Liderlik koltugundasın ama dikkat et.Bayern affetmez adamlar geçer önüneBaşarılar Vander Vaart güzel transfer Cassanoyuda çok ucuza almışsın (:
Vaart Güzel Olmuş Kupadan Elenmen Şansızlık Artık Senden Ligi Bekliyoruz
Elimden geldiğince kasıyorum kardeşİnş güzel bir yerde bitiririz ligi. Cassano satılık listesindeydi Frei'nin yerine aldık gerçekten çok ucuza geldi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet toprak Vaart çok iyi olduÇok zor ama inş başarabiliriz...
Yeni maçlar şimdi geliyor...
Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 13:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bundeliga 26. hafta:
Bundesliga 27. hafta:
Bundesliga 28. hafta:
Bundesliga 29. hafta:
![]()
Gladbach Maçı Ne Olmuş Öyle Ya Gerçekten Şansızlık Var Üstünde
Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 13:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
DORTMUNDLU OYUNCULAR BASKI ALTINDA...
Bundesliga 31. Hafta:
![]()
Bundesliga 32. Hafta:
Lig Tablosu:
NURİ ŞAHİN WONDERKİD OLDU...
Arkadaşlar çok gerginim hiç destek olmuyorsunuz![]()
Haydi Toprağım Şampiyon Yap Bizi
Leverkusen'i sayma artık 3'ünüzden biri şampiyon olacak Nuri zaten gönüllerin wonderkidi2 sene sonra Nuri'yi zaten ağzın açık izliyceksin
![]()
Toprağım yemek molası verdim kapadım oyunu çok gerildim gerçektenSanki ben oynuyormuşum gibi heyecan bastı ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilker sana çok teyessüf ediyorum dostumbelki de sitenin bendesliga konusunda en tecrübeli ismi sensin ama bana hiç akıl vermiyosun
![]()
deplasmandsa frankfurt maçım var, bayern de köln'e konuk olacak. yemekten sonra başlıyorum ilerlemeye...
Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 15:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Olsun Herşey Zamanla
Dürümümüzü yedik kaldığımız yerden devam edelim... Şimdi Frankfurt maçına çıkıyorum, umarım kazanırız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dk. 63 1-0 öne geçtik Cassano'nun golüyle... Bayern Köln deplasmanında 1-1 berabere devam ediyor. Köln'ün golünü Ümit Özat attıFakat Köln 10 kişi oynuyor 25 de kırmızı yemişler..
Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1-1 oldu :S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundesliga 33. Hafta:
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 15:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
öncelikle estağfurullah diyorumhocam hasta yatıom 2gündür evde canım sıkıldıkça arada bir uğruyorum
bundesliga sayesinde oldukça iyi taktik yaptım her ligde test ediyorum
su an TSL'de Trabzonla son haftalar lideriz ardından birde İtalya'ya uğramayı düşünüyorum hatta o kariyeri yayınlamayı ardından sitede de taktik paketini yayınlıycam istersen herkesden önce sana gönderebilirim
Bu arada Frankfurt bela takım Russ ve Alex Meier beni az çıldırtmadılar
Bu arada BVB'nin ilk sezonda bende yaptıkları sadece TR ligleri açık bende;
Ligi 2. bitirdik...
Bundesliga 34. hafta:
![]()
Tebrikler Toprağım Avrupada Başarı İstiyoruz
Sağlık olsun süper sezon oldu![]()
YORUMSUZ...
![]()
Tebrikler....
Allah acil şifa versin kardeş kendine dikkat etTakılıyorum ben sana
Dortmund Avrupa'da süper işler yapmış gerçekten.. Ama almanya ligi açık olsa o başarıları kazanacağını tahmin etmiyorum... Taktiklerim iyice oturdu, değiştirmek gibi bi niyetim yok şimdilik
Değişimli olarak kullanıyorum ama yine de özelime msn'i ver taktik olmasa da başka konularda da fikir alışverişimiz olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah yiğido doğru transferlerle seneye fırtına gibi eseceğiz inş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler kardeş..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende öyle düşünüyorum
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Şubat.2009 at 16:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Farkındayım eyw. yeni sezon transferde kimlerin peşinde olacaksın basın açıklama bekliyor![]()
Vaart orada iş görür beni Kiev'den aldığım i.bangoura,ebert,Leonardo 3lüsü CL şampiyonu yapmıştıMarko Marin süper Hooffenheim'dan Carlos Eduardo var bi de alabilirsen Mata diycem
![]()
Teşekkürler hepsine yoklama çekeceğim
Bu arada Pedro Leon'u 1 milyon pounda önerdiler sezon yeni bitmesine rağmen.. Sağ açıkta iyi alternatif olur teklif yolladım.. Bakalım kimi seçecek onca kulüp içinde![]()
o adam o paraya allah allah demen lazım![]()