1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: 23.Hafta / Sakaryaspor - Giresunspor

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Maçtaydım. Güzel maç oldu. Çünkü kazandık.

İki takımda pek iyi oynamadı . Ama Sakaryasporumuz daha çok rakip kaleye gitti. Karambolden buldugumuz bir golle kazandık . Önemli bir 3 puanı kazandık . Ama bir ara Giresunlu futbolcu gole gidiyordu bizim futbolcu onu indirdi gibi geldi bana tabi benim gördüğüm kadarıyla hatta kırmızı kart bile olurdu.

Ölmek Var Düşmek Yok ! Maçtan sonra futbolcular tribünün önüne gelip ölmek var düşmek yok diye bağırdılar. İnşallah düşmeyeceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Maçtaydım. Güzel maç oldu. Çünkü kazandık.

İki takımda pek iyi oynamadı . Ama Sakaryasporumuz daha çok rakip kaleye gitti. Karambolden buldugumuz bir golle kazandık . Önemli bir 3 puanı kazandık . Ama bir ara Giresunlu futbolcu gole gidiyordu bizim futbolcu onu indirdi gibi geldi bana tabi benim gördüğüm kadarıyla hatta kırmızı kart bile olurdu.

Ölmek Var Düşmek Yok ! Maçtan sonra futbolcular tribünün önüne gelip ölmek var düşmek yok diye bağırdılar. İnşallah düşmeyeceğiz...

sakryalıgöçmen maç içerisinde birinci dakikadan itibaren başlayan harika bir slogan vardı şarkı gibi unuttum şimdi televizyondan sözlerini bir türlü çözemedim..hatılıyormusun sen sözlerini..trübin tezahöratları biraz da özel ilgi alanım..merak ettim..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    sakryalıgöçmen maç içerisinde birinci dakikadan itibaren başlayan harika bir slogan vardı şarkı gibi unuttum şimdi televizyondan sözlerini bir türlü çözemedim..hatılıyormusun sen sözlerini..trübin tezahöratları biraz da özel ilgi alanım..merak ettim..
    İnanıyoruz Vazgeçmiyoruz Bak Senin Peşinden Yine Biz Geliyoruz Haydi SAKARYA'm Saldırın Şimdi Sninle Gülsün Yüzümüz Yıkalım Bu Şehri

Bu mu yoksa o tezahürat

Mesaj Yetkileri