-
yazılanlara hak veriyorum fakat çok da fazla olmadığını düşünüyorum.tabii lehimize olanlarlar aleyhte olanlar kıyaslanınca haksızlık varmış gibi gözükebiliyor.ama fm 2009 da özellikle 2008 de olan abartı şut sayılarının düzeldiğini düşünüyorum.direkler konusuna katılıyorum.
taktiğe gelirsek,ilk sezonda genelde zorlandım,fakat çoğu oyunumda 2. sezon taktik takıma oturuyor ve başarı geliyor,tabii bunda yapılan transferlerin de etkisi var.taktik yaparken tavsiyem özellikle sezon öncesi herşey ince eleyip sık dokumaktır,her sezon oyunculara ve takımın durumuna göre taktiğimi değiştiririm ve atak,normal,defans gibi versiyonlarını da yaparım.her oyuncunun özelliği ve karakterine göre komut vermek gerekir.her sezon öncesi en az 1-1.5 saatimi sırf taktik için harcarım.
maçlardan önce de gözlemcimi rakip takımı analiz için yollarım ve kadro durumuna(sakat,cezalı vb.) bakarım.ayrıca ana taktiğimi maçlarda rakip takıma göre ayarlarım.
bence sürekli alınan kötü sonuçlarda 2 etken vardır;rakibi analiz edememek,daha önemlisi kendi takımını tanıyamayıp analiz edememek.takım ve oyunculara uygun komutlar verilince başarının geleceği düşüncesindeyim.
Mesaj Yetkileri