GittiLer.. Gelen Teklifler Cok Cazip Geldi. OyuNCuların Klube VerdiKLeri Emeklerinden Dolayı Tesekkür Ediyo. Ve Faal Futbol Yasantılarında Basarılar Diliyorum
Abi süpersin geneAma bu hızla fıtık olursun ona göre
![]()
Takıma Gecen YıL kazandırılan Gencler... Ve Gelişmiş Halleri
Bu Takımın YıLDızı Ve BanKosu
Sinan Bolat Peşinde Avrupa Devler Dolasıyo
Bizim Arap Usagı![]()
SırıK Defansımız Kendisi Defansımızın Bel Kemigi Oldu Gecen YıL: Bu YılDa ÖYle.
Tam Bir JOker DeFans ÖnLibero Orta Saha Da Oynayabiliyo Boyunun Uzun OLması Bizim İcin Büyük Avantaj Takımın ASı.. Velice nin Yerine Monte Edecem.![]()
Gecen Yıl Zaman Zaman Sans BuLdu Ve BuLdugu Sansı İyi Degerlendirdi Bu YıL Yine Zaman Zaman Sans Bulacak CünKü öNünde Süper ArjantinLi Var..
İste Süper ArjantinLimiz Pesinde Dünya Devleri Var. Ve Elimizde Son Anda Tutabildik.. Defansın Orta Sahanın Sagında Ve Amr Mevkinde RahatlıKla oynuyo.. Takımın Yine Bu Sezon DegişilMezlerinden Olacak...
İşte Süper Avusturalyalımız..
Gecen YıL Verilen Sansı iyi Degerlendirdi Ve TüM Maclarda Forma BuLdu. Bu YıL DönüşümLü Olarak Kullanılacak Mr Ve Amr MevKisinde RahatlıKLa OynayaBiliyo
Ve iŞte Taner Taktak Huzurlarınızda 3 YıLdır Takımda Takımdaki en Eski Yüz Diyebiliriz... Kritik Maclarda Takımı Sırtlasıyla Tanınıyo.. Gecen YıL Bir Cok Kritik Virajda Takımı Tek Basına ALdı Götürdü Buu YıL Yine Banko 11 De..
Ve İşte Takımın Genc. Pivot Santraforu Gürkan Gecen YıL Forma BuLdugu Tüm Maclarda Macın Yıldızı oLdu. Ve Ne Kadar Faydalı Bir Transfer Oldugunu KAnıtladı. Bu YıL takımın ASlarından Olacak
İŞte Gelecegin Vierisi. Karsınızda
Gecen YıL Kiralık Olarak Malatya ya Verildi Ve Müthiş Performans Göstermesinden Sonra Takımda TutuLdu Bu YıL Zaman Zaman Sans Bulacak
İşte Süper Portekizlimiz...
Gecen YıL Sans BuLdugu Kritik Macların Hepsinde Ya Gol attı Yada Asist Yaptı Bu YıL Yine Nöbetci GolCümüz oLacak
Ve Buda Takımın Basarısında ki En Büyük Etken T.D Turğay YETKİn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oLduK Zaten. Ya. Belimin Agrısından UyuyamıyoruM kac gecedir..
Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Şubat.2009 at 22:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu gençlerle beraber artık TSL'de baskıyı kurarsın... 2 sezona kalmaz açık ara şampiyonluklar gelir...![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi Bu YıL AcıK ara Sampiyon OLmazsam Sasarım Kadro Cok Süper..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Medyanın bu YıLKi Lig Tahmini Ama yine yanılıyolar...
arkadaşlar takımın ortalama yasını 21 e düşürdüm inş. seneye 20 olaacak.![]()
İşte Buda Klüb Ve Oyuncu Güvenlerii
İŞte Medyanın SampiyonLuK oRanLArı
![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Şubat.2009 at 22:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kullandıgın türkçe yama sorunsuz mu ? sorunsuz sa özelden yaz bana ... sorunlu yamaysa hiç vermearıza çıkardımı sinir oluyorum çünkü...