Evet El Barto bu ayyaş, biracı adamı çok sevdiysen ona baba diyebilirsin. =) Ayrıca diğer arkadaşlarımada çok çok teşekkürler. Merak etme Baran abi başarılı olacağım. =)
Juve'de yeni dönem
Homer Simpson: Bugün takımımla ilk antremanıma çıktım. Onları kondisyon bakımından çok eksik gördüm. 3 bardak birayı 3 dakikada bitirmeleri gerekirken bazısı 15 dakikada bitirdi. Şu anda kondisyon bakımından en iyi Buffonu görüyorum. 10 dakikada 8 bardak devirdi. Nedved'i biraz eksik gördüm. Bi de sol bekte ufak bi eksik var. Bence bi Niko ile bi Kolarov hiç fena gitmez..
Baktık Portekiz'den Guimaraes diye bi takım. Hadi dedik atalım bi kaç tane.
Eh tabi maçtan öncede Guimaraes teknik direktörü ile bişiler içtik Moe'nun barında. Aynı takımın başına geldiğim gün gibi. O günde Moe'nun barında Juventus başkanını kör kütük sarhoş etmiştim ardındanda Juve'nin başına geldim zaten. =) Şimdi bakalım diğer hazırlık maçımıza. Bi baktım Leverkusen geldi. Teknik direktörlerini Moe'nun İtalya şubesine götürdüm orda işte içtik baya taktiği aldım tabi. Yaşasın bira. =)
![]()
Eh sonuçta harikulade.
Bu arada hemen belirtelim eksik kalmasın. Şampiyonlar ligi ön elemede rakip Standard. Kalın Sağlıcakla..