1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Football Manager Türkçe İstek

Hybrid View

Başka bi sitede eleman kendi başına tek kişi yapmış galiba Türkçe yamayı verdiği çeviri oranı falan ne kadar doğrudur bilemem çünkü indirip bakmadım pek güvenemedim güzel olacağına, yani o tek başına yapabiliyosa bence Tsi ekip olarak bu işi daha iyi ve daha kısa zamanda yapması gerekirdi tabi çeviri yapmak çok zor bi iş bn pek anlamıyorum ama bunları söylemek istedim umarım en kısa zamanda Türkçe yamaya kavuşuruz...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Başka bi sitede eleman kendi başına tek kişi yapmış galiba Türkçe yamayı verdiği çeviri oranı falan ne kadar doğrudur bilemem çünkü indirip bakmadım pek güvenemedim güzel olacağına, yani o tek başına yapabiliyosa bence Tsi ekip olarak bu işi daha iyi ve daha kısa zamanda yapması gerekirdi tabi çeviri yapmak çok zor bi iş bn pek anlamıyorum ama bunları söylemek istedim umarım en kısa zamanda Türkçe yamaya kavuşuruz...
    Başkasının çalışmasını kötülemem veya onu indirmeyin kullanmayın demek istemem. Ne biçimde çevirileri yaptığını veya kalitesininde ne derece olduğunu siz değerlendireceksiniz.

Bizim her yıl çalışma prensibimiz şu şekildedir, oyun çıkar ve biz kendi yazılımlarımız sayesinde gelen yeni dil dosyası ile önceki çevirilerimizi senkronize (kıyas) ederek eski çevirilerimizi yeni dosyaya aktarırız. Daha sonra oyuna yeni eklenen cümleler, değiştirilmiş cümleler ve çevrilmemiş cümle kalıplarını belirleriz. Bunlardan çevrilmemişleri ekibimizde arkadaşlara dağıtırız. Bu arkadaşlarımız oturur çevirilere başlar, onlardan gelen paketleri mevcut çeviri dosyasına aktarırız.

Bu işlemler devam ederken yazılım kısmında eksikleri gidermekle uğraşırız.

Bu kadar işlemin olmasının sebebi oyunlarınızın en güzel yerinde hata vermesini engellemek, en kaliteli çeviriyi; çevirici programlar ile yapmak yerine bu konuda bilgi birikimi olan kişiler ile yapmak ve size kaliteli bir çalışma sunmak içindir.

Türkçe yama konusunda, yüzde oranı vermek istemiyorum ama sağlıklı bir çalışmamıza çok kısa bir süre kaldı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri