1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Taylan bunu daha once de yaptin editorden (veya oyundan) oyuncularin ozelliklerine bakmadan buraya oneri yapiyorsunn halbuki baksan senin onerdigin bazi ozelliklerin cok dusuk oldugunu goruceksin

Emre Colak'in son surumde teknigi 17 ve hizlanmasi 15 (emin degilim su anda okuldayim) mesela... Dribbling zaten 14, Creativity 14, flair zaten 17, passing 12... Bunlar oyunda olan ve aklimda kalan degerler... Cem Sultan'nin guc 13'du yanilmiyorsan finishing de ya 13 ya da 14 hat da... Cem Sultan heading'i cok iyi olan bi oyuncudur ki su anda 13 almis ama jumping ozelligi 13 du en son e onu da boyu nedeni ile aldigini dusunuyorum biliyosundur jumping ozelligi boy+sicramanin kombinasyonu... Kafa ile cok fazala gol atmiyo olmasi kafa vurusunun iyi olmadigini gostermez ki... Yeri gelince havadan gelen toplara cok duzgun mudahale ediyor Cem nerey nasil vurucagini cok iyi biliyor. Kisacasi Cem'in kafa vurus teknigi cok iyidir goze batan bi ozelligi... Hava hakimiyeti ile kafa vurus teknigin ayrimini yapmak lazim... Teknik ozelligi en son 14 du yanilmiyorsam... Bence Emre Colak ve Cem Sultan icin yapilan profiller son derece dogru su an icin onlara lutfen bi goz at... Mesela Cem icin 7 hizlanma demissin o kadar yavas mi Cem? Bence kesinlikle degil... Hat da yavas degil ama hizini idareli kullanan birisi... Lutfen son surumdeki degerlere bi bak bi de kendi onerdigin degerlere bak.... Bi de onerdigin degerleri Cem ile Emre nin yasitlari ile kiyasla...

Emrah Yollu icin de aynisi gecerli oyundaki profili su anda oldukca olumlu bi yansima olmus pek bi degisiklik gerektigini dusunmuyorum... lutfen oyundaki degerlerine bak ve bi daha dusun onerilerini

Yani ben Galatasaray'in genclerinin su anda oyuna oldukca olumlu yansitildiklarini dusunuyorum. Omer abi temkinli ve dikkatli bi sekilde surumden surume oyuncularin goze batan zaaflarini da guclerini de mumkun oldugunca yansitiyor. Burada yapilan onerileri de belli ki dinliyor ve kendi fikirlerini ve gozlemlediklerini de icine katarak harmanlayarak ortaya genclerin profilleri cikiyor yavas yavas. Oyunculari daha fazla gozlemledikce kimi zaman bazi ozellikleri yukseliyor kimi zaman da bazilari dusuyor. Daha gercekci bir yansima cikiyor. Tabi artik bundan sonra bu oyuncular A takima cikana kadar pek de biseyin degisicegini sanmiyorum acikcasi.
    Last edited by licentia : 24.Şubat.2009 at 19:56

Mesaj Yetkileri