1 ile 30 arası toplam 257 sonuç

Konu: Ezeli Rakipler İspanyada Kapışıyor(Ortak Kariyer)

Hybrid View

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    Adrianoya Ne Gerek Varki ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

SEN BU KADROYLA ŞAMPİYONLUK İSTİYORSAN GERÇEKTEN DÜŞLER DÜNYASINDASIN FORVETE CRUZ YERİNE HUNTELAAR GELEBİLİRDİ ORTASAHA 1 ADAM SEN HUCUM OYNAYAYIM DERKEN KENDİNİ LİGİN DİBİNDE BULABİLİRSİN BANA SENDEN UYARI RAKİPLERİNDE ROONEY , MESSİ VAR BU ORTA SAHA İLE KARŞILARINA CIKMAYI PLANLIYORSAN YÖNETİM BİLETİNİ KESER AMA GENEDE SEN BİLİRSİN

seni anlıyorum ama bu taktiğin ne kadar başarılı bir taktik olduğunu biliyorum stoperler hızlı oldu mu ki öyle önünde kimse duramıyor huntelaar diyorsun neden aynı tip 2 oyuncu alayım ki şampiyon olamassak olamayız ama valencia gibi bir takımın hedefi şampiyonluktan başka ne olabilir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default uyarı2

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    seni anlıyorum ama bu taktiğin ne kadar başarılı bir taktik olduğunu biliyorum stoperler hızlı oldu mu ki öyle önünde kimse duramıyor huntelaar diyorsun neden aynı tip 2 oyuncu alayım ki şampiyon olamassak olamayız ama valencia gibi bir takımın hedefi şampiyonluktan başka ne olabilir?
    Benim tek deridim orta saha boş ve kolay kolay pozisyon verirsin Huntelaar geleceğin Villası Cruzdan daha yararlı olabilir. komutları görebilirmiyim ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    allah Bilir Zigiçle Morienteste Burdadir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya nannar abi bile ilk sezon şampiyon oldu 4-1-4-1 oynuyo sen bu taktikle şampiyonluk bekliyorsan söylenecek söz bulamıyorum
    Last edited by sertanbaba : 26.Şubat.2009 at 15:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri