1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Oyundan Zevk Alma Rehberi

Hybrid View

Öncelikle cok güzel bir yazı olmus ve de cok iyi özetlemissiniz. Bilindiği gibi FM 2009 diğer serilere oranla hem daha zor hem de daha fazla ayrıtıya girilmiş durumda. Oyuncular da eskiden kalba bazı alışkanlıklara sahipler. Eskiden bir taktik kurar 3-4 sezon gol rekorları kırarak tüm kupaları alırdık. Bu seride artık böyle bir sey mümkün değil biliyoruz. Zaten gerçek hayatta da böyle bir şey yok hepimiz yasayıp görüyoruz. Örnek olması açısından Barcelona.
    Ama bir gerçek olan sey ise insanların ne kadar zamana sahip oldukları. Kendi adıma konusim oyunu oynamak için fazla zamana sahip değilim o yüzden oturup detaylı bir taktik ayarlayamıyorum. Ancak internetten bulduğum basarılı taktikleri indirip uyguluyorum ama açıkcası oyundan da fazla zevk almıyorum. Ama bildiğim oyunu böyle olmasını isteyen oyuncu sayısı da fazlasıyla fazla.
    Halbuki kendi fikrimce yapımcılar oyna zorluk derecesi koysalar (en azından maç motoru için) daha az deneme yanılma yolu ile insanların oyuna tutunma isteği artar ve oyundan alınan zevk daha fazla maksimize edilmiş olur gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Öncelikle gerçekten yararlı ve güzel bir yazı olmuş.Emeğin için teşekkürler.Bu sene gerçekten taktik konusunda baya bir zorluk katmışlar oyuna.Ama 3D görüntüsünü koyarakta maçı hissederek,gerçek bir manager gibi sahaya hakim oluyorsunuz.Ben ilk başlarda 2D olarak seyrediyodum maçları bazen commentery falan bile yaptığım oluyordu.Ama şimdi 3D olarak çoğu maçı izliyorum ve takımın sahadaki genel yayılışını çok iyi gözlemliyebiliyorum.Bu da taktik konusunda baya bir yardımcı oluyor.Size tavsiyem oyunu 3D olarak seyretmeniz.Takımınızın eksilerini ve artılarını çok iyi göreceksiniz bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    Ben ilk başlarda 2D olarak seyrediyodum maçları bazen commentery falan bile yaptığım oluyordu.Ama şimdi 3D olarak çoğu maçı izliyorum ve takımın sahadaki genel yayılışını çok iyi gözlemliyebiliyorum.Bu da taktik konusunda baya bir yardımcı oluyor.Size tavsiyem oyunu 3D olarak seyretmeniz.Takımınızın eksilerini ve artılarını çok iyi göreceksiniz bence.
    Aynen katılıyorum, her ne kadar bir çok arkadaşımız maçı izlerken taktiklerinin sahaya bekledikleri gibi yansımadığından yada oyuncuların saçma sapan hareketler yaptığından vs... yakınsalarda, bence FM2009 3D maç motoru ile eski FM versiyonlarına göre çok daha fazla "simulasyon" hissi veriyor. Elbette ki eksikleride çok ancak ilk kez denenen 3D maç motoru için ortaya çıkan sonuç bence fena değil. Yorumlarınız için teşekkürler.

Mesaj Yetkileri