1 ile 30 arası toplam 298 sonuç

Konu: Bu taraftar herşeyin en iyisine layık.. [ Borussia Dortmund - BVB ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Haydi Toprağım Şampiyon Yap Bizi
    Toprağım yemek molası verdim kapadım oyunu çok gerildim gerçekten Sanki ben oynuyormuşum gibi heyecan bastı ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Leverkusen'i sayma artık 3'ünüzden biri şampiyon olacak Nuri zaten gönüllerin wonderkidi 2 sene sonra Nuri'yi zaten ağzın açık izliyceksin
    ilker sana çok teyessüf ediyorum dostum belki de sitenin bendesliga konusunda en tecrübeli ismi sensin ama bana hiç akıl vermiyosun deplasmandsa frankfurt maçım var, bayern de köln'e konuk olacak. yemekten sonra başlıyorum ilerlemeye...
    Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 15:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Toprağım yemek molası verdim kapadım oyunu çok gerildim gerçekten Sanki ben oynuyormuşum gibi heyecan bastı ya
    Hocam Fazla Germe İlk Sene Şampiyon Olamazsan Fazla Önemli Değil Zira Bu Takımı Aldın Adam Ettin Şampiyonluğa Oynattın Büyük Başarıdır Buda Bu Sene Alamazsan Seneye Alırsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam Fazla Germe İlk Sene Şampiyon Olamazsan Fazla Önemli Değil Zira Bu Takımı Aldın Adam Ettin Şampiyonluğa Oynattın Büyük Başarıdır Buda Bu Sene Alamazsan Seneye Alırsın
    Evet orası öyle tabi bu bile çok büük başarı Ama yine de insanın şu tabloda şampiyon olası geliyor yaw

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    ilker sana çok teyessüf ediyorum dostum belki de sitenin bendesliga konusunda en tecrübeli ismi sensin ama bana hiç akıl vermiyosun deplasmandsa frankfurt maçım var, bayern de köln'e konuk olacak. yemekten sonra başlıyorum ilerlemeye...
    öncelikle estağfurullah diyorumhocam hasta yatıom 2gündür evde canım sıkıldıkça arada bir uğruyorumbundesliga sayesinde oldukça iyi taktik yaptım her ligde test ediyorumsu an TSL'de Trabzonla son haftalar lideriz ardından birde İtalya'ya uğramayı düşünüyorum hatta o kariyeri yayınlamayı ardından sitede de taktik paketini yayınlıycam istersen herkesden önce sana gönderebilirim

Bu arada Frankfurt bela takım Russ ve Alex Meier beni az çıldırtmadılar

Bu arada BVB'nin ilk sezonda bende yaptıkları sadece TR ligleri açık bende;

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

öncelikle estağfurullah diyorumhocam hasta yatıom 2gündür evde canım sıkıldıkça arada bir uğruyorumbundesliga sayesinde oldukça iyi taktik yaptım her ligde test ediyorumsu an TSL'de Trabzonla son haftalar lideriz ardından birde İtalya'ya uğramayı düşünüyorum hatta o kariyeri yayınlamayı ardından sitede de taktik paketini yayınlıycam istersen herkesden önce sana gönderebilirim

Bu arada Frankfurt bela takım Russ ve Alex Meier beni az çıldırtmadılar

Bu arada BVB'nin ilk sezonda bende yaptıkları sadece TR ligleri açık bende;

Allah acil şifa versin kardeş kendine dikkat et Takılıyorum ben sana Dortmund Avrupa'da süper işler yapmış gerçekten.. Ama almanya ligi açık olsa o başarıları kazanacağını tahmin etmiyorum... Taktiklerim iyice oturdu, değiştirmek gibi bi niyetim yok şimdilik Değişimli olarak kullanıyorum ama yine de özelime msn'i ver taktik olmasa da başka konularda da fikir alışverişimiz olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tebrikler Toprağım Avrupada Başarı İstiyoruz
    Eyvallah yiğido doğru transferlerle seneye fırtına gibi eseceğiz inş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sağlık olsun süper sezon oldu
    Teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vuque View Post
    Tebrikler....
    Teşekkürler kardeş..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şike var
    Bende öyle düşünüyorum
    Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 16:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri