Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Trabzonspor araştırmasında emeği geçen herkese teşekkürler. Nacizane yorumlarım aşağıdadır.

Giray Kaçar' ın ca' sı düşürülmüş. Okey ama Giray çok iyi markaj yapabilen bir oyuncudur. Onun markaj değeri düşmüş en az 15 olmalıdır. S.kanlılığını da 10 a çıkarabiliriz.

Ayrıca Gökhan Ünal' ın acc' si en az 13 olur. Umut' un da Acc: 15 agility 14 e inmeli diye düşünoyrum.

Ek olarak Serkan Balcı' nın visionu 13 olmaz olamaz. Kafasını kaldırmayı bilmeyen bir oyuncu oyunda doğru pasları göremez bu yüzden visionu en fazla 10 olmalı diye düşünüyorum.

Selçuk İnan' ın tekniği 14-15 e yükselebilir. Ayhan' dan daha az teknik bir isim değil bence.

TS araştırmacımıza duyurulur.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Göksu'yu hiç izlememiş olduğunu düşünüyorum Özellikle Work Rate, Team Work en az 17, stamina 12 civarlarında, balance 9 civarlarında olması lazımdı mental olarakta kötü yapılmış eve gelince hazırladığım örnek profili gönderirim...

Barış Memiş'in en önemli özelliğini 3 puan kesmek bence yanlıştır büyük bir hatadır
    Göksu'yu ben canlı olarak izledim,o konuda bir şüphen olmasın.

Barışa gelince hangi özellik kaçtan kaça düşmüş açıklarsan sevinirim.

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Trabzonspor araştırmasında emeği geçen herkese teşekkürler. Nacizane yorumlarım aşağıdadır.

Giray Kaçar' ın ca' sı düşürülmüş. Okey ama Giray çok iyi markaj yapabilen bir oyuncudur. Onun markaj değeri düşmüş en az 15 olmalıdır. S.kanlılığını da 10 a çıkarabiliriz.

Ayrıca Gökhan Ünal' ın acc' si en az 13 olur. Umut' un da Acc: 15 agility 14 e inmeli diye düşünoyrum.

Ek olarak Serkan Balcı' nın visionu 13 olmaz olamaz. Kafasını kaldırmayı bilmeyen bir oyuncu oyunda doğru pasları göremez bu yüzden visionu en fazla 10 olmalı diye düşünüyorum.

Selçuk İnan' ın tekniği 14-15 e yükselebilir. Ayhan' dan daha az teknik bir isim değil bence.

TS araştırmacımıza duyurulur.
    Teşekkürler arkadaşım sağolasın.

Giray,Trabzonspor'da oynadığı maçlarda birkaç kez adamını kaçırdı ve bana markaj konusunda 15'lik bir görüntü vermedi açıkcası.

Gökhan'ın acc'si konusunda sana katılabilirdim ancak Kayserispor'da oynadığı zamanki performasında olsaydı.Şu anki haliyle biraz daha hantal bir görüntü sergilemekte kendisi.

Selçuk'un tekniğine hiç dokunmadım aynı kaldı ancak Ayhan'ın tekniğinin daha yüksek olduğu yerde artırsaymışım keşke.Ama nereden bilebilirim.

Serkan'ın Vision'u daha yüksek bir puandaymış ben 13'e düşürmüşüm zaten.Ancak haklı olabilirsin 11-12 olabilirmiş.

Tekrar teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Göksu'yu canlı izlediysen savaşan bir yapısı olduğunu görebilirdin ki dediğim özelliklere varıyor ayrıca Barış'ın dribbling 3 eksilmiş olarak gördüm ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Göksu'yu canlı izlediysen savaşan bir yapısı olduğunu görebilirdin ki dediğim özelliklere varıyor ayrıca Barış'ın dribbling 3 eksilmiş olarak gördüm ?
    Evet,Göksu'nun savaşan bir yapısı var ve Work Rate'sini 12 vermişim.12 puanı da kıstaslara göre iyi anlamı gelmekte.Sonuçta bu paf takımdan yeni çıkmış bir oyuncu geliştirme göstermesi gerekmekte.Anında 15 puanı konduracak değiliz diye düşünüyorum.

Barış Memiş'in dribblinge ben 13 puan vermişim ve bu da kıstalara göre iyi anlamına gelmekte.3 puan eksiltmişsin diyorsun demek ki 16 idi,ben tam hatırlamıyorum.16 dribblingi hakedecek şu ana kadar Barış ne yaptı acaba?

Sonuç olarak bunlar gelişme kaydetmesi gereken futbolcular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

16 idi ama yani bilemiyorum çok kesilmiş gibi geldi, bu arada benim bir kuzenim var araştırmada görev almak istiyor başvurursa beraber mi çalışırsınız?(ts araştırması için)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

16 idi ama yani bilemiyorum çok kesilmiş gibi geldi, bu arada benim bir kuzenim var araştırmada görev almak istiyor başvurursa beraber mi çalışırsınız?(ts araştırması için)
    Valla onun için bir şey diyemeyeceğim çünkü ben de Ocak yamasında stajyer olarak görev aldım.Bu konudaki kararı yetkili merciler (perpetua&Vieri) verir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Barış'ın dripling 14'dü 16 degil.

Ayrıca Göksu konusuna gelince -7'de kalması bence iyi olmuş Göksu o fizikte ve müthiş bir teknik kapasitesi olmadığı için maksimum 130 civarını görür bence hatta ondan bile şüpheliyim.

Colman'ın tekniği 13'den fazlasını hak ediyor.Diğer yamada verilen 16(Belçika'dan öyle geldi.) bence gayet yerindeydi.Saçma bir düşüş olmuş.

Yattara'nında tekniğinin neden 17'ye gerilediğine bir anlam verebilmiş degilim.Açıklarsan sevinirim.Zira Türkiye'de Yattara 18 teknik almıyorsa Türkiye'de teknik özelliğinin maksimum değeri 18 olmalı.Bence Türkiye'de bir Alex ve Yusuf vardır ikisininde tekniği 19'dur ve hakederler.Hemen ardından Delgado,Yattara,Arda vardır.Bunlarda 18'i hakederler.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by nekop View Post

Ayrıca Göksu konusuna gelince -7'de kalması bence iyi olmuş Göksu o fizikte ve müthiş bir teknik kapasitesi olmadığı için maksimum 130 civarını görür bence hatta ondan bile şüpheliyim.

Colman'ın tekniği 13'den fazlasını hak ediyor.Diğer yamada verilen 16(Belçika'dan öyle geldi.) bence gayet yerindeydi.Saçma bir düşüş olmuş.

Yattara'nında tekniğinin neden 17'ye gerilediğine bir anlam verebilmiş degilim.Açıklarsan sevinirim.Zira Türkiye'de Yattara 18 teknik almıyorsa Türkiye'de teknik özelliğinin maksimum değeri 18 olmalı.Bence Türkiye'de bir Alex ve Yusuf vardır ikisininde tekniği 19'dur ve hakederler.Hemen ardından Delgado,Yattara,Arda vardır.Bunlarda 18'i hakederler.
    Haklisin Turkiye'de Lincoln diye bi oyuncu yok...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Haklisin Turkiye'de Lincoln diye bi oyuncu yok...
    Pardon onu tamamen unutmuşum birde Lincoln var. Bence 18'lik ama oyunda sanırım 19...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Diğer dediklerine hemen hemen katılsamda Colman'ın teknik kapasitesinin artırılması olayına katılmıyorum , gerçekten 13 tam yerinde bir karar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Valla nekopcum biraz Fatih Terim'cilik yapayım ve ben enternasyonel seviyede düşündüm futbolcuları diyeyim.Yattara bence 17'dir,yok değildir dersen de en azından düşmeyi haketmiştir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Diğer dediklerine hemen hemen katılsamda Colman'ın teknik kapasitesinin artırılması olayına katılmıyorum , gerçekten 13 tam yerinde bir karar.
    Colman'da eksik olan şey teknik degil bence soğukkanlı degil oyunda 14 soğukkanlılık.Bunun yanında birde kötü karar veren bir oyuncu.Oyunda şuana kadar yarım sezon oynadım neredeyse 13 teknik 14 pas 14 yaratıcılıkla müsait birçok pozisyon olmasına rağmen gerçekteki gibi 40-50 metreye güzel bir pasını göremedim.Bu özelliklerlede görebileceğimi sanmıyorum.Oyundada Ayhan'ın 16 Mehmet Güven'in 13 tekniği varken Colman'ında minimum 15 olması gerekirdi.

Şimdi nekopcuğum Colman bana kalırsa soğukkanlılık konusunda 14'ü fazlasıyla hakediyor.Bizim kale önümüzde bile rahatça çalım atmaya çalışan bir adam bu.

Sonuçta ben kendi değer yargılarıma göre değerlendiriyorum oyuncuları diğer araştırmacı arkadaşların kıstaslarını bilemem ki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by 10_Osmanozc View Post
    Valla nekopcum biraz Fatih Terim'cilik yapayım ve ben enternasyonel seviyede düşündüm futbolcuları diyeyim.Yattara bence 17'dir,yok değildir dersen de en azından düşmeyi haketmiştir.
    Bence Yattara'ya 17 vermek intihardır.Sene başında orta açma yüzünden herkes Yattara'yı eleştirdi Ömer abide yanıt olarak Yattara'nın ortaları isabetli degil öyle ortalar açmasının sebebi tekniğidir tarzında şeyler söyledi.Tam 15 crossingi kabullenecekken bu seferde o ortaları açmasını sağlayan tekniği düşürülüyor.

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...

Senin fikrine göre 18 bana göre 17.
    Düşürdüğüm puan da 1.Bu kadar abartmaya gerek var mı sence?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Senin fikrine göre 18 bana göre 17.
    Düşürdüğüm puan da 1.Bu kadar abartmaya gerek var mı sence?
    Tartışmayalım, abartmayalım ben Terim'e yollayayım o oynasın oyunu...

Tartışmayalım, abartmayalım ben Terim'e yollayayım o oynasın oyunu...
    Neyse Serhat ben yatıyorum,iyi geceler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Neyse Serhat ben yatıyorum,iyi geceler.
    İyi geceler.Eğer seni kıracak bişey yaptıysam kusura bakma Belli ki senle ben futbola aynı pencereden bakmıyoruz.Artık buraya mesaj atarak falan ne kendi nede senin vaktini harcarım.

İyi çalışmalar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kale önünde çalım atmak bildiğim kadarıyla soğuk kanlılık değildir cesarete girer diye biliyorum yanlış ta olabilir ve 9.3.0 te yaptıgın datayı sahsen begenmedim 9.2.0 daki gibi bıraksan yeirnde olurdu bence
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Evet ben öyle düşünüyorum. Nihat Kahveci kadar iyi bir son vuruşa sahip ancak Nihat Kahveci çok daha soğukkanlı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Benımde dıkatımı cektı o ya nıhatta 9 vermısler

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Nihat soğukkanlılığı yüksek bir futbolcu olsaydı Villarreal'den daha iyi bir takımda olurdu,emin olun.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Nihat soğukkanlılığı yüksek bir futbolcu olsaydı Villarreal'den daha iyi bir takımda olurdu,emin olun.
    Çok saçma, takıma göre değerlendirmeyin lütfen. Attığı goller ortada.

İyi geceler.Eğer seni kıracak bişey yaptıysam kusura bakma Belli ki senle ben futbola aynı pencereden bakmıyoruz.Artık buraya mesaj atarak falan ne kendi nede senin vaktini harcarım.

İyi çalışmalar..
    Serhat kardeşim,neden kırılayım ki ben.O dönemleri çoktan geçtik.Futbola aynı pencereden bakıyoruz bence.Çünkü ikimizde Trabzonsporluyuz.Ama ben Trabzonspor konusunda belki biraz daha acımasızım.Eleştirilerini yine bekliyorum.

Kale önünde çalım atmak bildiğim kadarıyla soğuk kanlılık değildir cesarete girer diye biliyorum yanlış ta olabilir ve 9.3.0 te yaptıgın datayı sahsen begenmedim 9.2.0 daki gibi bıraksan yeirnde olurdu bence
    Bravery Cesaret Sahada oyuncunun cesareti. Daha cesaretli oyuncular ucarak kafa vurma veya sutun onune yatarak blok etme tesebbusu yaparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray12@
    İspanyol araştırmacılar şuursuzsa ben ne yapayım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Çok saçma, takıma göre değerlendirmeyin lütfen. Attığı goller ortada.
    O sadece bir örnekti.O zaman şöyle diyeyim 20 gol atacağı yerde 30 gol atardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    O sadece bir örnekti.O zaman şöyle diyeyim 20 gol atacağı yerde 30 gol atardı.
    muazzamsın
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Demek istediğimi anladıysanız problem yok,anlayabildiğini de umuyorum.

Bir sorum olacak Papy'e neye dayanılarak -8 verildi? Sadece gelecek vaadeden en genç 10 Afrikalı listesine bakılarak mı?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

-8: 130-160

130 da çıkabilir, 160 da.Eğer biraz kıpırdanma görüldü ise o listeye de istinaden verilmiş olabilir.Benim için pek mahsuru yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri