Barca Transferleri Güzel.![]()
Cengavens Real Sana Neler Yaptı Bea
Transferde Madride Yildiz Yağdi Transferler Akşam Saat Tam 5 Te Sizlerle
Alexi alarak hata etmissin yanlıs transfer
Varan 1 Fellaini R.Madridde
Varan 4 Süper Golcü Wayne Rooney Artık R.Madrid Formasını Terletecek...
[URL=http://g.imageshack.us/img4/rooney.jpg/1/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/rooney
Varan 5 Bir Dünya Yıldızı Adriano da Artık R.Madridde
[URL=http://g.imageshack.us/img24/adriano.jpg/1/][IMG]
İşte Transfer Tablom
![]()
Barcelona Güzel Transferler Yapmış Fakat Iniesta'yı Neden Sattığını Anlayamadım?
R.Madrid'de İse R.V.Nistelrooy'un Bedavaya Kaçırılması Kötü Olmuş.Raul Yaşlandı Tamam Ama Kötü Bir Oyuncu Değil Ve R.Madrid'in Sembol Oyuncusu Satılmaması Gerektiğini Düşünüyorum.Nuri'yi de Satmaman Gerektiğini Düşünüyorum...
Bu Arada Barcelona'yı La Liga'da Şampiyonluk Ve Ş.L Şampiyonluğu İçin Tebrik Ediyorum...
R.Madrid'ede Geçmiş Olsun Averaj'la Şampiyonluğu Kaçırmak Üzmüştür.Hepinize Başarılar....
Last edited by FreeStyLR : 25.Şubat.2009 at 18:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şok şok şok aksam saatlerınde gerceklesen toplantıda
mustafa kartal d ATLETICO MADRID KULUBUNUN yenı patronu olmustur.
süper transfler çekişmeli geçecek bir sezon yeni ssler bekliyoruz
real madrid'in transferleri iyi değil bana göre.. fellaini felan real'de forma giyecek adam değil. raul 40 yaşına da gelse satılmaz. sergio ramos'u satman en büyük hatan olmuş. yerine de silvestri dolduramaz..
kusura bakma dostum ama gerçekten daha iyisini yapabilirdin, rooney dışındaki transferlerin hayal kırıklığı.
Ramos'da Gitmiş Şimdi Gördüm.Büyük Hata...
Real Madrid maçında kendisine de sorabilirsiniz muhteşem oynadık ama rakibimiz çok şanslıydı
arkadaşlar ramosu zaten satacaktım oyun açıldığından beri satacaktım ramosu o kadar sevmiyorum valencia maçına ise arkadaşımı gerçekten tebrik ediyorum çok iyi oynadı ama kazanan ben oldum
freestylr taktıgını ıstemıstım ama burada yayınlamak istemio da olabilirsin. özelden taktik ve anlayısını sahaya dızılıs vs gönderebilirsen veya buraya yazabılırsen sevinirim
Valla KAriyer Karman Corman oLmus KAfam KArıstı![]()
Adrianoya Ne Gerek Varki ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SEN BU KADROYLA ŞAMPİYONLUK İSTİYORSAN GERÇEKTEN DÜŞLER DÜNYASINDASIN FORVETE CRUZ YERİNE HUNTELAAR GELEBİLİRDİ ORTASAHA 1 ADAM SEN HUCUM OYNAYAYIM DERKEN KENDİNİ LİGİN DİBİNDE BULABİLİRSİN BANA SENDEN UYARI RAKİPLERİNDE ROONEY , MESSİ VAR BU ORTA SAHA İLE KARŞILARINA CIKMAYI PLANLIYORSAN YÖNETİM BİLETİNİ KESER AMA GENEDE SEN BİLİRSİN
Last edited by sertanbaba : 26.Şubat.2009 at 15:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
seni anlıyorum ama bu taktiğin ne kadar başarılı bir taktik olduğunu biliyorum stoperler hızlı oldu mu ki öyle önünde kimse duramıyor huntelaar diyorsun neden aynı tip 2 oyuncu alayım ki şampiyon olamassak olamayız ama valencia gibi bir takımın hedefi şampiyonluktan başka ne olabilir?
Benim tek deridim orta saha boş ve kolay kolay pozisyon verirsin Huntelaar geleceğin Villası Cruzdan daha yararlı olabilir. komutları görebilirmiyim ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
allah Bilir Zigiçle Morienteste Burdadir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya nannar abi bile ilk sezon şampiyon oldu 4-1-4-1 oynuyo sen bu taktikle şampiyonluk bekliyorsan söylenecek söz bulamıyorum
Last edited by sertanbaba : 26.Şubat.2009 at 15:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sertan msn e gel çabuk.!
msnedeyim zaten
Alex güzel bir transfer bence cengiz arkadaşımın transferi taktire değer![]()
tek orta saha oynasın o
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cengiz transfer bütçesine ne kadar verdiler ?
Last edited by sertanbaba : 26.Şubat.2009 at 16:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sertanbaba cevap:Transfer bütçesi 66 verdiler 2 transfer yaptım alex ve santa cruz bir de performans izlemeden taktiğe yorum yapma derim ben 10 maç oynayayım iyi oynamassam yorum yaparsın
Uefa Kupası 4. Tur
2. Maç
rahat bir galibiyet oldu bizim için
İspanya La Liga
1. Hafta
iyi oynadık ancak kaybettik futbolumuz ışık verdi
Uefa Kupası Grubumuz
lider çıkmamız gerekn bir grup
Last edited by FreeStyLR : 26.Şubat.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)