Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

9 90.00%
  • Berabere Biter

0 0%
  • BeLediye kazanır

1 10.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Beşiktaş - Büyükşehir BLd. [ TSL 22. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Radyodan bile dinlemiyordur belki , taraftar forumlarında okudukları hoşuna gitmiş olsa gerek , o da geliyor bize taşıyor işte
    Yahu siz görmek istediginiz gibi görüyorsunuz onun için tartısmak boş , yorumda bulundugum her macı 90 dakika izliyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O zaman işine geLdiği gibi değiL, ya da fanatikçe yorumLama. Madem yorumLayacaksın Beşiktaş ın goLü de veriLmedi de, Hakem her takdir hakkını BeLediyeden yana kuLLandı de. Madem izLeyip yorumda buLunuyorsun.

Neyse uzatmayaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O zaman işine geLdiği gibi değiL, ya da fanatikçe yorumLama. Madem yorumLayacaksın Beşiktaş ın goLü de veriLmedi de, Hakem her takdir hakkını BeLediyeden yana kuLLandı de. Madem izLeyip yorumda buLunuyorsun.

Neyse uzatmayaLım.
    Yahu , Hayrettin abi ben aksine bir itirazda bulunmadım ki Nobre'nin golüne bencede buz gibi gol , ben İbb'ninde golünün verilmedigini söyledim sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

"İbb'nin hakkı yendi" bu ne demek Allah aşkına Alican ? Kendinle çelişme , lafının arkasında dur .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Peki kapattık o zaman Maç hakkında konuşmaya, anaLize devam. Tartışma oLmadan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Beşiktaş taraftarı Apdullah hocaya küfür etmişl ne gerek var anlamıyorum.Hep öyle küfür ediyorlar insan gibi izlemeyi bilmiyor mu bunlar anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    "İbb'nin hakkı yendi" bu ne demek Allah aşkına Alican ? Kendinle çelişme , lafının arkasında dur .
    Olmasa 2-2 olucak , orta giden bir puan var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Beşiktaş taraftarı Apdullah hocaya küfür etmişl ne gerek var anlamıyorum.Hep öyle küfür ediyorlar insan gibi izlemeyi bilmiyor mu bunlar anlamadım
    Abdullah Avcı'ya ve Galatasaray'a.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Olmasa 2-2 olucak , orta giden bir puan var
    Sana göre faul var bana göre faul yok , tartışmak yersiz Bence bu maçta 2 büyük hata olmuştur ; 2 takım lehine de birer net hata . Beşiktaş'ın verilmeyen golü ve ofsayttan attığımz gol. İlk yarıdaki pozisyon bana göre kesinlikle fauldur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya orda önemli olan kişi veya kurumlar değil insan gibi izle maçı ne zaman doğru bir tarafatar olacak bizim ülkemiz merak ediyorum.

Hakem kötüydü. 2 tarafin aleyhine de maca etki edecek kararlar verdi.
    Sonucta oynanan futbol öyle ahim sahim degildi.
    Taraftarlarin Abdullah Avci'ya küfür etmesini hic hos karsilamadim. Onun gibi saygili, emektar bir teknik direktöre böyle laflar hos olmuyor. Gerci kimse haketmiyor küfürü. Küfüre son vermeliyiz statlarda...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu mu buz gibi gol ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Doğru buz gibi gol değil herifin sol tırnağı önde. Yapmayın yahu bu pozisyonu görmek okadar kolay mı? Ofsaytta esas olan oyuncunun vücudu değil mi? Aynı hizadalar ozaman.

Ayrıca o çzgi düz değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Doğru buz gibi gol değil herifin sol tırnağı önde. Yapmayın yahu bu pozisyonu görmek okadar kolay mı? Ofsaytta esas olan oyuncunun vücudu değil mi? Aynı hizadalar ozaman.

Ayrıca o çzgi düz değil.
    Çizgiyi ben çizmedim Ligtv'den..hem abicim sende diyorsun bak sol tırnagı önde..demekki ufakta olsa bir ofsayt var ya da ofsayt şüphesi..Buna buz gibi gol demekte olmaz ya da buz gibi gol deyiminin anlamını bilmiyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu mu buz gibi gol ?

Golü atan ofsayttaki oyuncu değil ki. Golü atan kameraya ofsayt olan oyuncudan daha yakın olan Beşiktaş'lı futbolcu yani Nobre. Sanırsam burda ofsayttaki Gökhan Zan...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ofsayt şüphesi var ama bence bu pozisyonu yan hakemin sağlıklı süzmesi imkansız. Fakat böyle golleri çok gördük ve burda ofsayt yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

MostapHa

eger dediğin gibiyse..Emre abiyle şu son 4 mesajın hepsi boş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    MostapHa

eger dediğin gibiyse..Emre abiyle şu son 4 mesajın hepsi boş
    Boşuna tartışıyosunuz bencede Murat.

İsterseniz buradan bakın. Ama dikkatli izleyin.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=53288
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kalecinin dikkatini dağıtıyorsa yinede ofsayt verilebir o atmasa bile öyle bişe vardı diye hatırlıyorum pasif ofsayt mı ne diyorlardı ama artık sürekli tartışmanında bi manası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Kecinin dikkatini dağıtıyorsa yinede ofsayt verilebir o atmasa bile öyle bişe vardı diye hatırlıyorum pasif ofsayt mı ne diyorlardı ama artık sürekli tartışmanında bi manası yok.
    İşte burda yorum devreye giriyor abi. Hakem demek ki böyle yorumlamış saygı duymak lazım ama yukarıda bahsettiğim gibi Nobre kesinlikle ofsaytta değil.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yahu boşverin golü atan o adam olsa da ofsayt yok zaten Bir insan evladı aynı anda en uzak köşede oyuncunun ayagından topu görüp kafayı çevirip oyuncuya bakacakta aynı anda görecekte falan. Bu im-kan-sız!!!!

neyse boşverin kazandık mutluyuz falan filan. ama Beşiktaş puan kaybetseydi dün yer gök inliyor olurdu şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    falan filan.
    inter milan.

Beşiktaş zirveye adım adım yaklaşıyor. 2009 yılında hiç yenilmemişler şuana kadar tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dün sahada 9 kişi oynadık desek yeridir.Sakatlıktan yeni çıkan Delgado ve Ekrem sahada yoktular adeta...

Sistem anlaşılmıyor ne oynuyoruz belli değil diyen arkadaşlar maçları nasıl izliyor anlamak mümkün değil.5 dakika izle dikkatlice sistem açıkça belli oluyor...

----------------Hakan--------------

---------Toraman---G.Zan----------

Ekrem----------Sivok------------Deli

----------------Ernst---------------

---------Delgado----Tello-----------

-----------Bobo---Nobre------------

60 dakika boyunca böyle oynadık.Yani M.Denizli hem Delgado'ya yer açabilmek hemde çift forvetle devam edebilmek için bu yola başvurdu.Aksi halde ya Delgado oynamayacak-ki ben bundan yanayım- ya da çift forvetten vaz geçilecek.Dün kadroda da gördüğünüz üzere Tello ve Delgado serbest oynadılar.İkiside boş boş dolanıp durdular,hiç bir getirileri olmadı.Yine Ernst tek başına idare etti.Eğer Bobo ve Nobre gibi forvet oyuncuların varsa klasik 4-4-2 oynamalısın.Kanatlardan sık sık orta yapmalısın bu ikiliye.Dün resmen kanatsız oynadık,o yüzden bu iki isimde etkisiz kaldı.Önündeki koridoru ileri geri kullanmasına alışık olduğumuz Ekrem,sakatlıktan yeni çıkmasından dolayı orta çizgiyi geçemedi dün pek.İbrahim'de son maçalara oranla kötüydü.Bütün bunlar birleşince kötü futbol çıktı ortaya...

65.dakikadan sonra yavaş yavaş baskıyı kurmaya başladık.Delgado'nun çıkıp Holosko'nun girmesiyle tekrar 4'lü savunmaya geçildi...

----------------Hakan-------------

Toraman-----Sivok--G.Zan------Deli

---------Ekrem--Ernst--Tello-------

---Holosko------Nobre------Bobo---

İlk golde Toraman'ın geçen hafta olduğu gibi şık asistiyle geldi.İkinci gol yine geçen hafta olduğu gibi duran toptan Tello'nun asistiyle geldi...

Tartışılan pozisyonlara bakalım;

Barbosa'nın G.Zan'ı itip düşürdüğü pozisyon faul.Hakem top ağlara gitmeden çaldı düdüğünü zaten...

Nobre'nin Tello'nun ortasına 2 metre geriden gelip vurduğu kafayla topu ağlara göndermesine ofsayt çalan yardımcı hakemi anlamak çok zor...

Bunun haricinde gollük 2 net pozisyonumuzu alakasızca ofsayt diye kesti...

Yine attığımız 2.golde aynı yardımcı çıkıyor piyasaya,ofsayt pozisyonu nu görmüyor ve golü veriyor,bir bakıma eyyam yapıyor....

Tello'nun golünde topun çizgiyi geçtiğini görerek maç içinde ki tek doğrusunu yapıyor bu yardımcı...

Bebbe'nin Toraman'a yaptığı canice harekete kırmızı kart çıkarmayan orta hakemede tebrikler yine...

Sonuç olarak özellikle yardımcılar çok kötüydü.Eğer Nobre'nin attığı gol ofsayt olmasaydı,ofsayttan attığımız golden dolayı galibiyete sevinemezdim.Ama Nobre'nin sayılmayan golü,attığımız golden çok çok daha açık.Bu yüzden içim rahat.Diğer pozisyonlarda cabası...

Küfür konusu;

Maç berabereyken sürekli yerde yatan İBB'li oyunculara "ayağa kalkın erkek gibi oynayın"...

Sürekli bağıran çağıran,kendi futbolcusu yerdeyken topu taca atmayıp oyuna devam eden oyuncularına kızacağına Beşiktaş'lı oyunculara bağıran,tartışılacak hiç bir pozisyon yokken maçın devre arasında hakemin üzerine yürüyen Abdullah Avcı'ya "Cimbomun uşağı Abdullah Avcı" diye bağırılmıştır"...

Küfür denilen hadise ise tüm tribünlerde her maçta bağırılan " haydi haydi haydi Allah aşkına ................... şaşkına" bestedir...

Üç puan almak sevindirici.Adım adım devam yola...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri