Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 122 sonuç

Konu: Altınordu TSL'ye kavuştu, peki bundan sonra?

Bence bu gidişle rahat çıkarsın TSL'ye. Yalnız bir sorum olacak ben de kariyer açmayı düşünüyorum ancak 10 maç felan yaptım. Yani en baştan yazmasam da 10 maç sonrasını yazsam olur mu?

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Altınordu süper lige dönsün artık .
    Dönecek inşallah.nazar deymesin bu aralar baya iyi takım.şansta bizden yana

Quote Originally Posted by efecan1919 View Post
    Bence bu gidişle rahat çıkarsın TSL'ye. Yalnız bir sorum olacak ben de kariyer açmayı düşünüyorum ancak 10 maç felan yaptım. Yani en baştan yazmasam da 10 maç sonrasını yazsam olur mu?
    Öncelikle teşekkürler.Kariyer konusuna gelince daha ilk sezonundaysan 10 maçtan birşey olmaz.10 maçın ss'sini koy olsun bitsin sonuçta maçı yapıp direk buraya ss koyup koymama tercih meselesi mesela ben bi 5-6 maç yapıp topluca koyuyorum bence engel değil kariyer açmana ama tabi tercih senin

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

Hızlı gidiyorsun.. Merakla bekliyoruz..

Hocam ligi 3. bitirme olasılığın baya yüksek buca'yla aranda sadece 1 puan sana inanıyorum hocam süper lig hasretine son verecek Altınordu

Quote Originally Posted by ibrahim musaoglu View Post
    Hızlı gidiyorsun.. Merakla bekliyoruz..
    Quote Originally Posted by chastityguard View Post
    Hocam ligi 3. bitirme olasılığın baya yüksek buca'yla aranda sadece 1 puan sana inanıyorum hocam süper lig hasretine son verecek Altınordu
    insallah.......evet ss'ler geliyor.

VE PLAYOFF MAÇLARI

VE FİNAL MAÇI

Sezon başında medya tarafından 18.olarak tahmin edilen Altınordu tüm otoriteleri şaşırarak kaldığı playoff mücadelesinde ilk rakibi kendi gibi İzmir takımı olan Bucaspor idi.Altınordu rakibini ekarte ederek diğer bir İzmir'in köklü ekibi olan Altay ile finalde karşılaştı.Herkes Altınordu için yolun sonuna gelindiğine inanıyordu ve Altayın bu maçı kaybedeceğine inanmıyordu.Ama futbolun sahada oynandığını Altınordu bir kere daha gösterdi ve rakibini net bir skorla mağlup ederek SÜPER LİG'e hakettiği ligine kavuştu ...

VE SEZON ÖDÜLLERİ

YILIN EN İYİ GENÇ OYUNCUSU

YILIN MANAGERİ

YILIN TAKIMI

FAİR-PLAY ÖDÜLÜ

SÜPER LİGDE SÜPRİZ ŞAMPİYON

VE TRANSFERLERİMİZ

Mükemmel bir performans göstererek Süper lige yükselen Altınordu;aynı zamanda tüm dikkatlerini üstünde toplamaya başladı.Takımın başarılı oyuncuları şimdiden süper lig takımlarının iştahını kabartmış durumda.Özellikle Dario Williams için başta Fenerbahçe ve Kayserispor olmak üzere birçok klup sıraya girdi.
    Acaba Altınordu bu büyük başarıyı yakaladığı kadroyu elinde tutabilecekmi?

Transferde hangi süpriz oyuncuların peşinde?

Takımla yolları ayrılacak olan oyuncular kimler?

TO BE CONTINUES

walla sonunda super lige ciktin.yalniz super lig daha zorlu biliyosun.sezon basinda 18. gosterilipte super ligte ust siralarda bitirmek gercekten zor.o yusden kaliteli yabanci oyuncu takviyeleri ve birkactane super lig tecrubesi olan concentration ve team work ozelligi yuksek yerli oyuncu alman lazim.yaptigin transferlere baktim o yusden soyluyorum eger oyle transferlerle superlige basliycaksan isin gercekten zor walla

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    walla sonunda super lige ciktin.yalniz super lig daha zorlu biliyosun.sezon basinda 18. gosterilipte super ligte ust siralarda bitirmek gercekten zor.o yusden kaliteli yabanci oyuncu takviyeleri ve birkactane super lig tecrubesi olan concentration ve team work ozelligi yuksek yerli oyuncu alman lazim.yaptigin transferlere baktim o yusden soyluyorum eger oyle transferlerle superlige basliycaksan isin gercekten zor walla
    transferler daha başlamadı bile.Bunlar geçen seneden alınan oyuncular.Yoksa bunlarla süperlig zor ligin sonunu göremeyiz zaten.Yalnız tabi şöyle birşeyde var süper ligte yabancıları kullanabileceğim için yinede üst sıralar olmasada düşeceğimide sanmıyorum.tabi büyük konuşmamak lazım ....

Süper Bi Kariyer Takipçinim Devamını Bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar Tsl ye çıkman iyi olmuş.yeni transferleri bekliyoruz

Oyundada olsa sonunda bir izmir takımı süper lig yüzü gördü
    Başarılarının devamını diliyorum Tsl iyi işler yaparsın hocam sen sana güverniyor izmir...

Quote Originally Posted by HuNNy View Post
    Süper Bi Kariyer Takipçinim Devamını Bekliyorum...
    teşekkürler..

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar Tsl ye çıkman iyi olmuş.yeni transferleri bekliyoruz
    Oyundada olsa sonunda bir izmir takımı süper lig yüzü gördü
    Başarılarının devamını diliyorum Tsl iyi işler yaparsın hocam sen sana güverniyor izmir...
    ikinizide teşekkürler.valla bu transfer sezonu paran yoksa hic cekilmiyor ama yinede birkaç transfer yapmaya çalıştık.tabi elimizden kaçan transferlerin yanında bunlar birsey değil ama ne yapalım.
    Valla izmirden sanalda cıkıyor anca takım gercek hayatta cıksada maça gitsek milli maçları mı bekleyeceğiz izmirde oynansın diye

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR!!!!

HAZIRLIK MAÇLARI

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

aha uRfaSporumla MAc Yapmıssın.
    Güzel Gidiyosun Takipcinim.

Güzel sonuçlar almışsın hocam ligi çıkmadan önce böyle hazırlık maçları takıma güven veriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

altınordu, bastır bastır altınordu başarılar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    aha uRfaSporumla MAc Yapmıssın.
    Güzel Gidiyosun Takipcinim.
    valla asistan sıkıştırmıs araya urfayı.ilgin icin tesekkürler bu arada

Güzel sonuçlar almışsın hocam ligi çıkmadan önce böyle hazırlık maçları takıma güven veriyor
    valla roma maçlarını birde bana sor adamlar 20 şut çekmiştir tamamen şans.zaten şans gittiği maçlar yedik 3-4 tane

Quote Originally Posted by nannar View Post
    altınordu, bastır bastır altınordu başarılar...
    hocam bu sene çok bastırmaya niyetimiz yok....bu sene kendimizi tanıtalımda seneye bakarız artık.

BEKLENEN AN GELDİ.ALTINORDU İLE TSL HEYECANI BAŞLIYOR.

Göreve geldiği zaman takımı 5 sene içinde süper lige cıkarma sözü verip,3 senede mükemmel bir performans ile süper lige cıkaran Altınordu'nun genç ve başarılı hocası OZBEK; lig başında bir basın toplantısı yaptı.Toplantıda başarılı teknik adamın verdiği mesajlardan bazı satırbaşları ;
    --Asansör takım olmaya değil kalıcı olmaya geldik.Asansör takımı olacağımızı düşünenler sezon sonu büyük bir hata yaptıklarını anlayacaklar.Bu sezon herkesin takdirini kazanacak bir futbol oynayıp iyi bir sırada ligi bitirmek istiyoruz.
    --Transferlerimize güveniyoruz.Hepside bu formanın ağırlığını kaldıracak güçte ve bilinçtedir.
    --Süper lige çıktık ama daha işimiz bitmedi.Müzemizdeki kupa koleksiyonunda daha çok eksik var.Biz bu eksikleri tamamlamaya geldik.Er yada geç bunu yapacağızda.

ALTINORDU KAÇTI GENÇLER KOVALADI.

Süper ligde oynadığı ilk maçta süper ligin müdavimlerinden olan güçlü Gençlerbirliği ile evinde karşlılaşan Altınordu maçta iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve beraberlikle sahadan ayrıldı.

AVNİ AKER ŞAŞKIN!!!

Ligde ikinci maçında geçen sezonun şampiyonuna konuk olan Altınordu sahada adeta rakibine futbol dersi verdi.Trabzonspor ise rakibini küçümsemenin hatasını kötü ödedi.

oooo ilk maclar baya etkileyici.ozellikle trabzon deplasmani butun otoriteleri yaniltmis

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

güzel bir başlangıç.umarım devamı da güzel olur

güzel bir başlangıç yapmışsın lige

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

oooo TSL hayırlı olsun...geçen yılın şampiyonunu da yenerek şekil yapmışsın süper ligde hadi bakalım başarılar ligde....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Tslde Basarılar.. Dilerim

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    oooo ilk maclar baya etkileyici.ozellikle trabzon deplasmani butun otoriteleri yaniltmis
    trabzon macı güzeldi ama devamını getirmek önemli ....

güzel bir başlangıç.umarım devamı da güzel olur
    güzel bir başlangıç yapmışsın lige
    teşekkürler.dediğiniz gibi devamı umarım güzel olur .....

Quote Originally Posted by nannar View Post
    oooo TSL hayırlı olsun...geçen yılın şampiyonunu da yenerek şekil yapmışsın süper ligde hadi bakalım başarılar ligde....
    şekli yaptık dedik akıllı olun asansör takımı değiliz.Altınordu'dan söz ettireceğiz inşallah hocam.

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Tslde Basarılar.. Dilerim
    teşekkürler...

NERDE KALMIŞTIK?????

KONYA'DA MUTLU SON

Trabzon galibiyetinin moraliyle cıktığı Konya deplasmanında Altınordu 3 puanı formda golcüsü Marco Pena ile almasını bildi ve Konya'dan istediği sonuçla döndü.

ANTEP PES ETMEDİ.

2-0 öne geçmesine rağmen Altınordu üstünlüğünü koruyamadı ve son dakikalara doğru yenilen golle galibiyeti kaçırarak 1 puana razı oldu.

ALTINORDU ZORLANDI!!

Altınordu mutlak favori çıktığı kupadaki Giresunspor maçında hiç beklenmediği kadar zorlandı.Maçta önce geriye düşen Altınordu önce beraberliği sağladı.Ve bu beraberlik kalan dakikalarda ve uzatmalarda bozulmayınca penaltılara gidildi.Penaltılarda ise Kaspar show vardı

RİZE'DE GOL YOK

SON DAKİKALAR SENDROMU

ASLA PES ETME.(2008 RUHU )

ALTINORDU BERABERLİKLERİ SEVİYOR.

iyi gidiyorsun hocam

iyi gidiyorsun hocam
    teşekkürler.bende beklemezdim bu kadarını....maşallah diyelim

ALTINORDU'DAN BELEDİYE TEMİZLİĞİ

Altınordu deplasmanlardaki müthiş formunu belediye karşısında da sürdürdü ve 10.dk da penaltıdan bulduğu golle rakibini mağlup etti.Darısı evimizdeki maçlara artık.

KUPAYA KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Kupadaki ilk maçta güçlü rakibine mağlup olan Altınordu mağlubiyetin üzüntüsünü yaşasa da bir yandan da rakibiyle dişe diş oynamanın haklı gururunu yaşıyordu.

DEPLASMAN FATİHİ

Zorlu Ankara deplasmanında meksikalı yıldızın golleriyle 2-0 lık galibiyetle dönen Altınordu'da yüzler gülüyor.Şimdi herkesin sorduğu soru acaba bu formu devam ettirebilecekler mi?

