İbb'nin hakkı falan yenmedi. Hemen ortamı boş bulup çullanmayın konuya , ilk gol net faul . Zaten hakem hareketi görür görmez faulu çalıyor , golün olmasını beklemeden.Ya Nobre'nin verilmeyen golüne ne demeli?! , Gökhan Zan'ın golü ofsayt olabilir . Hakem 2 takım lehine de büyük birer hata yaptı , gelelim diğer hatalarına ; Beşiktaş'ın ofsayt olmayan pozisyonlarda ofsayt gerekçesiyle kesilen atakları , son dk da Belediye takımına gol attırmak için nerdeyse 80 saniye fazla oynattı, bana tüm takdir haklarını rakipten kullandı gibi geldi . Son dakikalarda Bebbe'nin ayağının tabanıyla Toraman'a attığı tekmeye kırmızı kart çıktı mı mesela , ben göremedim de ?

Hakemden geçelim takıma gelelim , ilk yarı berbat bir oyun. Delgado , Tello , Bobo ortalıkta yok! İskender'in pozisyonunda gerçekten şansımız yanımızdaydı. Hakan'ın refleksini de boş geçmemek lazım . 2. yarı yine aynı tas aynı hamam devam ediyordu 70.dk ya kadar. Bu dakikadan sonra baskıyı kurduk, nitekim golü de bulduk. Hakem net golü vermedi. Beşiktaş başka goller bulamayıp bu maçı kazanamasaydı hakem bunun hesabını nasıl verebilirdi acaba ? Çok da iyi oynamadan kazandık. Denizli'nin sistemini ben hala çözemedim ama, bu maçta 3-5-2 oynuyormuşuz gibi geldi , ama kimin mevkii neresi, kim nerde oynuyor ben bişey anlamadım. Daha derli toplu oynamamız lazım, her şeye rağmen 3 puan güzel. Şampiyonluk yolunda emin adım...!