1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Oyuncu Boyları...

Hybrid View

cümlemi okudumda tiki durmuş keh keh : ) yane fln yazmışım

atıyorum şuan 1.64 boyunda bir oyuncu oldugunu düşünelim heading-jumping-strength-stamina 17 olsun

birde 2.02 boyunda 87 kg jumping-strength-stamina 17 olan headingi 15 olan biri olsun veya başka bir özelliği 15 olsun işte yerleri değiştirebilirsiniz

1.64 özelliklerinden biri daha iyi oldugundan(heading değilde strenght olsun isterseniz) 2.02 den kafa topunu alabiliyor mu eger öyleyse fm bnm için bitmiştir gelmem sigamese

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BiLGeN90 View Post
    cümlemi okudumda tiki durmuş keh keh : ) yane fln yazmışım

atıyorum şuan 1.64 boyunda bir oyuncu oldugunu düşünelim heading-jumping-strength-stamina 17 olsun

birde 2.02 boyunda 87 kg jumping-strength-stamina 17 olan headingi 15 olan biri olsun veya başka bir özelliği 15 olsun işte yerleri değiştirebilirsiniz

1.64 özelliklerinden biri daha iyi oldugundan(heading değilde strenght olsun isterseniz) 2.02 den kafa topunu alabiliyor mu eger öyleyse fm bnm için bitmiştir gelmem sigamese
    Jumping demek, oyuncunun ne kadar yüksekliğe ulaştığını gösterir. Örneğin 164 lük adam zıplayınca 2.30 cm oluyodur, 200lık adam zıplayınca 2.20 cm oluyodur, bu halde kısa boylu olan topu alır. Kısa boylu olanın jumping 20 dir atıyorum, diğerinin 17dir gibi.

Mesaj Yetkileri