10. HAFTA SONUCUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Acaba Altınordu zirvedeki yerini koruyabilecek mi?
    Ve nağmalup ünvanını ne kadar sürdürecek?

Kalan maç fikstürümüz.Buradan söyleyebilirmki nağmalup ünvanının ömrü çokta uzun sürmez....
    Ligdeki pozisyonumuza gelirse umarım öyle kalır ama fikstürde babalar gibi maşallah.

İŞTE KALAN MAÇLARIMIZ

Hocam ligde iyi durumdasın böyle giderse bir inter toto'ya girersin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fikstür sayiden zormuş ama liigi iyi yerde bitirirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok güzel gidiyorsun dostum ligi beklenenin üstünde bitirirsin muhteşem formun devam ederse

Hocam ligde iyi durumdasın böyle giderse bir inter toto'ya girersin
    inşallah inşallah.Şu fikstürü bir atlatalımda ....

fikstür sayiden zormuş ama liigi iyi yerde bitirirsin
    Fikstür berbatta deplasmanda çok iyi oynuyorum.Deplasman puanlamasında baya yukardayım ama evimde maç kazanamıyorum.Takımın mantık yenemiyorsan yenilme

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Çok güzel gidiyorsun dostum ligi beklenenin üstünde bitirirsin muhteşem formun devam ederse
    teşekkürler.İnşallah bozulmaz uyum.

LİDERE TOKAT

Kendi evinde lig liderini ağırlayan Altınordu,herkese kolay lokma olmadığını gösterdi.Bir tane penaltı kaçırdığı maçta şeytanlar galibiyet sayısını yine penaltıdan buldu ve kartalın tabiri caizse kanadını kırdı ....

TİMSAH DİŞ GEÇİREMEDİ.

Zorlu Bursaspor deplasmanında yenik duruma düşmesine rağmen beraberlik sayısını yakalayan Altınordu'da zorlu deplasmanda alınan 1 puanın ve nağmalup tek takım olmanın mutluluğu var.

KIRMIZI ŞEYTANLAR PES ETMİYOR.

Evinde ağırladığı Sivasspor karşısında iki kere yenik duruma düşmesine rağmen Altınordu beraberlikle sahadan ayrılarak nağmalup ünvanını devam ettirdi.Teknik direktör OZBEK; alınan beraberliğin kötü sonuç olmadığını ama kendi evlerinde baskıyı kaldıramadıklarından iyi sonuçlar alamamaktan memnun olmadığını söyledi.(Tam deplasman takımı olduk yav )

KISIR GECE

Fikstürde kesin galip gelirim dediğim tek maçtı.Ama heralde kariyerin en çabuk biten maçı olmuştur.Pozisyon falan olmadan bitti maç.Ligin en fazla berabere kalan takımıyız ayrıca evimizde kazanmayı beceremiyoruz.Takım iyice yenemiyorsan yenilme mantığını benimsemiş.Bakalım Galatasaray deplasmanında yiyecekmi bu mantık?

ASLAN ALTINORDUYA DUR DEDİ!!!

Galatasaray deplasmanında direk beraberliğe oynamaya çıkmıştık ama sağolsun defans oyuncuları sanki sözleşmiş bu maça hepsi kötü oynadı.Takımda GS menşei olan oyuncuda çok acaba maçı mı sattılar ne ....Nağmalup ünvanımızı Ali Sami Yen'de bıraktık.Sağlık olsun

PUAN DURUMU

Böyle bir sırada olmayı hiç beklemiyordum işin aslı.Maşallah diyelim takıma.İlk 3 tahminim 24.haftadan sonra koparır kendini ama asıl mücadele 4.lük için olacak ...

Altınordu'yu bir avrupa kupasında görmek isteriz

guzel gidiyorsun.bu performans devam ederse avrupa kupalarina kalabilirsin.lig arasinda her hangibir transfer yapicakmisin?
    Last edited by iunal03 : 21.Şubat.2009 at 18:59

hocam harika oynuyorsun başarılar gs maçı kötü olmuş

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri