1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Simpsons in Torino [Juventus FC]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Simpsons in Torino [Juventus FC]

Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılabileceği gibi Juventus ile bir kariyer açmaya karar verdim. Ve sırf ilginçlik olsun diye "Homer Simpson" koydum adımı. =) umarım bu kariyerde kendim eğlenirken sizide eğlendirmeyi başarabilirim. Gelelim kariyerin önemli bilgilerine.

Versiyon: 9.0.2
    Açılı olan ligler: İngiltere Premier Lig, Turkcell Süper Lig, İtalya Serie A
    Database: Large

Ve şunuda unutmadan söylemiş olalım. =)

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer Onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

başarılar arkadaşım juventus zaten iyi bir takım kendi taktik bilgin ve yaptığın güzel transferlerle daha iyi başarılar yakalayabilirsin

Başarılar arkadaşım

sakary Ali Misafir

Juventus da iyi bir kadro var.Kale zaten sağlam.Çok iyi bir hücüm hattı var.Özellikle Nedved yaşına rağmen süper oynatmanı öneririm.

Başarılar Dilerim.

Basarilar, Cagdas. (=

başarılar :::

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    London

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ve sırf ilginçlik olsun diye "Homer Simpson" koydum adımı.
    Birden baba diyesim geldi.

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Evet El Barto bu ayyaş, biracı adamı çok sevdiysen ona baba diyebilirsin. =) Ayrıca diğer arkadaşlarımada çok çok teşekkürler. Merak etme Baran abi başarılı olacağım. =)

Juve'de yeni dönem

Homer Simpson: Bugün takımımla ilk antremanıma çıktım. Onları kondisyon bakımından çok eksik gördüm. 3 bardak birayı 3 dakikada bitirmeleri gerekirken bazısı 15 dakikada bitirdi. Şu anda kondisyon bakımından en iyi Buffonu görüyorum. 10 dakikada 8 bardak devirdi. Nedved'i biraz eksik gördüm. Bi de sol bekte ufak bi eksik var. Bence bi Niko ile bi Kolarov hiç fena gitmez..

Baktık Portekiz'den Guimaraes diye bi takım. Hadi dedik atalım bi kaç tane.

Eh tabi maçtan öncede Guimaraes teknik direktörü ile bişiler içtik Moe'nun barında. Aynı takımın başına geldiğim gün gibi. O günde Moe'nun barında Juventus başkanını kör kütük sarhoş etmiştim ardındanda Juve'nin başına geldim zaten. =) Şimdi bakalım diğer hazırlık maçımıza. Bi baktım Leverkusen geldi. Teknik direktörlerini Moe'nun İtalya şubesine götürdüm orda işte içtik baya taktiği aldım tabi. Yaşasın bira. =)

Eh sonuçta harikulade.

Bu arada hemen belirtelim eksik kalmasın. Şampiyonlar ligi ön elemede rakip Standard. Kalın Sağlıcakla..

sakary Ali Misafir

Güzel transferler..

başarılar.taktiğini yayınlar mısın?

basarilar .. Juventus en sevdigim takimlardan birtanesi

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

kariyerine başarılar diliyorum.Sana bi ipucu vereyim.co-owned den adamlar almanı tavsiye ederim.mexes,vucinic,maiconu 18 euro ya getirdim juveye.trezeguet 20den aşağı gitmiyor

Mesaj Yetkileri