Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

8 34.78%
  • Galatasaray

13 56.52%
  • Beraberlik

2 8.70%
1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: AntaLyaspor - GaLatasaray [ TSL 20. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Küfürüyle övünmüyor bunların her zaman olacağını ve yalandan yere aaa ne kadar ayıp keşke olmasa engellenmesi lazım denmesinin manasız olduğu kastediyor heralde Serhat
    Hayatımın hiçbir bölümünde yalandan yere hareket etmedim. Ve sen beni böyle birşeyle suçlayamazsın.
    İşin vahim yanı küfür etmeleri değil zaten. İşin vahim yanı bu iş için tezahürat yapmamaları.
    Biz sütten çıkmış ak kaşığız da demedim ayrıca. Bizim taraftarımız da küfrediyor, ve tribün lan dese eşşek yüküyle ceza veriyorlar zaten bize. Böyle bir ceza varsa herkese eşit dağıtılsın artık. 3 Büyük takım en çok ceza alan takımlar, oysaki Anadolu takımları büyüklerden çok daha fazla küfretmeye başladı...
    Her şeyi istediğiniz yerlere çekmeyi bırakın artık. Hiç değilse biraz temeli dolu olsun konuştuklarınızın...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Hayatımın hiçbir bölümünde yalandan yere hareket etmedim. Ve sen beni böyle birşeyle suçlayamazsın.
    İşin vahim yanı küfür etmeleri değil zaten. İşin vahim yanı bu iş için tezahürat yapmamaları.
    Biz sütten çıkmış ak kaşığız da demedim ayrıca. Bizim taraftarımız da küfrediyor, ve tribün lan dese eşşek yüküyle ceza veriyorlar zaten bize. Böyle bir ceza varsa herkese eşit dağıtılsın artık. 3 Büyük takım en çok ceza alan takımlar, oysaki Anadolu takımları büyüklerden çok daha fazla küfretmeye başladı...
    Her şeyi istediğiniz yerlere çekmeyi bırakın artık. Hiç değilse biraz temeli dolu olsun konuştuklarınızın...

Tribün olaylarından bu sene en fazla ceza alan taraftar Beşiktaş klubüdür..Üstelik henüz evlerinde derbi oynamamalarına rağmen bu haberi 2 hafta önce ntv sporda dinlediydim

Ayrıca benim sana bi lafım yok küfür olmamalı diyen herkese dedim yalandan yere bu sözlere gereek yok demeye (: eğer sana nazire yapma amacım olsaydı mesajını alıntı yapardım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri