Evet
Hayır
Başarıya daha çok var
Helal olsun hocam Şanlıurfa futboluy'la şanı heryerde duyuldu
Abi artık bi dünya yıldızı getirirsin![]()
URfaSpor Ligde Fırtına Gibi esmeye DEvam Ediyo
URfaSpor 1-0 Lık Serilere Devam Ediyo
Sanlıurfa Spor Bursa Spordan 3 Puanı 3 GolLe Söktü Aldı
Ve SampiyonLugu Garantiledi
SanLıurfaSpor Tarihinde iLk Kez Türkiye Kupasını AlaRak Tarihinde İLk Kez Kupanın Sahibi oLdu Öte Yandan İlk Defa Lig Sampiyonlugunu KAzanarak Ligde ilk Defa Double Yaptı![]()
SanlıurfaSpor Sac Bas YoLdurdu![]()
SanLıurfaSpor Kapanısı Güzel Yaptı
İşte Ligden Görünümler
ARkadaşlar Ligde Namaglup Sampiyon oLduk Ve Ligin En Az Gol Yiyen Takımı Biziz. Bunlara EK Olarak Bir DipNot Etklemek İStiyorum 1,5 Sezondur Takımda Kırmızı Kart Görmedik. Buda Bizim İcin 1 Artı oLdu Takım Taktige Tam Uyum SaGladı. Ve Sunu Deyim Hedefe Yürüyoruz 24 Sezon Kaldı Üst Üste Kazanacagımız SampiyonLuKlar Bizi İhya EDecek VE Hedef Koyduk Seneye C.l De Finale KAdar Gitmemiz İcin Önümüzde Bir Engel Yok
Ve Yılın Ödülleri
Ve T.D Direktör Turgay Yetkin 5 Yıl Daha uRfaSporda.Takımdan YıLLık 3,100,000 Ytl Alacak..
T.D Turğay Yetkin Bugun Transfer Hakkında Emin Konustu Ve Takıma Gelecegin Dünya YıLdız Adayları Arasında Gösterilen 4 Tane Wonderkid OyunCuyla AnlastıkLArını Acıkladı Ve Takımdan Toplam 11 oYuncunun Biletini Kesitiginide Ekleyerek Toplantıya Son Verdii
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Transfer Şov Başladı ...
Varan 1. Tsli Emre Kücük URfada
Varan 2. Türk WonderKid Cüneyt Bulut Urfada
Varan 3. Aydın YıLmaz Urfayı Secti
Last edited by MoNToLiVo_ : 23.Şubat.2009 at 01:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aydin spr topçu dierleride spr abi![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 23.Şubat.2009 at 01:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şinasiye bak be her yavrum heydostum gerçekten saygı duyuyorum sana muhteşem işler başarıyorsun.. avrupa hayalimizi de gerçek yapalım sonra da bizi diskoya götür
![]()
bu sene cl de iyi işler bekliyorum..
Hedef C.l Finalii![]()
Yeni Yönetim Her DEdigimizi Yapıyo Ve Yeni Baskanımızı Cok Seviyorum![]()
İşte Bu Yılki Bütcemiz. Yine Hepsini Maaşa Verip Free Oyunculara Yönelecegiz..![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Yaptıgımız YatırıMlar Meyve Vermeye Basladı Alt Yapıya Secilen Oyuncularımızdan Biri Gelecegin En İyi StoperLErinden OLAcaga Benziyo
Last edited by MoNToLiVo_ : 23.Şubat.2009 at 01:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Of of of bu parayı iyi kullan cl yi getir bize yoksa külahları değişiriz![]()
Parayı Yine Maaş Bütcesinde Kullanıp Sezon Sonu Free oyunCular Alacam![]()
Bu arada Transferleri Görünce Sok oLmayın
Bir Dipnot.. : 6 Sezon Boyunca Transfere Harcadıgım Para TopLamı
27 m ytl Leo
24 M Ytl Gremio dan Bi Wonderkid Oda takıma Birazdan Katılacak
Tüm Sezonlarda Bütceyi Maaşa Kullanıp Sezon Sonu Free Oyunculara Yöneldim Ve Güzel Seyler oLdu Bu YıL C.l Heyecanını Hep Beraber Yasayacaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zengn klüper sıralasında hızla yükselmeye başladık
Last edited by MoNToLiVo_ : 23.Şubat.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
UrfaSporda Transfer Calısmaları Sürüyo
Varan 4
Wonderkid Hans UrfaSporda
Varan 5. Wonderkid İtalyan Urfada
Varam 6 Arjantinli Wonderkid Artık Cetelerde
18m Ytl 24 Ay Taksitle Bonservis Bedeli Ödenecek
Varan 6 Brezilyalı Wonderkid Urfada
Klüb Tarihinin En Pahalı 2. Transferi oLan OYuncuya 24 M YtL Bonservis Ücreti Ödenecek
MerhabaLar;
Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665
Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.
Kariyerinizde başarıLar.
TSİ yönetimi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
55 Iyi......
bravo valla sonunda şampiyonluk yaşadın bütçe müthiş bir şey harcamaman kötü ama maaşa yatırmak ta iyidir başarılar
helal olsun walla.bu kadar cok wonderkid seni ucurucaksuper bi sezon cok zevk aliyoruz.yeni sezonda neler olucak bekliyoruz...
Trasferler süper o para'ya Cl ve ne kadar kupa varsa bekliyoz
way abim göremeyeli neler olmuş Urfada şampiyonluk ve double yakışmış urfaya.Transferlerde (her ne kadar çoğunu tanımasamda) güzel gibi çünkü nerdeyse hepsi büyük ülkelerin 21A sında oynamış. İnşallah bu yıl Avrupadada kupa kazanırsın başarıların devamını diliyorum
helal abi sana çok iyi gidiyorsun kariyerin çok zevkli artık çeteler şampiyonlar ligini urfda gezdirir
Cl urfanın![]()
kardeşim süpersin vala cl yi bekliyoruz artk![]()
arkadaşlar saolun dün gece evde yoktum diye ekleyemedim. Şimdi Oyunu aÇtım Yeni Ssler Birazdan Geliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve ŞanlıurfaSpor Transfer Sezonunu Güzel bir Transferle Kapattı Gecen YıL İstedigimiz Verimi Alamadıgımız Robson'un Yerine Galatasarayın alt yapısından yetişen ve son 2 sezonu basarılı bir sekilde g.birliginde geciren ömer güntangı kadrosuna katarak transferi kapattı
Last edited by MoNToLiVo_ : 24.Şubat.2009 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
son gelen adamda guzel walla bu sene hedefler daha buyuk![]()
oyuncular çok iyi artık avrupada derece yapman lazım![]()
Moyano çok iyi Marcelo'nun markajı biraz daha yüksek olsaymış dehşet-ül vahş-et olrmş![]()
Cagrı Marcelo Wonder Kid. Suan Antrenman Ayarlarını verdim 2 YıLa kadar Real madrid Yada Chelsea Gibi Bir Dev Bizden Koparmazsa Futbolu Bizim Takımda Bırakmasını İstiyoruz.
Hedefi ACıklasmıtım SampiyonLar Ligi Finalioyuncular çok iyi artık avrupada derece yapman lazım![]()
![]()
Evet Bu YıL HEdefler BÜyükson gelen adamda guzel walla bu sene hedefler daha buyuk![]()
Ve Arkadaşlar Gelecek İçin Büyük Bir Vaad Veriyorum..
2. Sezon Sonra en Az 3 Tane Dünya Capında oyuncu Almayı PlanlıyorumBeni İzleyen ARkadaşlara Hediye EdeceM BU TransferLEri
![]()
UrfaSpor Bu Sezon Kupaya Doymuyor..
Süper Kupa URfada .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SanlıurfaSpor Da Sürpriz Transfer
Barcelonanın WonderKidini Free Olarak UrfaSpor Kaptı![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazırlık Kampı Ve Oynanan Maclar
Last edited by MoNToLiVo_ : 25.Şubat.2009 at 01:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SanlıurfaSpor C.l De Ölüm Gurubuna Düştü
Yönetimden İstegimiz Üzerine Tesislerde Yenileme Başladı
İŞte Kadromuzun Ne KAdar iyi Ve Gelecek Vaad Ettigi Milli Takıma Kadromuzun Hepsinin Secilmesinden Belli
Türkiye Kupasındaki Grubumuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve Lig Başladı..
1. Hafta Kadıköy Kalesinin YıKılışına Herkes Sahit oLdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Urfaspor Bursaya Esti Gürledi
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/9102/adsz5i.jpg[/IMG]
Last edited by MoNToLiVo_ : 25.Şubat.2009 at 05:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)