Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur

Voters
29. You may not vote on this poll
  • GaLatasaray Kazanır

16 55.17%
  • Berabere biter

2 6.90%
  • KocaeLispor Kazanır

11 37.93%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 232 sonuç

Konu: GaLatasaray - KocaeLispor [ TSL 21. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

of of Tanner güllendi yavrum benim helal koçum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçenin ardından Galatasarayda gitti Sivas veya Trabzon olur şampiyon..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Bu skorun tek iyi yanı Skibbe'nin gidecek olması.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Yuh yaa Ali Sami Yen'de lig sonuncusundan 5 gol.Helal olsun Cimbom .Helal olsun çocuklar.Helal olsun Skibbe.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

En son Sami Yen'de Galatasaray ne zaman 5 yedi yahu Chelsea'den mi? Çok değişik bir maç oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taner şov yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ohh be 5 ide yedik 5.gole çok sevindim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

6 Kasımda bile bu kadar utanmamıştım. Yazıklar olsun.

Skibbe' nin gitmesi tek dileğim. Yerine taktik bilgisi falan iyi olan biri gelsin ya.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ohh be 5 ide yedik 5.gole çok sevindim..
    Ne tesadüf bende
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Helal olsun Kocaeliye yürekten oynadılar 5 gol atıp,10 pozisyon bulmak takdire değer...
    Gs savunması için konusmak istemiyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Skibbe bu maçtan sonra nsıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum.İnşallah avrupa maçını bahane etmez.Çünkü böyle bir skorun bahanesi olamaz.Bu maçın skoru moralleride batırdı takımda.İnşallah Uefa'ya yansımaz.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

valla bu kadarını da beklemiyodum gerçekten.. bu kadronun bu sezon açık ara olması lazımdı ama şimdi sürünüyo.. bu bizim içinde geçerli..

Galatasarayda yönetilememe krizi yaşanıyo bence.. ben şahsen takımı skibbe'nin kurduğuna inanmıyorum..

Eger Adnan Polat baskan ise, bu mactan sonra Sabri'yi, Skibbe'yi, Mehmet Güven'i, Nonda'yi yollar ...
    Bu isin baska aciklamasi yok.
    Ben hayatimda böyle rezil bir Galatasaray görmedim. Oyuncular da disiplinsiz, ruhsuzluk tavan yapmis. Hepsi dalgaya almis ligi.
    3-5-2 denen 20 yil öncesinin, modern futbolun ezdigi sistemi genc bir teknik adam uyguluyorsa, bu iste bir tutarsizlik vardir. Hakan Balta iyilesmisse oynatacaksin. Volkan'dan nasil korkuyorsan, Sabri daha beteri.
    Mehmet Güven denen beceriksiz, 3.lig topcusunu takimda tutamazsin.
    Takimda ki futbolculari motive etmek senin görevin. Rakibi analiz etmek senin görevin. Sadece Uefa kupasinda rakipleri analiz ederek, senin asil amacinin ne oldugunu anladi tüm millet !

Ruhsuz futbolcularin Galatasaray'da isi yok. Paralari alirken hay hay, maclara gelirken taraftarlari kahret, laubaliligin alasini yap. Galatasaray camiasinda böyle isimler barindirilmamali.

Artik Baskan masaya yumrugunu vursun, ne yapiyorsa yapsin. Yoksa taraftarlarda olan kredisini tüketecek.

Daha fazla seyler yazmak geliyor icimden, ama yeri burasi degil, cok sinirliyim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

5. sıra konusunda Gs ile yarışıyoruz işe bak..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5-2 helal olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Kocaeli'ne.Muhteşem bir maçtı.

Taner Gülleri'de neyin ne olduğunu bence tüm Türkiye'ye gösterdi.Bank Asya 1.Lig'den forvet çıkmaz diyorlardı.Buyrun size Taner Gülleri.

Bir forvet daha ne yapar.Böyle bitirici bir forvet varmıdır Allahım yarabbim.Ayaklarına sağlık.

Galatasaray'lı arkadaşlar da sakin olsun bence.Çok kötü bir maçtı ancak yapılacak birşey yok.O futbolcular hayata devam edecekleri gibi sizlerde etmelisiniz.

