Aslında Jovetic süper oyuncu.Ama dediğin gibi Rossi ve Mata varken alınmaz.Gerçi Jovetic forvet arkasıda oynar ama sen 4-4-2 oynuyosun gördüğüm kadarıyla.Forvet arkası oynayabileceği bir taktiğin varsa kullandığın o fiyata jovetic alınabilir.![]()
Aslında Jovetic süper oyuncu.Ama dediğin gibi Rossi ve Mata varken alınmaz.Gerçi Jovetic forvet arkasıda oynar ama sen 4-4-2 oynuyosun gördüğüm kadarıyla.Forvet arkası oynayabileceği bir taktiğin varsa kullandığın o fiyata jovetic alınabilir.![]()
Dostum teşekkürler yorumun için. Jovetic'i almaktan vazgeçtim. Ajax aldı onu. Ben Rossi'ye güveneceğim bu sene. Çok iyi gelişiyor. Elimde Vaart, Mata, Santana, Marquinhos gibi AMC mevkiisinde oynayabilecek iyi oyuncular var, eğer amc'li bir taktikte oynarsam onları orda değerlendirebilirim diye düşündüm
Şuanda kaleye Adler, defansa da Sakho'yu almak için uğraşıyorum ama param yetmiyor ikisine de. Bir kaç tane oyuncu satıp bu iki oyuncuyu almak için çabalayacağım. Bu sene CL'de fırtına gibi esmek istiyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bütçemiz 2 yılda inanılmaz bir yükselişe geçti...
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 27.Şubat.2009 at 18:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)