-
''futbol şiddettir,futbol holıganlıktır,futbol adam bıcaklamaktır'' mantalıtesıyle hareket etmeye dewam eden bırkac capulcu herzamn oldugu gıbı yıne yaptı yapacagını sana gecmış olsun...malesef bu uA gfb carsi 07 gecekondu texas tatanga vsvs.hepsınde olan seyler we yapanlarda bellı aslında bu yapanlar yuzunden takımların we taraftarın adı lekelenıo maleseff...
-
ya öle veya böle türkiyede bu manzaralar hep oluo..fenerliside,cimbomlusuda,bjkliside,trabzonlu suda hep bunu yapio...Burda en önemli nokta Kadiköy meydanında böle bi olay oluyor ve ortalıkta Polis YOK..!
Siz anlattınız bende anlatayım.Kadiköy iskele meydanında tam o parkın orda beşiktaş-kabataş iskelesinin yanında büfe var tam orda kundura sandığıyla bi cocuk geldi yanıma.kardeş paran varmı dedi bende yok dedim.sora sen anlamadın lan galiba biz bali çekicez para lazım dedi.tedirgin oldum sora bıçak çekti saplıyack diye çok korktum etrafta herkes görüo ama kimse yardım etmio.en önemlisi polis yok..sora neyse koşa koşa kaçtım etraftan ilk işim 155 polis imdatı aradım.Ama cvp çok ilginçti.."Ya ver 1 milyon para gitsin takma kafana..(tinerciler için sölediği laf polis amirinin)" sanırım Türkiyenin durumunu bu söz açıkça dile getirior.Bizde böle polis varken böle kuıralsız yaşam sürülürken daha çok iç savaş çıkar.Yazık çok yazık...
Mesaj Yetkileri