Maçı genel olarak değerlendirecek olursak;

İlk 15-20 dk'da çok yüklendiler, bu baskıyı oyunun ortalarında kırdık.Ataklarımız oldu, bir ara biz bayağı yüklendik, ama bunun sonuçlarını düşünemedik.Bordeaux'un kontra çıkışlarını hesaplayamadık.

Sol kanattan çok baskılı geldik ilk yarı, Ayhan ve Arda o bölgeyi güzel kullandılar.Ayhan sol bek, orta saha yönelik oyunuyla sol kanat'ada bindirmeler yaptı, bu güzeldi.İlk yarı sağ kanatı hiç kullanamadık, Harry Kewell genede çabaladı, yapacağını yaptı fakat fazla yüklenemedik sağ'dan.

Orta alanda çok iyi pres yaptık.Mehmet Topal, Ayhan topları çok iyi kestiler.Kontra ataklarda çok işimize yaradı.Mehmet Topal görev adamı, topu iyi taşıyamaz, sadece markaj olarak kullanabileceğimiz bir isim, bunu da yaptık..

Defans hattımızda, Emre Aşık iyi toplar kesti, boş alanlar vermedi.Takım olarak 2.yarı geriye yaslandığımızda, rahat oynatmadık.Golleri atabilselerdi, duran toplardan gol bulabilirlerdi.. Meira'nında bir hatasını görmedim, maçtan önce şüphelendiğim isimlerin arasındaydı fakat güzel oynadı.Servet gerek korner olsun, gerekse karambollerde çok iyi fiziğini kullandı.De Santcis zaten bizim uğurumuz, içeriye gelen ortalarda mükemmel çıkışlarıyla bizi rahatlattı, kesinlikle bonservisini almalıyız diyorum.

Forvet hattımızda Baros ile oyuna başladık, uzaktan iyi şut çekemiyor bunu anladım, ya da sakatlığından ama çekemiyor.Sarı kart görmesini hiç beğenmiyorum zaten, hakemi kandırmaya yönelik oynayan bir oyuncumuz.2.yarı başlağında bir baktık ki Nonda hazırlanıyor, noluyor yahu dedik, ama maç sonunda Skibbe açıkladı, "Baros'un sakatlığı bir de üzerine sarı kart eklenince böyle bir değişiklik yaptım" ifadesini kullandı.2.Yarının sonlarına doğru, Mehmet Güven - Lincoln değişikliği oldu.Yahu tamam geriye yaslanıyoruz fakat, 1-2 kere ileride az adamla yakalıyoruz.Bu ihtimali hiç düşünmedin mi sorusunu sorar insan? Sırf gol yemeyelim diye aldığı Mehmet Güven, top kaptırdı, kapamadı.Sabri - Kewell değişikliği yaptık, o yerindeydi bence.Kewell zaten maç öncesinde ki raporlara göre 20 dk en fazla oynanabilir deniyordu, ama iyi mücadele verdi.İlerleyen dakikalarda 1-2 az adamla yakaladık, Sabri pas atcak adam bulamıyordu.Mehmet Güven ortasahadaydı, Lincoln'u niye değiştiriyorsun yahu? Pozisyonlardan yararlanma ihtimalimiz olabilirdi..

İşin kısası, iyi mücadele ettik.Gözlerinde büyüttükleri gibi bir takım değilmiş Bordo.Sadece açık alanlar vermeyelim yeter bu takıma, Ali Samiyen'de rahatlıkla geçeriz yoksa.0-0 çok avantajlı bir skor, iyi oldu.

Tek sözüm var; kanattan çok rahat gol yeriz.Çok alan bıraktık kanatlardan, onlar iyi kullanamadılar, bu sorunu çözeriz umarım.