1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2003

Ugur'u savunduguma inanamiyorum...

O suni cim sahada, o kadar cok kosan hic bir oyuncuda ne akil kalir ne de ciger..

O sahada kazanmanin yolu topu kosturmak. Topa hakim olup rakibi yormak.

Aragones bunu yapmak yerine, kosturmayi tercih etti..

Fenerbahce rakibinden daha fazla kosarak bir yere varacak kadroya sahip degil. Rakibinden daha akilli oynamasi lazim.

Yas ortalamasi 28 olan bir takimdan bir oraya, bir buraya kosturmasini beklemenin yararini ancak bizim sevimli ihtiyar biliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ugur'u savunduguma inanamiyorum...

O suni cim sahada, o kadar cok kosan hic bir oyuncuda ne akil kalir ne de ciger..

O sahada kazanmanin yolu topu kosturmak. Topa hakim olup rakibi yormak.

Aragones bunu yapmak yerine, kosturmayi tercih etti..

Fenerbahce rakibinden daha fazla kosarak bir yere varacak kadroya sahip degil. Rakibinden daha akilli oynamasi lazim.

Yas ortalamasi 28 olan bir takimdan bir oraya, bir buraya kosturmasini beklemenin yararini ancak bizim sevimli ihtiyar biliyor...

vallahi bende inanamadım hayatımda onca davaya girdim birçok haksız durumlardaki insanları bile savunmak zorunda kadlım (meslek icabı) ama uğur boralı savunmak istemezdim...

aragones dedemiz suni çim sahada futbolcularını koşturması hatadır elbet ama bugün halı sahadan gelen cengiz kardeşim bence uğur boraldan daha çok koşmuştur daha çok mücadele etmiştir tahinim
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Topu koşturacaksın, dediğiniz doğru. Ama bunu yapacak olan Alex, Emre, Deivid'in 3 ü de kötünün de ötesinde berbat oynarsa, mağlup olursun. Fenerbahçe bence bugün 4-5 yemediğine şükretmeli.

O Deniz Barış ne iş yapar biri bunu açıklasın. Selçuk'u mumla arattı Fenerbahçelilere.
    Gökhan Emreciksin denen adam maçtann sonra hekemin elini tutup saatini kontrol ediyor.1 saat uzatma verse ne yapacak.Önünden geçen topa sadece bakan biri olarak. fenerbahçe'de zihniyet değişmeden bu takımın ileriye gitmesi zor.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Topu koşturacaksın, dediğiniz doğru. Ama bunu yapacak olan Alex, Emre, Deivid'in 3 ü de kötünün de ötesinde berbat oynarsa, mağlup olursun. Fenerbahçe bence bugün 4-5 yemediğine şükretmeli.

O Deniz Barış ne iş yapar biri bunu açıklasın. Selçuk'u mumla arattı Fenerbahçelilere.
    Gökhan Emreciksin denen adam maçtann sonra hekemin elini tutup saatini kontrol ediyor.1 saat uzatma verse ne yapacak.Önünden geçen topa sadece bakan biri olarak. fenerbahçe'de zihniyet değişmeden bu takımın ileriye gitmesi zor.
    Ne zaman iyi oynayacak abicim bu alex emre deivid ? sezon sonu mu iyi oynayacak ? Belkide galip gelinirse çıkışa geçilecek bir maçta oynamayacak da...

Mesaj Yetkileri