1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Bülent Korkmaz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benim ki paranoyada olabilir ama bilmiyorum ; Baros'un o penaltıyı bilerek kaçırdıgını düşünüyorum , bütün futbolcuların inanılmaz isteksizligi göze çarpıyordu bizimkiler Skibbe'yi sevmiyordu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Benim ki paranoyada olabilir ama bilmiyorum ; Baros'un o penaltıyı bilerek kaçırdıgını düşünüyorum , bütün futbolcuların inanılmaz isteksizligi göze çarpıyordu bizimkiler Skibbe'yi sevmiyordu.
    Baros'un böyle bişey yapcağını sanmıyorum ama Skibbe'nin gitmesini isteseydim penaltıyı öyle atardım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Baros'un böyle bişey yapcağını sanmıyorum ama Skibbe'nin gitmesini isteseydim penaltıyı öyle atardım
    Dedigim gibi paranoya yapıyor olabilirim ama , Hani Ribery'nin penaltısı vardı ya rezil oldu felan diyorlardı bu onun gibi birşey Baros ayarınca bir futbolcu o topu köşelere atar , bende şaşırdım ,Skibbe'de istifa toplantısında o penaltı gol olasydı belki burada yeniden antremana çıkacaktım dedi , İnzaghi 'nin penaltıyı bilere dısarı atması gibi , Terim gitsin diye.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Dedigim gibi paranoya yapıyor olabilirim ama , Hani Ribery'nin penaltısı vardı ya rezil oldu felan diyorlardı bu onun gibi birşey Baros ayarınca bir futbolcu o topu köşelere atar , bende şaşırdım ,Skibbe'de istifa toplantısında o penaltı gol olasydı belki burada yeniden antremana çıkacaktım dedi , İnzaghi 'nin penaltıyı bilere dısarı atması gibi , Terim gitsin diye.
    iyi olmuş o zaman dediğim gibi , bilerek mi yaptı bilemeyiz ama tek birşey biliyorum çok berbat kullandı . gerçi sevmemeleri için bir sebep yoktu skibbe'yi . disiplin yok bişey yok . 15 gün kamp 6 günü tatil oh kebap

Mesaj Yetkileri