Dünkü Gaziantepspor maçını izledim ve birtakım notlar aldım
Güray Vural :Sol kanatta arı misali çalıştı rakibin sağ kanadını çok zorladı 90 dakik adeta hiç durmadı çalışma azmi 14-15 olabilir.
Angelov:Klasını konuşturdu adeta.Defans ve kaleciden gelen yüksek topları indirip takım arkadaşlarına kazandırdı.Şık birde gol attı.Bitiriciliği 930 yamasında kaç bilemem ama ben 13-14 makul olabilir diyorum.Top İndirmesi Alex'in 20 ise Angelovunda 17 olabilir.
Bangoura:Normal bir futbol oynadı.Daha çok tribüne oynayan bir oyuncu tipi.Açık tribünü çoşturan adamdı.Bileklerine çok hakim bir futbolcu.Flairide yüksek olabilir 13-14 civarı.2.Goldeki asisti görülmeye değerdi oyuncu uyanamadan aldı topu gitti.Kendisi Angelov'un yanında 2.forvet gibi oynadı.
Douglas Peribue:Kaç maçtır dikkatimi çekiyor ofansa çok çıkıyor ve hızıyla adam geçiyor.TSL standartlarında 13 uygun bir değer olur.Ortasahadada çok baskı kurdu.
Emin Aladağ:Kendisini geliştirdiği ortada.Douglasla beraber adeta yedileri Tabatayı.Goldeki kafa vuruşu ise adeta çalışılmıştı.Hızla geldi ve iyide vurdu.12-13 makul olabilir.
Berberovic:Yetenekli bir futbolcu ama dikine çok gidiyor.Sağda önünde Şener olunca ofansif gücünü daha çok gördük.Çünkü Bangoura ile oynayınca fazla ofans yapamazdı.Dikkatimi çeken şey çok foul yaptı.Agresiflik 14-15 olabilir.
Şener :Şener ortalama bir futbol ortaya koydu.Oyunu kanatlara doğru iyi açtı.Sağ kanatta oynadı genelde ama berberovicle dönüşümlü olarak sağ beke geçti de.
Ve Denizlisporun taraftar ortalaması biraz yükseltilmeli.Bu maçta kapalı doldu,kale arkaları doldu açıkta çok küçük bir boşluk vardı.Yani stadyumun ortalamasına abartısız 12000-11000 verilebilir bence.
Ve geldik Mesut Bakkal'a;
G.Antebi çok iyi etüd etmiş Mesut hoca.2 defansif ortasahayla(Douglas-Emin) Tabatayı durdurdu ve antep hücüm organizasyonlarını şişirme toplar ve duran toplara çekmesini sağladı.Aradada organize atakları oldu antepin.En çok ilgimi çeken şey ise sezon başından beri doldur-boşalt,düzensiz atak yapan Denizlispor gitmiş yerine,tüm sahada pres yapan,organize atak geliştirmeye çalışan Denizlispor gelmiş.