1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

basından gizli olarakmı ilgileniyorlar..

MİTE adammı yetiştiriyorlarmış ta gizli gizli ilgileniyorlar..bırak bunları Taylan...demogojik cümleler kanaatimnce .bunlar...

alt yapıyla ilgilenen hocalar bir gün başkanın kapısını çalıp utanılacak bir sahada oynuyoruz diye diyemiyorlarmı...

çıplak gözle izlemene saygı duyarım ..ayrıca oyuncular konusundaki görüşünede ama istediğim oyuncuyada istediğim yorumu yaparım...bence sizin Emhah Çolak Mert afyondan hiçte daha iyi bir oyuncu değil..

artık yöneticilerden birinin mi oğlusun bilmiyorum önceden yaşın 13 yazardı ve ben düşünürdüm 13 yaşında çocuk işi gücü dersi okulu..bırakıp galatasaray alt yapısındaki maçları neden canlı olarak izlemeye gider diye...benim cevat hoca saçımı okşamaz herhalde ama dediğim gibi bazen objektiflik için belkide bir şeyin fazlasıyla içinde olmamak lazım bazen dışarıdan daha rahat görünüyor bazı şeyler..

yanlız bişey söyleyim kimsenin de hakkını yiyemem..Gerçekten genç yaşına rağmen gerçekten son derece futbol olayını öğrenmişin...

neyse Olayı Glatasaray incelemesinden taylan incelemesine girmeye başladı yani bu farklı düşünsekte beğeniyorum seni taylan...yanlış anlama beni..kesiyorum burada ve içimde uhte kalmış bir konuya giriyorum...

Galatasaray camiasında genelde gördüğüm bir husus var...

17-18 yaşındayken daha pişme aşamasında bir çok oyuncu konuşur yazılır çizilir sahip çıkılır..ama nedense bu oyuncuların tam oynama çağında bir hata yaparlar ipi çekilir adeta...

İçimde Uhte kalan oyuncu AYKUT

bu çocuğun eksikleri malum yaptığı hatalarda var ama özür dilerim ama bu maçtaki De santice bir bakın Aykuta çıkma özürlü diyenler kocaelinin 5. golüne ne diyecek acaba..göstere göstere gelmedimi gol...

Aykut şampiyonlar ligi maçında hata yaptıktan sonra infaz edildi çocuk adeta..Kaleci Volkan geçen yıl Galatasaray maçında yediği golle bizi şampiyonluktan etti..Tüm tez canlılığıyla bilinen Fnerbahçe bile bu kadar hımetmedi volkana ..basının tüm gazına rağmen yerine kaleci almadı...

Ben Aykutun son derece sezgileri güçlü reflexleri iyi bir kaleci olarak görüyorum..

evet eksikleri var..

ama ligimizde hangi kalecinin özürü yok...

barcelona görmüş defalarca milli olmuş rüştü bomboş topları taca vurmalarını azmı izledik..yada Fenerbahçenin MTK maçlarında elinin arasından top kaçırdığını hiç mi izlemediniz...

volkanın defansıyla uyumsuzluğuyla kaç tane Fenerbahçe kendi kalesine gol attı..

Ya beşiktaş..kalecilerden en çok çekenlerden biri değilmi yıllardır...

Bence Aykut gibi bir yetenek bu kadar kolay harcanmamalı..

17 sinde 18inde methiyeler düzüp 25 ine gelince bir iki maçla bir oyuncu silmek çok mu doğru...
    Last edited by OMANA : 25.Şubat.2009 at 00:02
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Mesaj Yetkileri