Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

9 60.00%
  • Berabere Biter

3 20.00%
  • DenizLispor kazanır

3 20.00%
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Trabzonspor - DenizLispor [ TSL 21. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Siz degilmisiniz Beşiktaşdan 1 puan aldık en büyük virajı atlattık?? Siz degilmisiniz lig başından beri en iyi topu oynayan biziz??Siz degilmisiniz Ligin basından beri şampiyonlugu en hakkeden takım biziz?? Siz degilmisiniz ersun yanal oyunculara cok iyi motive ediyo çok iyi antreman yaptırıyo?? Şimdi bunlar nerde?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Siz degilmisiniz Beşiktaşdan 1 puan aldık en büyük virajı atlattık?? Siz degilmisiniz lig başından beri en iyi topu oynayan biziz??Siz degilmisiniz Ligin basından beri şampiyonlugu en hakkeden takım biziz?? Siz degilmisiniz ersun yanal oyunculara cok iyi motive ediyo çok iyi antreman yaptırıyo?? Şimdi bunlar nerde?
    Evet o geçen haftaydı bu maçı kaybedebileceğimizi nerden bilelim ? Ersun Yanal ile ilgili düşüncelerimi bundan önceki maç konularında okuyabilirsin. Antreman yaptırma konusunda her zaman söyledim ama bana göre oyunu okuyamıyor ve müdahalelerde bulunamıyor da dedim. Boş konuşmaya gerek yok takım Fener ve Ankara maçlarından sonra kötü oynuyor peki bu diğer oynadığımız maçlarda ki iyi futbolumuza gölge düşerebilir mi ?

Ersun Yanal'ın bu takıma olan tek katkısı kondisyon ve antreman olayıdır. Sakat vermeden devam ediyoruz. Takım şu an hala 2.sırada ise bunda bazı oyuncuların üstün performansları söz konusudur. Şimdi o aynı oyuncular formsuz olduğu için kötü futbol kaçınılmaz oluyor e buna da önlemi ben değil tabiki de Ersun Yanal almalıdır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Siz taraftar mısınız?

Bir yenilgide takımı, teknik heyeti astınız.Yok efendim yenilmişizde şampiyonluk gitmiş, bundan sonra ilk 3'e oynarmışız..

Siz ve sizin gibiler Trabzonspor'un önünden çekilin, başka ihsan istemez..
    Biz değil de eğer sensen taraftar yandık demek ki. Şampiyonluktan bahseden takım 15 şut çekip 1 tanesinde isabet sağlıyamıyorsa napmak lazım ? Ve bütün bunları Ersun Yanal kenardan seyredince napalım yani bravo aferin mi diyelm ?
    Last edited by shamur1 : 21.Şubat.2009 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri