Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur

Voters
29. You may not vote on this poll
  • GaLatasaray Kazanır

16 55.17%
  • Berabere biter

2 6.90%
  • KocaeLispor Kazanır

11 37.93%
1 ile 30 arası toplam 232 sonuç

Konu: GaLatasaray - KocaeLispor [ TSL 21. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Baran. Yiğidi öldür hakkını ver.
    2001 yılından bu yana bize bu kadar modern bir futbol oynatabilen bir teknik adam gelmişmiydi. Deplasmanda Benfica, Hertha içerde Olimpiakos madara edilircesine kazanılmışmıydı?
    Fatih Terim
    Hagi
    Gerets
    Karl Heinz Feldkampp
    Bu adamların oynattığı futbola ve hücum yapısına bakın. Skibbe'nin bu maçlarda oynattığı hücum yapısına bakın.

Ben neden Galatasaray haftalar öncesinden şampiyonluğu garantiler diyordum. Bir rakiplerinin tıpkı bugünki gibi kötü olabileceğini düşünüyordum.
    İki ve en önemlisi bu kadar sakat verilmeyeceğini düşünüyordum.
    Dünya tarihinde yok bu kadar sakat.
    31 kişilik kadro ben ömrü hayatımda hiç bir takımda görmedim. Ki bilirsin o kadar klup takiip ediyorum bu ligte ve alt liglerde .

Daimi bir takımın 7 ila 12 arası sakatı olur mu?

Bununla beraber. Galatasaray devre arasını çok kötü geçirdi. Sağ bek ve rotasyonu güçlendirecek transferler yapılmadı.
    Mesela bir Lincoln'ü kenara çektiğiniz de bir Özer Hurmacı'yı oyuna sokmalısınız bu sistemde.
    Ha gider Ümit'i sokarsanız. Bu sistem de Ümit isterse harika bir oyuncu olsun bu özellikleriyle işlemez.

Kaldı ki ben yine Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.
    Sene sonu tekrar konuşuruz inşallah
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Şimdi Baran. Yiğidi öldür hakkını ver.
    2001 yılından bu yana bize bu kadar modern bir futbol oynatabilen bir teknik adam gelmişmiydi. Deplasmanda Benfica, Hertha içerde Olimpiakos madara edilircesine kazanılmışmıydı?
    Fatih Terim
    Hagi
    Gerets
    Karl Heinz Feldkampp
    Bu adamların oynattığı futbola ve hücum yapısına bakın. Skibbe'nin bu maçlarda oynattığı hücum yapısına bakın.

Ben neden Galatasaray haftalar öncesinden şampiyonluğu garantiler diyordum. Bir rakiplerinin tıpkı bugünki gibi kötü olabileceğini düşünüyordum.
    İki ve en önemlisi bu kadar sakat verilmeyeceğini düşünüyordum.
    Dünya tarihinde yok bu kadar sakat.
    31 kişilik kadro ben ömrü hayatımda hiç bir takımda görmedim. Ki bilirsin o kadar klup takiip ediyorum bu ligte ve alt liglerde .

Daimi bir takımın 7 ila 12 arası sakatı olur mu?

Bununla beraber. Galatasaray devre arasını çok kötü geçirdi. Sağ bek ve rotasyonu güçlendirecek transferler yapılmadı.
    Mesela bir Lincoln'ü kenara çektiğiniz de bir Özer Hurmacı'yı oyuna sokmalısınız bu sistemde.
    Ha gider Ümit'i sokarsanız. Bu sistem de Ümit isterse harika bir oyuncu olsun bu özellikleriyle işlemez.

Kaldı ki ben yine Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.
    Sene sonu tekrar konuşuruz inşallah
    Abi ben Avrupa'da oynanan futbolu begendigimi söyledim zaten. Skibbe orada taktik dehasi olurken, rakipleri mükemmel analiz ederken, lig de "ben nerden geldim buraya, bu rakip kim" havasinda. Sorun buradan cikiyor iste. Avrupa'da zaten futbolcular performanslarinin üstünde oynuyorlar. Nedeni ise takim da cok genc ve kariyerinde 2.sefer patlama yapmayi bekleyen yabanci oyuncularin bulunmasidir.
    Lig bu yüzden önemli oluyor. Skibbe'nin asil yeteneklerini ligde görmeliydik.
    Bugüne kadar ligden kopmamissak nedeni Kewell-Baros-Lincoln-Arda gibi futbolcularin üstün performansi yüzündendir. Ama gel gör ki bu oyuncular her macta bu performanslarini yansitamiyorlar, nedeni Skibbe'nin oyuncular üzerinde otoritesinin olmayisidir. Skibbe gerektiginde oyunculari motive edebilecek bir teknik direktör de degildir.
    Dedigim gibi Galatasaray bir kriz ortaminda ve bu durumdan bizi cikaracak isim Skibbe degildir. Skibbe lige fransiz kalan bir hoca, tabir-i caizse.

Sakatliklar konusunda ise artik sansizligi falan gectim ben, kesinlikle antreman programinda sorun var. Trabzonspor bu güne kadar 1 sakat vermedi, biz ise 13-15 sakatla devam ediyoruz yola. Her hafta yeni sakatliklar cikiyor. Saglik ekibi desen 5 para etmez !
    Bu durumda zaten sampiyonluk zordur. Ben sampiyon olacagimizi sanmiyorum. Ama umarim yanilirim da sen hakli cikarsin ...

Mesaj Yetkileri