1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben de buna katılıyorum işte verim alamadıgımız Carrusca'ya tahammül ediyoruz kendi futbolcumuza etmiyoruz bence bu kadroda olmayı hak ediyor , oynasada oynamasada...
    Galatasaray Carrusca'yı belirli birşeyler ümit ederek Ülker kredisiyle aldı.İstediğini bulamayınca ilk ve ikinci sezonların sonunda satmayı düşünüyordu fakat Ülker 2,5m$ bonserviste diretince Carrusca'yı gönderemedi.Ben onlardan daha çok istiyorum gençlerimizi A takım forması giyerken görmeyi fakat Arda'dan ve Uğur'dan başka fiziksel olarak yeterli olan oyuncumuz çıkmadı altaypıdan.Örnek olarak Aydın Yılmaz verilebilir mesela..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
    Galatasaray Carrusca'yı belirli birşeyler ümit ederek Ülker kredisiyle aldı.İstediğini bulamayınca ilk ve ikinci sezonların sonunda satmayı düşünüyordu fakat Ülker 2,5m$ bonserviste diretince Carrusca'yı gönderemedi.Ben onlardan daha çok istiyorum gençlerimizi A takım forması giyerken görmeyi fakat Arda'dan ve Uğur'dan başka fiziksel olarak yeterli olan oyuncumuz çıkmadı altaypıdan.Örnek olarak Aydın Yılmaz verilebilir mesela..
    Aynen katılıyorum. A takımda oynamasına rağmen kendini bir türlü geliştiremeyen mehmet güvenimiz de var mesela. futbolcularda da şans olmalı aslında. Özgürcan forma şansı bulamadı çünkü yıllarca forvet sıkıntımız olmadı. ama sakatlıklar birden mehmet güvenin önünü açtı. hakkını vermese de oynuyor bence. önliberloluğun sadece top kesmek olmadığını bir türlü ya kavrayamadı ya da kapasitesi bu kadar. madem kapasitesi bu, altyapıda hiç mi yok önliberomuz diye sormak gerekiyor.

Mesaj Yetkileri