Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
hiç tadım yok.. bugun fm felan açmam daha. yarın belki... bu arada gerçekten iyi gidiyosun fakat sakatlıklar kötü olmuş.
Pc bozuktu onunla uğraştık.Kariyere anca devam ediyoruz,sakatlıklar konusunda Laurito sakatlanırsa yanarız demiştim çünkü bir golcu daha katamadık kadroya o a sakatlanınca sezonun ilk mağlubiyetini aldık.

5.Hafta


Gücümüz Fio'ya yetmedi,çok sakatımızı vardı Jorgensen kornerden gelen topa ön direkte vurdu kafayı attı golü şaşırdım hayatında kaç kafa golü attıysa bir de yerleşik defansa oyunun abartı elemanlarından Vargas'ta soz sözü söyledi,sezonun ilk mağlubiyeti.

6.Hafta


Laurito geldi böyle oldu Serie A oynayan arkadaşlar bilir Genoa 3-4-3 oynuyor süratli oyunumuzla açıklarını iyi değerlendirip parçaladık,güzel futbol güzel skor.

7.Hafta


Fio maçındaki gibi ezileceğimizi düşünüyordum bir de 23'te Chantome sakatlandı işimiz bitti dedim ama geçen sezon yılın defans oyuncusu Srna Laurito'yu indirdi ceza sahasında Monzon penaltıyı gole çevirdi iyi kapandık ve bize üst sıraları müjdeleyen bir galibiyet kazandık

8.Hafta


Çok iyi futbol oynadık yine golude frikikten yedik pozisyon vermedik rahat maç rahat zafer.