12 maç oynadığım FB kariyerim. Bana yeterince biLgi verdi. Devam etmeyi de düşünmüyorum. Devam etmeme sebepLerimden biri zaten göreceğimi gördüm, bir diğeri de tatiLe gittiğim dönemde yardımcı hocanın, SeLcuk, Can, Yasin, MaLdonado, ALi BiLgin, AbduLkadir, Deniz ve Gürhan gibi isimLeri Türkiye Ligi ve Avrupa da oynanacak kadroLarda yer vermemesi ve onLarı oynatamamam. Kadro çok dar oLdu. Zaten Deivid, Vederson gibi uzun süreLi sakatLıkLarda var. İLerLemem çok zor oLurdu zaten.
İşte SS Ler.
GeneL oLarak değerLendiriLecek oLursa Fenerbahçe nin her nokta da çok iyi oyuncuLarı var. Savunma açısından Türkiye de ki en iyi takım diyebiLirim. Çok az pozisyon veriyorLar. VeriLen pozisyonLarda VoLkanın eLinde eriyor zaten. Orta saha çok iyi. ALex tam bir maestro. Ben yanında iki yönLü oynayabiLecek tek bir oyuncu transferi iLe daha da onun yükünü rahatLattım.
Semih ve Guiza nın oyunda goL atmaması için hiç bir sebep yok. İkisi de LebLebi gibi goL atıyor. ÖzeLLikLe Guiza attığı kadar attırmayı da seviyor. GeneL oyun yapım Guiza üzerine kuruLu oLarak oynamaktı. Ama Beşiktaş, OLimpyakos ve PSV maçLarında Semih üzerine kuruLu bir oyun sistemi oynadım. Guiza o maçLarda asist yönünü ön pLana çıkardı. Onun üstüne oynadığım maçLarda da goLLerini attı.
Devam edebiLirim iLerLeyen dönemde bu kariyerime. Guiza nın sezon sonuna kadar rahat 30 goLü geçeceğine inanıyorum. Tabi sakatLıkLar feLan oLmazsa. Devam edersem de SS Leri ekLerim.