-
Maca tutuk basladik, 20.dakikaya kadar dogru düzgün top oynayamadik, kalemiz de net pozisyonlar verdik. 20.dakikadan sonra takim kendine geldi, oyunda dengeyi sagladik ve pozisyonlara girmeye basladik. Arda, Ayhan ikilisi sol kanatta cok etkili oldular, zaten onlarin kanadindan geliyorduk sürekli. Arada Kewell'in oldugu sag kanattan ataklar düzenliyorduk.
2.yari da cok cok gereksiz bir sekilde geriye kapandik ve rakibi üstümüze cektik. Adamlarin net bir pozisyonlari yok ama bizim bu kadar geriye cekilmemiz mantik sinirlari dahilinde degil. Bizim de topu ayagimiz da tutup, organize ataklar gerceklestirmemiz lazimdi. Rakip sadece pas yaparak bizim takimi daha da yordu. Skibbe buna bir önlem almaliydi.
Sonucunda iyi mücadele, ama vasat bir futbol vardi.
Takim da 5 kisiyi cok begendim. Mehmet Topal, Baris, Emre Asik ve De Sanctis ve Arda Turan.
Emre Asik macin basinda beni tedirgin eden isimlerdendi. Nasil bir performans sergileyecegi konusunda süpheliydim. Ama o beni yaniltti, harika oynadi. Zamaninda girdigi kademeler, macin basindan sonuna kadar inanilmaz mücadelesi harikuladeydi ...
Baris Özbek son haftalar da formsuzdu, ama bu macla yine kendisine geldi. Özledigimiz Baris'i sahada gördük. inanilmaz enerjisi, macin basindan sonuna kadar öldürücü presi ve zaman zaman ataklara katilisi süperdi ..
Mehmet Topal ve De Sanctis ve Arda zaten takimin en kaliteli isimlerinden. Onlarin takima olan katkilari mükemmel düzeyde. Kaldi ki Arda dün sol kanadi tek basina kullandi. Hem defansif anlamda, hem ofansif anlamda. Aayhan zaman zaman ona yardima gelse de, mac boyunca Arda Turan cok iyi mücadele etti. Cok kritik toplar kapti, ve takimi ataga sürükledi. Ben Arda'yi cok begendim.
Yalniz De Sanctis konusunda bir elestirim olacak. Eger uzun vuruslar yapamiyorsa, Servet'e falan söylesin, o kullansin atislari. Her attigi top orta sahayi gecmiyor yahu. =)
Yalniz sunu da söylemek gerekiyor ki ;
Biz bu Bordeaux'u gözümüz de cok büyütmüsüz. Sanarsiniz ki karsimiz da bir Milan, bir Inter vardi. Oyuncular haftaya iyi hazirlanirlarsa ASY'den cikamaz bu takim. =)
Last edited by El Comandante : 19.Şubat.2009 at 11:09
Mesaj Yetkileri