Diğer yandan tahmin yarışmasında Ts,Fb ve Gs 'nin puan kaybedeceğini biliyordum ancak 3'üne de beraberlik vermiştim ne tesadüf 3'ü de yenildi Olsun hiç üzülmedim bu sefer.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    5. sıra konusunda Gs ile yarışıyoruz işe bak..
    Ezeli rekabet heryerde geçerli abi

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Eger Adnan Polat baskan ise, bu mactan sonra Sabri'yi, Skibbe'yi, Mehmet Güven'i, Nonda'yi yollar ...
    Bu isin baska aciklamasi yok.
    Ben hayatimda böyle rezil bir Galatasaray görmedim. Oyuncular da disiplinsiz, ruhsuzluk tavan yapmis. Hepsi dalgaya almis ligi.
    3-5-2 denen 20 yil öncesinin, modern futbolun ezdigi sistemi genc bir teknik adam uyguluyorsa, bu iste bir tutarsizlik vardir. Hakan Balta iyilesmisse oynatacaksin. Volkan'dan nasil korkuyorsan, Sabri daha beteri.
    Mehmet Güven denen beceriksiz, 3.lig topcusunu takimda tutamazsin.
    Takimda ki futbolculari motive etmek senin görevin. Rakibi analiz etmek senin görevin. Sadece Uefa kupasinda rakipleri analiz ederek, senin asil amacinin ne oldugunu anladi tüm millet !

Ruhsuz futbolcularin Galatasaray'da isi yok. Paralari alirken hay hay, maclara gelirken taraftarlari kahret, laubaliligin alasini yap. Galatasaray camiasinda böyle isimler barindirilmamali.

Artik Baskan masaya yumrugunu vursun, ne yapiyorsa yapsin. Yoksa taraftarlarda olan kredisini tüketecek.

Daha fazla seyler yazmak geliyor icimden, ama yeri burasi degil, cok sinirliyim...
    Aynen çok güzel bir yorum yapmışsın.Helal olsun.Bu maçtan sonra başkan olaya el atıp takıma bir çekidüzen vermesi şart.

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tebrikler Kocaeli'ne.Muhteşem bir maçtı.

Taner Gülleri'de neyin ne olduğunu bence tüm Türkiye'ye gösterdi.Bank Asya 1.Lig'den forvet çıkmaz diyorlardı.Buyrun size Taner Gülleri.

Bir forvet daha ne yapar.Böyle bitirici bir forvet varmıdır Allahım yarabbim.Ayaklarına sağlık.

Galatasaray'lı arkadaşlar da sakin olsun bence.Çok kötü bir maçtı ancak yapılacak birşey yok.O futbolcular hayata devam edecekleri gibi sizlerde etmelisiniz.

Diğer yandan tahmin yarışmasında Ts , Fb ve Gs 'nin puan kaybedeceğini biliyordum ancak 3'üne de beraberlik vermiştim ne tesadüf 3'ü de yenildi Olsun hiç üzülmedim bu sefer.
    inan sakin oluncak gibi değil . sinirden ağlıycam şimdi böyle bir rezalet olamaz .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gs'nin üstüne çıktık..4.yüz...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir takım bu kadar kıskanç olabilir biz yenildik diye onlarda yeniliyor
    şaka bir yana bakalım lig bitiminde kim 5. olacak biz mi siz mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Taner sayesinde 4.olduk
    artık Taner'i alırız seneye

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligtv'nin manşeti çok ağır olmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vallaya taraftar sitesi gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ligtv haklı daha beteri de yapılabilirdi . çok merak ediyorum skibbe ne diycek . bi de bordeaux'u yencekmişiz gibi adam dinlendirdik . vallaha komedi .

Şampiyonluktan ümidi kestim.Önemli olan Uefa,umarım bordo maçı öncesi medya çok baskı yapmaz aksi takdirde bordoyada elenebiliriz.Büyük ihtimalle bu maçtan sonra Skibbe gidecek yerine Hagi gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu ne rezilliktir!
    5 tane yedi sahasında sayesinde Fenerbahçe kaybettiği hafta sıra atladı.

Baros-Kewell-Lincoln elinde kullanmıyorsun. Penaltı kaçırıyorsun.

Maçtan önce 3-5-2 oynarsa Galatasaray 5 yer diye birisi çıksa nasıl gülerdik acaba?

Kocaeli'ni tebrik etmek lazım. Galatasaray'ın bu şoku çok çok çabuk atlatıp Uefa'yı düşünmesi lazım. Bitti lig. önünde 3 takım var.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ligtv'nin manşeti çok ağır olmuş.

Çok daha ağırlarını gördüm valla. Gayet normal geldi gözüme.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Şampiyonluktan ümidi kestim.Önemli olan Uefa,umarım bordo maçı öncesi medya çok baskı yapmaz aksi takdirde bordoyada elenebiliriz.Büyük ihtimalle bu maçtan sonra Skibbe gidecek yerine Hagi gelecek.
    Keşke baskı yapmasalar ama şimdiden Bordeaux maçına menejersiz çıksın diyenler var.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri