Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 162 sonuç

Konu: Hocam Arrigo Sacchi Rehberim Tt&f 4-4-2 [Atak Taktiği Eklenmiştir]

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by EnesBeyy View Post
    cevap lütfen??
    http://www.sendspace.com/file/7qaivj bunu cek at taktiklere calisicak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FatalRhymeR_58 View Post
    buyrun ss ler:

bu taktigin en buyuk numarasi defansinin cok saglam olmasidir ilk kez boyle bir sey goruyorum fakat defansin richards haric cidden yavas bu bir , orta sahan cok kotu kompany orta saha adami degil , kuzmanovic cok genc gucleri yetersiz ilk sene ingiltere ligi icin ,top yapamazsin o orta sahayla , sonuncu olarakda okumadin herhalde sag da oynattigin forvetin target man vazifesi gorebilicek bir adam olmasi lazim ayagin da top tutabilicek kapasitede sen orda palacios u oynatiyorsun bu da 3 , ben city ile daha az once ilk sezonu bitirdim 2. olarak
    ligde en az gol yiyen 3. takimdim , kadromda soyle

sag bek onuoha ortada dunne ve richards sol bek garrido

sag acik arshavin sag mac palombo sol mc lucho gonzalez sol acik petrov

sag forvet balotelli sol forvet pandev

bu kadroyla ilk sezonda 2. oldum 4 puan farkla sampiyonlugu kacirdim
    Last edited by izmer96 : 19.Şubat.2009 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

taktik mükemmel daha önce total dominasyon u kullanıyordm berbattı bjk ile 4.sezonumda dogru yolu buldum taktiğinle kadrom
    GK-SERGIO ASENJO
    DR-SERDAR KURTULUS
    DL-ERGUN TEBER
    DC-ORHAN SAM
    DC-GOKHAN ZAN
    MR-HENRRI SAVIET
    ML-ANGEL DI MARIA
    DMC-PATRICIO ARAUJO
    MC-NURI SAHIN
    FC-OSCAR CAARDOZO
    FC-KEİRRISON

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by mansizilhan View Post
    taktik mükemmel daha önce total dominasyon u kullanıyordm berbattı bjk ile 4.sezonumda dogru yolu buldum taktiğinle kadrom
    GK-SERGIO ASENJO
    DR-SERDAR KURTULUS
    DL-ERGUN TEBER
    DC-ORHAN SAM
    DC-GOKHAN ZAN
    MR-HENRRI SAVIET
    ML-ANGEL DI MARIA
    DMC-PATRICIO ARAUJO
    MC-NURI SAHIN
    FC-OSCAR CAARDOZO
    FC-KEİRRISON

isine yaradigina sevindim dostum kadron turkiye ligi icin super ozellikle forvet hattin kanatlarin , nuri de cok iyi asist yapar cok iyi kadro kurmussun turkiye ligi icin

Yalnız kadro oturduktan sonra normal dizilişle bile kapalı savunmaları açmak zor olmuyo ya da benim takım artık aştığı için öyle
    defansta zapata tam bu taktiğin adamı,sol taraf için önerim orta saha kökenli bir oyuncu amlc oynayan yani orjinal aml ile pek verim alamadım ben,sağ tarafta oynayan adam hızlı olsun yetiyo uzun forvetimiz birde uzak şutları başarılı bir adamsa mükemmel olur.çift yönlü mc biraz daha hücum gücü yüksek ve teknik olursa daha verimli oluyor taktik defansif yönü kuvvetli oyuncuyla olursa hücum anlamında çok kısırlık yaşanıyor.Bekleri rotasyonlu kullanmak önemli birde önceki sezonumda son 5 maç pilleri bitmişti bu sezon rotasyon yapıyorum canavar gibiler maşallah.1sezon sabredip doğru oyuncular transfer edilirse çok mükemmel bir taktik,pardon izmer hocam kendi taktiğim gibi yorumladım ancak 3 sezon oynayınca benimsiyo insan.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Yalnız kadro oturduktan sonra normal dizilişle bile kapalı savunmaları açmak zor olmuyo ya da benim takım artık aştığı için öyle
    defansta zapata tam bu taktiğin adamı,sol taraf için önerim orta saha kökenli bir oyuncu amlc oynayan yani orjinal aml ile pek verim alamadım ben,sağ tarafta oynayan adam hızlı olsun yetiyo uzun forvetimiz birde uzak şutları başarılı bir adamsa mükemmel olur.çift yönlü mc biraz daha hücum gücü yüksek ve teknik olursa daha verimli oluyor taktik defansif yönü kuvvetli oyuncuyla olursa hücum anlamında çok kısırlık yaşanıyor.Bekleri rotasyonlu kullanmak önemli birde önceki sezonumda son 5 maç pilleri bitmişti bu sezon rotasyon yapıyorum canavar gibiler maşallah.1sezon sabredip doğru oyuncular transfer edilirse çok mükemmel bir taktik,pardon izmer hocam kendi taktiğim gibi yorumladım ancak 3 sezon oynayınca benimsiyo insan.
    guzel yorumlamissin dostum ,ne tur oyuncular oynatiyim diye merak edenler icin kendi tercihlerimi yazicam buraya

DL : ben burda genelde lazio dan kolarovu oynatiyorum
    DR : onuoha yi oynatiyorum
    DC:micah richards
    DC: udineseden zapata
    AML:river plate den buonanonetta galiba boyle yaziliyor
    AMR: ARSHAVIN burda bende ortalama her sezon 20 asistle oynuyor
    MCsol:gokhan inler bende 10 kusur gol atti
    MCright: palombo 7 ve ustunde top calma ile oynuyor bende
    Sag forvet :balotelli 36 macda 24 gol 12 asistle oynadi
    sol forvet : pandev 44 mac 34 gol 9 asist di yanlis hatirlamiyorsam

kadromu burda vermemin amaci ne tur oyuncularla basari sagladigimi gormeniz acisinda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    http://www.sendspace.com/file/7qaivj bunu cek at taktiklere calisicak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bu taktigin en buyuk numarasi defansinin cok saglam olmasidir ilk kez boyle bir sey goruyorum fakat defansin richards haric cidden yavas bu bir , orta sahan cok kotu kompany orta saha adami degil , kuzmanovic cok genc gucleri yetersiz ilk sene ingiltere ligi icin ,top yapamazsin o orta sahayla , sonuncu olarakda okumadin herhalde sag da oynattigin forvetin target man vazifesi gorebilicek bir adam olmasi lazim ayagin da top tutabilicek kapasitede sen orda palacios u oynatiyorsun bu da 3 , ben city ile daha az once ilk sezonu bitirdim 2. olarak
    ligde en az gol yiyen 3. takimdim , kadromda soyle

sag bek onuoha ortada dunne ve richards sol bek garrido

sag acik arshavin sag mac palombo sol mc lucho gonzalez sol acik petrov

sag forvet balotelli sol forvet pandev

bu kadroyla ilk sezonda 2. oldum 4 puan farkla sampiyonlugu kacirdim
    Dostum her taktik her takıma tutacak diye bir şart yok... Senin taktiğin gerçekten çok başarılı ve uygun oyuncular oynatılırsa kesinlikle ciddi başarılar kazanabilinecek bir taktik. Kendim denedim, 3 tane maçı full olarak izledim daha detaylı fikir sahibi olmak için.. O yüzden sen içini rahat tut, bazen başarısız sonuçlar alan arkadaşlarımız olabilir. Bu senin morelini bozmasın, en kısa zamanda yeni taktikler bekliyrük senden

Standart taktiği kullanmaya başladım araklispor la 3.lig yükselme grubundayım ve üst üste 11 maçı 2-0 skoruyla kazandım ve 11 maçtada editör ün yorumu
    Araklıspor Çorumspor u ezdi
    Araklispor Konya Sekerspor takımını ezdi...

gerçekten taktiği çok beğendim.. 2.lig e çıktığımdada aynı başarıyı sağlarsa o zaman gerçekten benim için fm 09 un en iyi taktiği bu olacaktır. Teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by ShoTa View Post
    Standart taktiği kullanmaya başladım araklispor la 3.lig yükselme grubundayım ve üst üste 11 maçı 2-0 skoruyla kazandım ve 11 maçtada editör ün yorumu
    Araklıspor Çorumspor u ezdi
    Araklispor Konya Sekerspor takımını ezdi...

gerçekten taktiği çok beğendim.. 2.lig e çıktığımdada aynı başarıyı sağlarsa o zaman gerçekten benim için fm 09 un en iyi taktiği bu olacaktır. Teşekkürler...
    begendigine sevindim dostum

Küçük takımlarda başarılı olmaz diyen bazı arkadaslar vardı 2. ve 3. sayfada onlarada tokat gibi gelecek ss ler yollayacağım birazdan arkadasın taktiğini beğenmeyen olabilir ama kötü diyen kesinlikle olamaz çunkü gerçekten cok güzel bir taktik oynamayı bilmeyen adam zaten man. city i de alsa man utd ı da alsa fm 09 un en güzel taktiğiyle de oynasa başarılı olamaz

üstteki maç 7-0 bitti bilginiz olsun

yukardaki galibiyet serisi hala devam ediyor 9 mactır kazanıyorum

Kısıtlı kadromun Screenshoot'u

teşekkürler izmer96 araklispor ilk sezon da 2. lig de
    Last edited by ShoTa : 20.Şubat.2009 at 19:24

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

17 macta 5 gol yemissin ,anlasilan tam adamlarini transfer etmissin mukemmel oturmus taktik ss ler icin tesekkurler SHOTA

Defanslarım o kadar yavaş sayılmaz. Lescott'la Glen Johnson'un hız ve ivmeleri 15. Fakat senin oynattığın Garrido'nun hızı ve ivmesi 13. Yani Dunne ile aynı. Defansımın neresini beğenmedin orasını anlamadım. Forvete gelince Palacio güzel oynuyo sorun Robinho'da! Kuzmanovic 21 yaşında. Premier Lig'de oynamak için illaki 25 yaşında olmak gerekmiyo. Kuzmanovic Premier Ligi kaldırabilir diye düşünüyorum. Fakat eğer yok olmaz diyosan sene sonu De Jong'u transfer edicem. Sence nası gider bu taktiğe?

Diğer transfer planlarım:

Joe Hart yerine Adler (Gelmeyi kabul ederse)
    Dunne yerine Zapata
    Glen Johnson yerine Heitinga
    Lescott yerine Chiellini (Alabiliceğimi sanmıyorum)
    Elano yerine Ben Arfa
    Petrov Yerine Modric (Vermezlerse Guardado)
    Gelson Fernandes yerine Mascherano
    Palacio yerine Benzema (Alabilirsem)
    Robinho yerine Agüero (Alabilirsem)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Defanslarım o kadar yavaş sayılmaz. Lescott'la Glen Johnson'un hız ve ivmeleri 15. Fakat senin oynattığın Garrido'nun hızı ve ivmesi 13. Yani Dunne ile aynı. Defansımın neresini beğenmedin orasını anlamadım. Forvete gelince Palacio güzel oynuyo sorun Robinho'da! Kuzmanovic 21 yaşında. Premier Lig'de oynamak için illaki 25 yaşında olmak gerekmiyo. Kuzmanovic Premier Ligi kaldırabilir diye düşünüyorum. Fakat eğer yok olmaz diyosan sene sonu De Jong'u transfer edicem. Sence nası gider bu taktiğe?

Diğer transfer planlarım:

Joe Hart yerine Adler (Gelmeyi kabul ederse)
    Dunne yerine Zapata
    Glen Johnson yerine Heitinga
    Lescott yerine Chiellini (Alabiliceğimi sanmıyorum)
    Elano yerine Ben Arfa
    Petrov Yerine Modric (Vermezlerse Guardado)
    Gelson Fernandes yerine Mascherano
    Palacio yerine Benzema (Alabilirsem)
    Robinho yerine Agüero (Alabilirsem)

simdi dostum sana sunu soyliyim uefa da 4 de 4 yapmissin cunki rakipler kolay takimin onlardan iyi fakat ligde ozellikle ingilterede okadar cok iyi takim varki takiminin cok iyi olmasi lazim bunu demek istedim ,

sag acik icin kesinlikle arshavini tavsiye ederim en kotu ihtimalle 10 gol 10 asistle oynar her sezon , sol acikda guardado , buonanotte bu tip adamlar dokturur , kuzmanovic 1-2 sene icinde mukemmel olur fakat ilk seneki haliyle istenilen verimi alamazsin parada var city de bence moutinho yu al , robinho cok kotu oynuyor bendede city kariyerimde sattim zaten , sol forvete palacio yu cek sag forvete guclu bi adam al balotelli olabilir

Sezonu çok başarılı bir şekilde bitirdim, kısa bir özet geçeyim...

İtalya Serie A

Serie A Fikstür

İtalya Kupası

Şampiyonlar Ligi

Sonuç olarak, Serie A ve İtalya Kupası'nın yanında birde Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura çıktım. Pazzini 37 maçta 33 gol ile yılın dünyadaki en golcü oyuncusu oldu.

