Şimdi geçen hafta ki maçta tek kale oynamış olarak gözükebilirsiniz ama Beşiktaş'ın da öyle çok net pozisyonlar bulduğunu söyleyebilirmisin ? Hayır.
Şanssız bir şekilde berabere kaldık diyorsun ama Beşiktaş'ın 90 dakika da organize olarak yapamadığı atağı biz bir kere yaptık ve golü attık. Beşiktaş'ın golü ise 77'de kornerden geldi. Belki o kornerde adam paylaşımı sağlıklı bir şekilde yapılabilseydi Song Bobo'yu farkedip tutabilseydi 3 puanı alan taraf biz bile olabilirdik. Şanssız derken nası olur ; 1-0 önde olursun pozisyon üstüne pozisyon yakalarsın , rakip 90'da bir kez gelir ve uzatmada yediğin golle maç berabere biter şanssız bir şekilde 1 puana razı olursun
Neyse Antep maçını izlemedim ama Ligin en iyi top oynayan takımı demişsin. Son haftalarda çok büyük bir düşüş var Antep'te. Ankaragücü evinde ilk galibiyetini Antep'ten aldı 2 hafta önce. Ayrıca takımı sırtlayan Tabata'da cezalıydı. 3-0 Lık bir skor elbette net bir skor Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ama M.Denizli varken Beşiktaş'tan da hiç çekinmiyorum.