Leo Da Güzel Alternatif Olur![]()
Leo Da Güzel Alternatif Olur![]()
Başarılar kardeş..
Eyvallah dostum özeline msn'mi yazıyorum, fikir alışverişlerimiz sıklaşır her konuda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fazla param yok be kardeş. Silva kulübüyle sözleşme uzatmadığı için ucuza geldi ve çok büyük katkı sağlayacağından şüphem yok... Donovan beleşti, free oyuncuları almak bende alışkanlık yaptı, sık sık rotasyona giden bir anlayışım olduğu için Squad Hormany'im de pek düşmüyor![]()
Sezon sonunda defansa Nicalos N'koulou'yu almayı planlıyorum kısmetse
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler kardeş...
Last edited by S4mp1y0N : 21.Şubat.2009 at 02:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar kardeşim,n'koulou özellikle 3.sezon çok iyi oluyor iyi bir programla.
DORTMUND BERABERE KALMAYI ADET HALİNE GETİRDİ...
Bundesliga 12. Hafta:
Bundesliga 13. hafta:
Bundesliga 14. hafta:
14 maç 5 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet... Ne çok iyi ne çok kötü.
Sıcak gelişme...
Orta sahamızın dinamolarından Sebastian Kehl daha büyük bir kulübe gitmek istediğini bize bildirdi ve 4,5 milyon pound karşılığında kendisini Lyon'a sattık... Oyuncumuza bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz. ( Git de yedekte bekle anla kıymetimizi ***** herifLyon'dan da ilk 11'de oynamak istiyorum diye ayrılırsın öyle öyle döner dolaşırsın, neyse 4,5 milyon fena para değil
İşimize bakalım biz. )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler kardeşimEvet Koulou süper oluyor ilerleyen yıllarda... Almaya çalışacağım.
Last edited by S4mp1y0N : 21.Şubat.2009 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok Kötü Değilsin Toprağım Toparlanıp Daha İyi Yerlere Gelirsin
Rukavina-Lee gibi adamlar bu takımın oyuncusu değiller sat paraya çevir bence hatta kaleci Weidenfeller'de dahilçok hata yapıyor o da bu sene avrupa kupalarına kalman zor gözüküyor satacağın adamlardan iyi para kazanabilirsen seneye zirveye oynarsın zaten
![]()
Davide Santon'u aldım dün gece yatmadan önceSüper oldu bence, siz ne diyorsunuz?
başarılar transfer sistemini beğendim uzun soluklu olursa gençlerede önem vermelisin defans problemin çözülür
Bundesliga 15. hafta:
Bundesliga 16. hafta:
Arkadaşlar internet cafe işlettiğim için biraz yavaş ilerliyorum.. Hafta sonu olduğu için bizim işler biraz yoğunElimden geldiğince hızlı maçları eklemeye çalışacağım...
İnter'in 17'lik yıldızı Davide Santon'u 2 milyon pound karşılığında Dortmund'lu yaptık. 5 yıllık anlaştık kendisiyle.
Başka transferler de olabilir... Nelson Valdez'i satmak üzereyim, para konusunda bir sıkıntımız yok, sattığımız oyunculardan dolayı.
Santon İyi Transfer Toparlanma Sürecine Girmişsin Yeni Maçlarını Bekliyorum
Aynen ilker o ikisine bende kıl oluyorumİkisi de listede zaten, ilk fırsatta satmaya çalışacağım.. Sağ tarafa Santon'u aldım, Trabelsi bu sezon sağ beki idare ediyor... Dede'nin de talipleri bayağı arttı (Milan felan istiyor) eğer güzel bir teklif gelirse onuda satarım, yerine mattock'u alırım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol toprağım, hem oynuyorum hem de dükkanla ilgileniyorum bugun biraz yoğunuzOynadıkça koyarım ...
Last edited by S4mp1y0N : 21.Şubat.2009 at 16:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bundesliga 17. Hafta:
Ligin ilk yarısı bitti, işte puan tablosu:
Sıcak Gelişme:
Nelson Valdez daha büyük bir kulube gitmek istediğini bize bildirdi ve kendisini 4 milyon pound karşılığında Ajax'a sattık...
Sıcak Gelişme:
Rukavina 2,2 milyon pound karşılığında Wolsburg'a satıldı...
Lige 30 günlük ara verildi.
konumun güzel
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Coman'la bedavaya anlaştık.. Kendisi aramıza sezon sonunda katılacak. Kaleyi emin ellere aldığımızı düşünüyorum...
Bu transfer için Porto ve Mancity takımlarıyla yarışa girdik. Onlar kulubune bonservis önerdi, biz ise direk oyuncuya sözleşme önerdik, kendisi bizi seçti ve en doğru olanı yaptı
İşte Coman...
![]()
Kalecin İyimiş İşlettiğin Kafe Nerede
Tamamdır Abi Unutmuşum
CASSANO ÇILDIRDI...
Almanya kupası 3. Tur maçı:
Dortmund bombaları patlatmaya devam ediyor... Davide Santon, Thiago Silva, Donovan'dan sonra WILLIANS SANTANA' da Dortmund'da...
1 milyon peşin, 4,5 milyon 12 ay taksitle toplam 5,5 milyon pound karşılığında anlaştık....
Hocaa naptınn cosmussun birdenbu arada Nuri'yi oynatıyomusun bende 4üncü sezon da ManU R.Madrid Milan falan saldırıyodu vermemiştim ayrı mesele
![]()
Cassano Ne Yapmış Öyle Toprağım Çoşmuş Yeni SSleri Bekliyoruz Çok Güzel Bir Anlatımın Var
fena gitmiyorsun biraz beraberlik takımı olmuşun ama olsun o da çözülür.Çözünce banada haber verde benim takımada ayar çekmek lazım...
Cassano spr coşmuşsun![]()
Geldim arkadaşlar hemen 2 maç yaptım onları ekliyorum...
DORTMUND GÜZEL FUTBOL OYNAMAYA BAŞLADI...
Bundesliga 18. hafta:
Bundesliga 19. hafta:
Nuri Şahin Cassano'ya Özendi...
Devre arası ile birlikte transferde gelen giden görünümünün güncel hali...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim toprağım.. Pazartesiden itibaren hızlı bir şekilde ilerleyecek kariyer.. Hafta sonu yoğunuz biraz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla kardeş öyle sabit bir taktikle oynamıyorum ki rakibe göre değiştiriyorum sürekliBu sene berabere felan kalıp Avrupa Kupalarına gitmek için uğraşıyorum. İnşallah sağlam bir çözüm bulursam seninle paylaşırım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cassano yıldız olduğunu hatırlıyor arada böyle![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
DORTMUND BASTI GAZA GİDİYOR...
Bundesliga 20. hafta:
Bundesliga 21. hafta:
Lig Tablosuna bi göz atalım
![]()
DORTMUND HERKEZİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR!..
Bundesliga 22. hafta:
BU MAÇ ÇOK KONUŞULACAK!!!
Almanya Kupası Çeyrek Final Maçı:
Bundesliga 23. hafta:
Bundesliga 24. hafta:
Bundesliga 25. hafta:
25. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU:
ZİRVE BİZİM...
VEEEEEEEE VEEEEEEEEEE VEEEEEEEEE....
O DA ARTIK IDUNA PARK'TA................
Real Madrid'e 3 milyon pound verdik 24 ay taksitle...
helaaaaaal bende v.d.vaart friki şut herşeyde coştu r.madrid barca kariyerinde sendede coşar inşallah kariyerin süper gidiyor devamını dilerim