Dünkü Gaziantepspor maçını izledim ve birtakım notlar aldım

Güray Vural :Sol kanatta arı misali çalıştı rakibin sağ kanadını çok zorladı 90 dakik adeta hiç durmadı çalışma azmi 14-15 olabilir.
Angelov:Klasını konuşturdu adeta.Defans ve kaleciden gelen yüksek topları indirip takım arkadaşlarına kazandırdı.Şık birde gol attı.Bitiriciliği 930 yamasında kaç bilemem ama ben 13-14 makul olabilir diyorum.Top İndirmesi Alex'in 20 ise Angelovunda 17 olabilir.
Bangoura:Normal bir futbol oynadı.Daha çok tribüne oynayan bir oyuncu tipi.Açık tribünü çoşturan adamdı.Bileklerine çok hakim bir futbolcu.Flairide yüksek olabilir 13-14 civarı.2.Goldeki asisti görülmeye değerdi oyuncu uyanamadan aldı topu gitti .Kendisi Angelov'un yanında 2.forvet gibi oynadı.
Douglas Peribue:Kaç maçtır dikkatimi çekiyor ofansa çok çıkıyor ve hızıyla adam geçiyor.TSL standartlarında 13 uygun bir değer olur.Ortasahadada çok baskı kurdu.
Emin Aladağ:Kendisini geliştirdiği ortada.Douglasla beraber adeta yedileri Tabatayı .Goldeki kafa vuruşu ise adeta çalışılmıştı.Hızla geldi ve iyide vurdu.12-13 makul olabilir.
Berberovic:Yetenekli bir futbolcu ama dikine çok gidiyor.Sağda önünde Şener olunca ofansif gücünü daha çok gördük.Çünkü Bangoura ile oynayınca fazla ofans yapamazdı.Dikkatimi çeken şey çok foul yaptı.Agresiflik 14-15 olabilir.
Şener :Şener ortalama bir futbol ortaya koydu.Oyunu kanatlara doğru iyi açtı.Sağ kanatta oynadı genelde ama berberovicle dönüşümlü olarak sağ beke geçti de .

Ve Denizlisporun taraftar ortalaması biraz yükseltilmeli.Bu maçta kapalı doldu,kale arkaları doldu açıkta çok küçük bir boşluk vardı.Yani stadyumun ortalamasına abartısız 12000-11000 verilebilir bence.
Ve geldik Mesut Bakkal'a;
G.Antebi çok iyi etüd etmiş Mesut hoca.2 defansif ortasahayla(Douglas-Emin) Tabatayı durdurdu ve antep hücüm organizasyonlarını şişirme toplar ve duran toplara çekmesini sağladı.Aradada organize atakları oldu antepin.En çok ilgimi çeken şey ise sezon başından beri doldur-boşalt,düzensiz atak yapan Denizlispor gitmiş yerine,tüm sahada pres yapan,organize atak geliştirmeye çalışan Denizlispor gelmiş.