hiç tadım yok.. bugun fm felan açmam daha. yarın belki... bu arada gerçekten iyi gidiyosun fakat sakatlıklar kötü olmuş.
hiç tadım yok.. bugun fm felan açmam daha. yarın belki... bu arada gerçekten iyi gidiyosun fakat sakatlıklar kötü olmuş.
Pc bozuktu onunla uğraştık.Kariyere anca devam ediyoruz,sakatlıklar konusunda Laurito sakatlanırsa yanarız demiştim çünkü bir golcu daha katamadık kadroya o a sakatlanınca sezonun ilk mağlubiyetini aldık.
5.Hafta
Gücümüz Fio'ya yetmedi,çok sakatımızı vardı Jorgensen kornerden gelen topa ön direkte vurdu kafayı attı golü şaşırdım hayatında kaç kafa golü attıysa bir de yerleşik defansaoyunun abartı elemanlarından Vargas'ta soz sözü söyledi,sezonun ilk mağlubiyeti.
6.Hafta
Laurito geldi böyle olduSerie A oynayan arkadaşlar bilir Genoa 3-4-3 oynuyor süratli oyunumuzla açıklarını iyi değerlendirip parçaladık,güzel futbol güzel skor.
7.Hafta
Fio maçındaki gibi ezileceğimizi düşünüyordum bir de 23'te Chantome sakatlandı işimiz bitti dedim ama geçen sezon yılın defans oyuncusu Srna Laurito'yu indirdi ceza sahasında Monzon penaltıyı gole çevirdi iyi kapandık ve bize üst sıraları müjdeleyen bir galibiyet kazandık
8.Hafta
Çok iyi futbol oynadık yine golude frikikten yedik pozisyon vermedik rahat maç rahat zafer.