1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

14 dribbling yasina gore oldukca iyi bir deger yani zamanla 16-17 olabilir ama daha henuz o kadar iyi degil bence yani A takim seviyesinde o dribbling zor yapar. Bir Arda degil bu konuda daha henuz Emre ama zamanla onun kadar iyi olabilir olarak yorumlamak lazim... Yani sen su anki degil 2-3 sene icersinde olabilicegi seviyeyi istiyorsun.

Yalniz teknik farkli bi ozellik oyunda bu yasindan sonra cok fazla gelismiyecektir. Bence su anda Arda ve Lincoln den sonra GS takiminin en teknik ismidir Emre Colak 17 ile zamanla 18-19 olabilicektir ki bu da mantiklidir bence... Teknigi en onemli ozelligidir kesinlikle Omer Abi 17 vererek cok dogru bi deger vermistir ozellikle kendi yasitlarina verilen deger ile kiyaslarsan bunu daha iyi anlarsin.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by licentia View Post
    14 dribbling yasina gore oldukca iyi bir deger yani zamanla 16-17 olabilir ama daha henuz o kadar iyi degil bence yani A takim seviyesinde o dribbling zor yapar. Bir Arda degil bu konuda daha henuz Emre ama zamanla onun kadar iyi olabilir olarak yorumlamak lazim... Yani sen su anki degil 2-3 sene icersinde olabilicegi seviyeyi istiyorsun.

Yalniz teknik farkli bi ozellik oyunda bu yasindan sonra cok fazla gelismiyecektir. Bence su anda Arda ve Lincoln den sonra GS takiminin en teknik ismidir Emre Colak 17 ile zamanla 18-19 olabilicektir ki bu da mantiklidir bence... Teknigi en onemli ozelligidir kesinlikle Omer Abi 17 vererek cok dogru bi deger vermistir ozellikle kendi yasitlarina verilen deger ile kiyaslarsan bunu daha iyi anlarsin.

licetia değerli arkadaşım gerek yazı yazma tarız olsun gerek FM konusunda bilgi birikimin olsun yazdıklarını ve yazı yazma tarzını oldukça beğeniyorum ancakkk..

Galatasarayın alt yapısı konusunda bence nereden ve nasıl etkilendiğini bilemiyorum ama bence abartılı düşüncelerin var...

GS tv den galatasarayın Paf maçlarının fırsat buldukça izliyorum..

öncelikle bence Galatasaray kesinlikle sizin düşündüğünüz kadar alt yapısıyla ilgilenmiyor ..inanmıyorum alt yapısına önem verdiğine nedenmi..

Son hafta kocaeli karşısında oynadığı sahayı gördünmü..

Patetes sahası çok daha düzgün onun yanında o sahada değil futbol yürünmez bile...

Türkiyenin en büyük klüplerinden biri hemde alt yapısı şöyle böyle diye durmadan yazılar yazılıyor..Meiraya lincolne verdiği paranın 100/1 kadar para harcasa o sahayı düzeltebilir bana şimdi kimse fanatiklik yapıp Galatasaray alt yapısı şöyle böyle demeyin...Osahada insan olan maç oynatmaz ya..Heleki gelişme çağında süt gibi bilekleri olan..gencecik çocukları hiç oynatmaz...

Kocaeli maçını izlerken sakatlık olmasın diye dua ettim..İnşallah bu sahada kimse sakatlanmaz dedim..Ama çamur yığınına dua etsem ne olacak 3 Dakika geçmedi kocaelili bir genç oyuncu sedye içerisinde kıvranarak oyundan çıktı...

Yani kardeşim yalan..yalan..ve yapılanlar göstermelik...Ne galatasaray ne Fener Ne beşiktaş kimsenin alt yapıyı falan öyle umursadığı yok.....

Gelelim alt yapı oyuncularınıza izliyorum..bu futbolu bende izliyorum..insanlar ne kadar bildiğinin taktirini kendileri yapar ama benim şahsi görüşüm sizlerin o bilmem kaç PA lar istediğiniz oyuncular hiçte o kadar abartılı oyuncular değil...1 numara üst lige çıksınlar ezilir giderler..

ayrıca sürekli bahsettiğiniz isimleri izlerken hayret ediyorum banamı denk gelmiyor..Size bişey söyleyimmi..

Galatasaray alt yapısında gerçekten dikkat edilecek ve büyük futbolcu olacak 1 oyuncu var oda mert AFYON...gerçekten güçlü ve farkettiren fiziğiyle mertten topçu olur..Diğer öne çıkan bir iki oyuncu ise anıl dilaver ve berk neziroğulları...

düşüncelerinize saygım var..Ama bence iyice bir düşünün gerçekten bu konuda yazımın başında belirttiğim gibi gayet iyi niyetlisiniz gayet te güzel yazıyorsunuz ama bence elinizde değil..neden bu kadar Galatasaray alt yapısı ilginizi çekiyor bilemem bu tabi sizin şahsi zevkiniz karışamam da saygıda duyarım ama açıkcası Galatasaray alt yapısı ve oradaki oyuncular konusunda ..

ne sizin sandığınız gibi gerçekten alt yapıyı umursayanlar var..nede alt yapıda sandığınız kadar yetenekli oyuncu var...

çok geçmez...

3-4 sene sonra emre çolakı diyarbakırda kiralık ..emrah yolluyu orduda kiralık görürüz..Nedenmi..Görünen köy klavuz istemez..Ne galatasarayın ne fenerbahçenin ne beşiktaşın başkanlarının ve yönetiminin alt yapıyı cidden ilgilendiği falan yok...tamamen gösteriş..ve tabiki geleceği göremeyiz ama normal koşullar altında bu alt yapılardan süper ligi sürklase edecek 4-5 oyuncu görmek mümkün değil anca bir tane çıkar 2. çıkarsa kazanım olur...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Mesaj Yetkileri