Tekrar teşekkür ediyorum, çok başarılı bir taktik gerçekten.

robinhoyu kesin satıcam. palacio da belki bi sezon daha tutarım sora kesin satarım. yerlerine benzemayla agüeroyu düşünüyorum. benzema senin basettiğin sağ forvet profiline uygun bi adammı acaba??? arshavini sağa düşünmüyorum çünkü genç ve gelecek vaadeden futbolcular bakıyorum. o yüzden bu futbolcuları seçtim. 2 sene içinde bu kadro cl şampiyonluğa oynar bu kadro.
    bi de diğer transferler hakkında ne diyosun?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

robinhoyu kesin satıcam. palacio da belki bi sezon daha tutarım sora kesin satarım. yerlerine benzemayla agüeroyu düşünüyorum. benzema senin basettiğin sağ forvet profiline uygun bi adammı acaba??? arshavini sağa düşünmüyorum çünkü genç ve gelecek vaadeden futbolcular bakıyorum. o yüzden bu futbolcuları seçtim. 2 sene içinde bu kadro cl şampiyonluğa oynar bu kadro.
    bi de diğer transferler hakkında ne diyosun?
    benzema ve aguero uyustuklari zaman (ingilizce konusmaya baslayinca) mukemmel ikili olusturur diger transferlerin de yerinde basari getirir bu kadro
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Sezonu çok başarılı bir şekilde bitirdim, kısa bir özet geçeyim...

İtalya Serie A

Serie A Fikstür

İtalya Kupası

Şampiyonlar Ligi

Sonuç olarak, Serie A ve İtalya Kupası'nın yanında birde Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura çıktım. Pazzini 37 maçta 33 gol ile yılın dünyadaki en golcü oyuncusu oldu.

Tekrar teşekkür ediyorum, çok başarılı bir taktik gerçekten.

tebrikler dostum 2. sezon sampiyonlar liginide alirsin umarim
    Last edited by izmer96 : 21.Şubat.2009 at 01:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

eyw o zaman 1 sezon sora ss leri yollıcam

Defansa 2 sene sonra Monaco'dan N'Koulou'yu al wonderkid oluyo hem hemde bu taktiğin gerektirdiği tüm özellikleri çok iyi,şöyle söyliyim sol mc de oynayan adam 2.sezon kendine geliyor benim Fabregas olmasına rağmen ilk sezon baya dertliydim,dmc mevkisine kesinlikle Velosoyu al kesin diyorum çünkü bu taktiğe daha iyi uyan bir dmc görmedim fakat izmer hocamın aldığı palombo da uygun olabilir,Veloso uzaktan deli gibi goller atan bir isim kornerlerde dönen toplara falan,Benzema süper bi adam eğer dediğin ikiliyi kurarsan müthiş olur forvetin,dr için sagna'yı alabilirsen seneler boyu sıkıntı yaşamazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

eyw o zaman 1 sezon sora ss leri yollıcam
    ok dostum...

Beşiktaşın başındayken standart taktiğini 5-6 hafta denemiştim.Fakat bir faydasını görememiştim.Oyuncu yetersizliğinden olabilir bu belkide.Fiorentina'nın başına geçtikten sonra atak taktiğini kullanmaya başladım.Kaliteli bir kaç oyuncu transferinin ardından,İtalya gibi zor bir ligde düşme hattındaki Fiorentina adeta şaha kalktı.Önümüze kim gelirse gelsin ezip geçiyoruz.Yani kısacası atak taktiğini daha çok beğendim.Emeğine sağlık.

remzi kardeş acaba atak taktiğini kullansam daha başarılı mı olurum daha kötü mü olur mevcut kadromla???

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

remzi kardeş acaba atak taktiğini kullansam daha başarılı mı olurum daha kötü mü olur mevcut kadromla???
    mevcut kadronla atak taktigi kullanirsan bence delik desik ederler takimini

hadi ya nese biras daha normal taktikle devam edim belki uyum sorunu vardır

Abicim bu uzantısı 7Z midir nedir.Oyunda gözükmüyor bu taktik..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Abicim bu uzantısı 7Z midir nedir.Oyunda gözükmüyor bu taktik..
    http://www.sendspace.com/file/7qaivj

bunu indir at taktiklere calisicak

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    http://www.sendspace.com/file/7qaivj

bunu indir at taktiklere calisicak
    Sagol kardeş.Uzantı farkından kaynaklanan bir sorunmuş.Deneyip yorumlıycam.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ajax ile süper bir sezon geçirdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ajax ile süper bir sezon geçirdim.
    ss bekliyorum emre

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öncelikle taktiği daha önce kullanmış ve resimleri eklemiştim. Şimdi birde Ajax ile bu kez biraz editleyerek denedim ve daha iyi sonuçlar aldım. Editlemek derken oyuncu komutlarını eldeki oyunculara göre ayarlamaya çalıştım ufak nüanslar yani.

Neyse sezona başlarken ilerisi için Sabic'i aldık free olarak, kadro derinliği amacıyla Ricksen'i Zenit'ten kiraladık ve yine Zenit'ten Sirl'i aldım. Devre arasında Huntelaar'ın Madrid'e gitmesiyle yerini doldurmak adına Marquinhos'u aldım birde genç bir oyuncu Eriksen'i kadroya kattım.

Hazırlık maçları müthiş geçti takımım açısından, defansımızın ne kadar sağlam olduğunu göstermiş olduk tüm rakiplerimize zaten birazdan göreceğiniz resimlerde ne kadar sağlam savunma yaptığımızı göreceksiniz.

Hazırlık maçlarını gol yemeden 23 gol atarak geçirdikten sonra lige hazırdı takım ama beraberlikle başladık lige ve biraz bocaladık. Toplu halde maçları gösteren resimleri ve bazı önemli maçları koyayım.

UEFA Kupasında gruplara kalmayı başardım ve ilk grup maçında Valencia'yı 3-1 yendim. Bu serieki en kötü maç PSV'ye kaybettiğimiz maç oldu.

Fikstürün diğer kısmında alınan toplu sonuçlar;

Aston Villa'dan 4 yedik. Dnipro'ya 5 attık ve Sivas maçınıda kazanarak UEFA grubundan çıkmayı başardık.

UEFA'da gruptan çıkarken ligde de iyi gittik arada kaybettiğimiz Vitesse ve Groningen öaçları oldu.

Bir sonraki fikstür daha zorluydu çünkü lige asılıp bir yandan da UEFA'da üst turu zorlamaya çalışacaktık ve arada Hollanda Kupası maçları oynayacaktık. Fikstürün bu kısmında ligde hiç maç kaybetmedik. UEFA Kupasında Fiorentina'yı eledik ve Galatsaray ile eşleştik ve ilk maçı 3-0 kazandık. Hollanda Kupasında da Yarı finale çıktık.

Fikstürün geri kalanında Galatasaray'a deplasmanda 1-0 yenildik ama üst tura çıkmayı başardık ve Valencia ile eşleştik. Valencia'yı 1-0 yenip 2-1 yenilerek deplasman kuralı ile eledik ve yarı finale çıktık. Yarı finalde rakip Totenham. Ligd oynadığımız 6 maçı da kazandık ve sadece 1 gol yedik. Şampiyonluğumuzu da ilan etmiş olduk. Lig kupasında da Finale çıktık rakip Twente.

Önümüzde zorlu bir mücadele var UEFA kupası ve lig kupası için. Geriye kalan fikstürümüz şöyle.

Bu lig tablosu son oluşan.

31 maçta sadece 15 gol yedik ve en yakın rakibimize 11 puan fark attık. Gerçekten savunmamız gıpta edilecek bir performans gösteriyor. Bireysel alanlarda oyuncularımız öne çıkmasa da takım olarak her alanda 1.yiz ve süper bir oyun oynuyoruz. Gol kralı yada asist kralı çıkaramayacağız belki ama müthiş gdiyoruz.

UEFA'da 3 İngiliz'in arasında kaldık ama hepsini dize getirmesini biliriz.

Sezon tamamlanınca geri kalan resimleri de eklerim. UEFA Kupası ve Hollanda Kupasını kazanabilecek miyiz bakalım? Takıma güveniyorum bu kupaları da kazanıp sözleşme uzatmayacağım yeni maceralara yelken açacağım

Sağlam bir taktik deyip teşekkür etmeme gerek kalmadı sanırım artık Remzi resimler herşeyi anlatıyor.

ve adımız Real MAdrid ile anılmaya başlandı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Taktiği indirdim, ama denemedim. Sadece komutLarına göz attım. GüzeL tasarLanmış bir taktik. Oyunu da iyi okuyabiLiyorsanız, bu taktik iLe başarıLı oLabiLirsiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Taktiği indirdim, ama denemedim. Sadece komutLarına göz attım. GüzeL tasarLanmış bir taktik. Oyunu da iyi okuyabiLiyorsanız, bu taktik iLe başarıLı oLabiLirsiniz.
    Abi iyi iyi baksana ben bile bir takımı yönetip şampiyon yaptım

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri