Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 491 sonuç

Konu: Kayseri Kadir Has Stadyumu İle İlgili Bütün Başlıklar

15.000 dimi 1.500 değil. Yanlış anlamayın ama lütfen gerçekçi olalım. Gönül isterki bütün Anadolu takım stadyumlarını doldurabilsin hatta artsın dışarıda kaldık diye bağırsın ama şuan Kayseri'de tribün kültürü oluşturulamadı. Nedendir bilmiyorum ama belediye başkanının bu kadar yardımlarına rağmen istenilen görüntüler tribünlere yansıtılamadı...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    15.000 dimi 1.500 değil. Yanlış anlamayın ama lütfen gerçekçi olalım. Gönül isterki bütün Anadolu takım stadyumlarını doldurabilsin hatta artsın dışarıda kaldık diye bağırsın ama şuan Kayseri'de tribün kültürü oluşturulamadı. Nedendir bilmiyorum ama belediye başkanının bu kadar yardımlarına rağmen istenilen görüntüler tribünlere yansıtılamadı...
    Evet 15000 kayserisporun eski stadının kapasitesi 25.900 kişilikti tüm maçlarda sivas kale arkamız full doluyodu zaten maratonunda 3/5i falan her zaman dolu oluyordu zaten bu resmi bir açıklamaydı ben kafamdan atmıyorum bu seyirci sayısını satılan kombine adedi ise 5500 adet buda resmi bir açıklama birçok anadolu kulübüne göre çok seyircimiz var yani tabi 1 milyon nufuslu şehire göre az ama fena değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    17.02.09

Last edited by deniz.91 : 17.Şubat.2009 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Deniz stadın dışı tam olarak ne zaman bitecekmiş bir bilgin var mı? Birde otopark olayı vardı o noldu?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

stadin üstü acilir kapanir olmayacakmiydi yahu? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bu stadın çaprazları açık mı. Daha doğrusu kornerlerin orası. Köşedeki tribünler.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Deniz stadın dışı tam olarak ne zaman bitecekmiş bir bilgin var mı? Birde otopark olayı vardı o noldu?
    Otoparkta bitmiş durumda stadın altı otopark birde çevresinde bir alana yaptılar otopark yanında bir boş alan daha var orayada yapılacakmış aldığım bilgilere göre

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    stadin üstü acilir kapanir olmayacakmiydi yahu? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum
    Hayır sahanın üzeri açık projede öyleydi zaten

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Bu stadın çaprazları açık mı. Daha doğrusu kornerlerin orası. Köşedeki tribünler.
    Abi çaprazların üzeri ve yanı cam ile kaplanıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kyaseride geçen gece çok yağun kar yağışı vardı ama bizimkiler teknolojiyi kullanmaya başlamışlar

18.02.09

Last edited by deniz.91 : 18.Şubat.2009 at 14:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Koltuklar daha iyi dizayn edilebilirmiş aslında

inanılmaz güzel gözüküyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mavi koltuklu olan bölge gayet şık duruyor ama karışık renkli olan bölümü bende beğenmedim pek aslında

Koltuklar çok kötü geldi bana yahu, tüm asaleti bozuyor.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Hiç komik değil

Neden dolduramasın herkesin kafasında bu oluşmuş seyirci yüzdelerine baktığınızda bu yıl kayserisporun seytirci ortalaması eski stadda 15000ini altına inmiyor eski stadımızda diğer anadolu şehirlerine göre kapastiesi çok büyük olduğundan stad boş gibi görünüyor ama baktığımızda bir eskiheri stadıda 15000 kişi falan snaırım onların stadı ise full dolu görünüyor.yeni stadla birlikte inşallah artık kış yaz farketmeyecek hep futbola müsayit bir ortam olacak bu taraftar saysını dahada artıracaktır benm tnaıdğım çok kişi var havalar çok soğuk olduğundan aça gelemeyen artık böyle bir dert olmayacak
    istanbul'da asy, inönü, kadıköy bile adam gibi dolmazken biraz zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor otomobil verecek!

Fenerbahçe maçı ile açılışı yapılacak olan Kadir Has Stadı’nda taraftarları büyük bir sürpriz bekliyor. Biletli seyirciler arasında yapılacak çekilişle bir kişiye otomobil hediye edilecek. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayseri’ye dillere destan bir stat yapıldığını ve bu stadın hakkını vermek için Kayserispor’un daha çok başarılara imza atacağını söyledi. Fenerbahçe maçı ile hizmete girecek olan Kadir Has Stadı’nın açılışı ile ilgili bilgiler veren Hurma, taraftarları büyük sürprizler beklediğini söyledi.
    Muhteşem bir açılış planladıklarını belirten Hurma, "Artık geri saymaya başladık. Stadımız son halini almak üzere. Fenerbahçe maçı ile start vereceğiz. Bu maç öncesi muhteşem bir gösteri planlıyoruz. Ayrıca biletli seyirciler arasında yapacağımız çekiliş ile bir kişiye 2009 model otomobil vereceğiz. Taraftarımızı ve Kayseri halkımızı bu maça bekliyoruz." dedi.
    Süleyman Hurma ayrıca Kayserispor – Fenerbahçe maçında 10 bin adet forma dağıtacaklarını da sözlerine ekledi.
    Faruk Aydemir / Kayseri

18.02.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

stadın koltukları gökkuşağı gibi olmuş güzel olmuş DA böylesine modern bir stad yapıp ondan maddi anlamda neden faydalanılmaz anlayamadım.tribünlere neden reklam alınmamış..bir fikri olan var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    stadın koltukları gökkuşağı gibi olmuş güzel olmuş DA böylesine modern bir stad yapıp ondan maddi anlamda neden faydalanılmaz anlayamadım.tribünlere neden reklam alınmamış..bir fikri olan var mı?
    tribünlere reklam derken???

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

mesela benfica nın stadı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence iyi olmazda herşeyimizde sponsor var zaten bund olmasın bari

20.02.2009

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kaleler ve sahnın çizgileri falanda bitmiş durumda geriye çok çok az bir iş kaldı 8 martı iple çekiyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Fenerbahçe maçı kesin kadir hasta olacak resmi açıklama var
    gelmesin evinde dinlensin yormayın çocuğu
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hıım güldğümü söyliyemem ama güzel yakalamışssın
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    kadir hastamıymış tüh. Allah acil şifa versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadir Has Stadı can aldı!

Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda cam takan 35 yaşındaki Davut Yavaş ayağı kayınca yere düştü. Hastaneye kaldırılan Yavaş yaşamını yitirdi.
    Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılan, 32 bin 500 kişilik Kadir Has Stadyumu'nda sabah 8.30'da son camları takan taşeron firma çalışanı Davut Yavaş ayağı kayınca yüksekten düştü. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılan Yavaş, iç kanama sonucu yaşamını yitirdi. Stadın yapımını üstlenen Kayseri İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tarınç, "Bu sabah son derece talihsiz bir olay yaşadık. Davut Yavaş, kalan son 2 camı takarken, ayağının kayması sonucu yaklaşık 15 metre yüksekten düştü. Hemen ambulans çağırdık. Görünürde birşeyi yok gibiydi. Ancak, hastanede iç kanama sonucu yaşamını yitirdi. Çok üzgünüz" dedi.
    Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

21.02.2009
    Kaynak : DHA

Gerçekten çok üzücü bir durum bu ya stadın sonuna geldiğimiz şu günlerde böyle bir olayın olması herkesi çok üzdü Allah rahmet eylesin
    Last edited by deniz.91 : 21.Şubat.2009 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

ayağı kayması tamamen kötü bir şans Allah Rahmet Eylesin

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Locaların koltuklarıda takılmış durumda

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

21.02.09

stad çok güzel ve çok modern ancak benim anlayamadığım bişey var o da stadın üstü neden kapatılmadı sonuçta kayseri soğuk ve karlı bir ilimiz o stadın zeminine yazık kar temizleme çalışmalarında çok kötü oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alttan ısıtma var.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadir Has'ta F.Bahçe maçını izlemek ne kadar?

Kayserispor – Fenerbahçe bilet fiyatları belli oldu. Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan Kayserispor – Fenerbahçe maçı bilet fiyatları açıklandı. Tribünlere göre bilet fiyatları şöyle;
    KALE ARKASI ALT TRİBÜN 30 TL
    KALE ARKASI ÜST TRİBÜN 40 TL
    DOĞU TRİBÜN (MARATON) ALT 80TL
    DOĞU TRİBÜN (MARATON) ÜST 60 TL
    BATI TRİBÜN (NUMARALI) ALT 90 TL
    BATI TRİBÜN (NUMARALI) ÜST 70 TL
    VIP-A VE VIP-B 200 TL
    Faruk Aydemir / Kayseri

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS