1 ile 30 arası toplam 298 sonuç

Konu: Bu taraftar herşeyin en iyisine layık.. [ Borussia Dortmund - BVB ]

Hybrid View

Süper Kadro Kurmuşun Tebrikler... Bende Wolfsburg ile 6. Sezondayım Aquino yu Elinde Tut Süper Oynuyor...Subotic te Bende Wonderkid i Güzel Oynamıyormuydu Sattın?Alt Yapıya Güzel Reg Almaya Baq Ben Sırf Alt Yapı İle Oynuyorum Neredeyse... İlk Başlarda Biraz Zorladılar Ama Şuan Süper Oynuyolar Çoğu Wonderkid Oldu...Paranda Cebinde Kalıyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HuNNy View Post
    Süper Kadro Kurmuşun Tebrikler... Bende Wolfsburg ile 6. Sezondayım Aquino yu Elinde Tut Süper Oynuyor...Subotic te Bende Wonderkid i Güzel Oynamıyormuydu Sattın?Alt Yapıya Güzel Reg Almaya Baq Ben Sırf Alt Yapı İle Oynuyorum Neredeyse... İlk Başlarda Biraz Zorladılar Ama Şuan Süper Oynuyolar Çoğu Wonderkid Oldu...Paranda Cebinde Kalıyor...
    Teşekkürler. Aquino müthiş gelişmiş zaten şuanda wonderkid kendisi. Baya ucuza maal oldu
    Subotic 2 yıldır bendeydi çok gelişme göstermedi sürekli oynattığım halde.. O yüzden 6 milyon gibi güzel paraya sattım kendisini.
    Ben takım kurarken en çok defansa ve kaleciye önem veririm ve o bölgede hep kaliteli elemanlar barındırırım.
    4 tane muhteşem defansım var. Thiago Silva, Leo, N'Koulou ve Micah Richards. Kalede Asenjo ve Coman var. Hücum hattımız ve orta sahamız zaten çok kaliteli.
    Bu sene hedeflerim çok büyük eğer bu sene başaramazsam hedeflediklerimi seneye kesin başaracağım... Alt yapıya bi çok yıldız kattım, 3 - 5 yıl sonraki kadromuzu bi yandan kuruyoruz

Bu arada arkadaşlar bir kaç gündür arkadaşlarla FM turnuvası yapıyoruz o yüzden kariyeri açamadım.. Yarından itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mostblow View Post
    devamını bekLiyoruz....

başarıLar...
    Teşekkürler kardeş devamı yarın inşallah
    Last edited by S4mp1y0N : 01.Mart.2009 at 10:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri