Sayfa 6 / 1204 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasarayımızın Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı.

Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın Antalya kampı sonrasında kiraya verilmesi düşünülen oyuncular belli oldu. Antalya kampında Bayer Leverkusen ile Werder Bremen maçlarında denenen bütün genç oyuncular içinden Alparslan Erdem ve Ferdi Elmas'ın kiraya verileceği öğrenildi.

Teknik heyetin, alınan bu kararı yönetim ile konuştuktan sonra her iki oyuncuyada açıkladığı bildirildi. Her iki oyuncuya da kulüp bulmaları halinde kendilerine kolaylık sağlanacağı, ancak kulüp bulamamaları durumunda Galatasaray ile antrenmanlara çıkmaya devam edebilecekleri ifade edildi.

Bu duruma göre Alparslan Erdem ve Ferdi Elmas kulüp buldukları takdirde kiraya verilecekler, aksi halde ise Galatasaray'la antrenmanlara çıkmaya devam edecek.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bence doğru bir karar sol kanatta istikrarlı oyuncularımız var Volkan'da Hakan'da sakatlanmıyorlar eğer ki öyle bir şey olursa geri çağırılırlar zaten..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Alpaslan ve Ferdi'nin kiraya verileceğine sevindim özellikle Alpaslan bence büyük yetenek bek olmasına rağmen çalım özelliği ve tekniği süper ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Volkan sakatlanmıyorda ne oluyor Volkan temelli satılsın
    1 sene pişsinler ondan sonra izleyin Alpaslan ve Ferdi'yi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı renklerine katamayan ve forvete takviye arayan Galatasaray'ın gözünü çok genç bir isme çevirdiği öne sürüldü.

NTVSpor'da yayınlanan habere göre Galatasaray rotasını İsveç'in en büyük yıldız adaylarından biri olarak görülen ve Brommapojkarna'da oynayan Sinan Ayrancı'ya çevirdi.

1.89 boyunda olan 1990 doğumlu genç yıldız adayını Juventus, Chelsea gibi takımların da istediğinin belirtildiği haberde, G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın bizzat devreye girerek çalışmalarda bulunduğu ifade edildi.

Futbola İsveç 2.Ligi'nde devam eden Sinan için daha önce İtalya basınında "Yeni İbrahimoviç" yorumları yapılmıştı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

http://www.youtube.com/watch?v=RWFIQ3O8Ozo

ali sinan ayranci videosu. İyi bi,r transfer olabilir kanımca.
    Tuncay'ı geçen sene ortasında da istemiştik. Southgate açıklamıştı ve vermeyiz demişti bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet’te mutlu son

Galatasaray yönetimi Servet Çetin’in sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Yıllık ücretinin arttırılmasını isteyen Servet’le bir süredir görüşen sarı- kırmızıl yönetim, futbolcunun yıllık ücretini arttırdığı ve 1. 5 yıl sonra bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattığı resmi açıklamanın en geç üç içinde açıklanacağı öğrenildi.

Buna göre Servet 2012-13 sezonunun sonuna kadar Galatasaray’ da forma giyecek. Sarı kırmızılı yönetim Servet’ten sonra Hakan Balta ile de masaya oturduğu , Balta’nın 2010’da bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmayı planladığı ortaya çıktı. Futbol Şubesi sorumlusu Haldun Üstünel , Hakan Balta ile yapılan görüşmelerde hiçbir sorun çıkmadığı , Servet Çetin’le aynı gün medya önünde sözleşme imzalatmayı düşündüklerini söyledi.Servet Çetin’le anlaşan, Hakan Balta ile pürüzleri gidermeye çalışan Galatasaray yönetimi son olarak tecrübeli futbolcu Hasan Şaş’la masaya oturacak.

Bu arada Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasarayda omuzundan sakatlığı bulunan Servet’in ağrılarının azaldığı ve durumunun yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacağı belirtildi. Öte yandan Galatasaray’ın Ferdi’yi kiralamak isteyen Eskişehirsporla anlaştığı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatsaray işi çok sıkı tutuyor. Bu işleri sezon sonu yerine 1 sene önceden yapıyorlar. Aslında hem iyi hem kötü

İyi: Galatasaray bu sene Uefa'yı alabilir, ligi şampiyon tamamlayabilir. Bir de üzerine Türkiye Kupası'nı alır. O zaman Servet 3 istiyorsa 5 ister.

Kötü: Türkiye'de hiçbişey belli olmuyor, yarın Galatasaray iki mağlubiyet alır. Üzerine bir derbi kaybeder ve Avrupa'da olmazsa teknik direktör değişikliğinde Servet istemiyorum diyen birisi işi zora sokar.

Ama ikinci ihtimal zor olduğundan en başta dediğim gibi; sıkı tutuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyi oldu sözleşme imzaladıgı , en azından giderken para kazandırır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence hiç gitmemeli takımdan
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Florya'da İmza Töreni Yapıldı

Galatasaray Profresyonel Futbol Takımı oyuncularından Ayhan Akman, Servet Çetin, Hakan Balta ve Semih Kaya’nın sözleşmeleri uzatıldı. Florya Metin Oktay tesislerinde düzenlenen basın toplantısında futbolcularla birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin yer aldı. Adnan Sezgin, Ayhan Akman ve Semih Kaya ile 3 yıllık, Servet Çetin ile 3.5 yıllık, Hakan Balta ile 4.5 yıllık sözleşme yenilediklerini duyurdu.

Adnan Sezgin: “Bu kadro bizim Aslantepe'de omurgamız olacak”
    Bu imzaların farklı bir anlamı olduğunu belirten Adnan Sezgin, “Umarım en yakın zamanda maçlarımızı yeni stadımızda oynayacağız. Yani size Aslantepe kadrosundan 4 arkadaşımı takdim ediyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
    Adnan Sezgin, Emre Aşık ve Hasan Şaş ile görüşmelerini devam ettiği belirtti. Sezgin, Morgan De Sanctis ile ilgili olaraksa, “Bilindiği gibi 2 kulüp arasında bonservisle ilgili bir problem var. O konu çözülmeden bu durumu konuşmak doğru değil. Bekleyip gelişmeleri göreceğiz” dedi.

Adnan Sezgin kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Bizim tüm amacımız yetenekli ve kaliteli olduğuna inandığımız bu kadroyu 3-4 sene bir arada oynatabilmek. Başarılar elbette önemlidir ama istikrar da önemlidir. Biz bu kadromuzla hedeflediğimiz ve planladığımız başarılara ulaşmayı umuyoruz. Sözleşmelerde Avrupa'nın önemli takımlarından kendileri için cazip olabilecek teklifler gelirse önlerini açarız” dedi.

Daha sonra söz alan futbolculardan Servet Çetin, Sivasspor maçında forma giymek istediğini belirterek,"Ben tabii ki oynama taraftarıyım ama bu sefer ağrılarım biraz daha fazla. Bugün de bir kontrol yaptım ama durumum ne olacak belli değil. Ben Sivas'a gideceğim. Ama son durumum ne olacak maç günü belli olacak. O yüzden şu anda durumumun ne olacağı biraz belirsiz" dedi.

Ayhan Akman ise "Ben uzun yıllardır Galatasaray'da forma giyiyorum. Bu tabii ki başarıya endeksli bir olay. Takımın transfer politikasını değerlendirmek benim görevim değil ama ben performansımla sözleşme uzatmayı hak ettiğimi düşünüyorum" ifadeleriyle görüşlerini belirtti.

Semih Kaya ise, “Ben çok mutluyum. Sözleşme uzattım. İmza atmamın bir nedeni de tabii en iyi şekilde hizmet etmek ve herkes gibi kaptanlığı hedeflememdir. Umarım hayırlısı olur. Adnan ağabey, Haldun ağabeye ve yönetime teşekkür ederim”dedi.

Hakan Balta ise toplantıda, “Ben de tabii ki çok mutluyum. Burada uzun vadeli sözleşme imzalamak çok gururu verici bir şey. Ben de daha önce Avrupa’da büyük kulüplerde oynamak istediğimi açıklamıştım ama bu imzam da gösteriyor ki burada çok mutluyum. Avrupa’ya gitme hedefim her zaman var ama giderken de kulübüme para kazandırmak isterim. 4,5 yıllık imza attım ve burada çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Konuşmaların ardından dört futbolcu da sözleşmeyi aynı anda imzalayarak basın mensuplarına poz verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

İyi oldu imza atmaları Hepsi,bize lazım oyunculardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En çok Servet'in imzalamasına sevindim..

Galatasaray gerçekten çok önemli bir hamle yaptı.Hakan Balta,Servet ve Ayhan takımın önemli parçalarından.Sözleşmeleri uzatmaları performanslarına olumlu yönde katkı sağlayacaktır.Keza Semih Kaya'da yetenekli genç oyunculardan.

Manchester City Arda için geliyor

Milan'dan Kaka'yı kopartamayan M.City'nin Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan için geri çevrilmesi zor bir teklifle geleceği ileri sürüldü...
    Kaka için 200 milyon Euro'yu gözden çıkaran Al Fahim bu defa Arda için kesenin ağzını açtı...
    Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray ve Türk futbolunun gözbebeği Arda Turan'a İngiliz kulüplerinin ilgisi artarak sürüyor.
    Fakat Sarı- Kırmızılılar'ın kapısını çalmaya hazırlanan Manchester City'nin yapacağı teklifle Başkan Adnan Polat ve ekibini bir hayli zorlayacağa benziyor. Çünkü Arda Turan'ı transfer etmek isteyen kişi, İngiliz kulübünün Dubai'li sahibi ve petrol kralı Süleyman Al Fahim...
    YÖNETİM GERİ ÇEVİREMEZ!
    Geçtiğimiz günlerde Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'ya yaptığı 200 milyon euroluk teklifle dünya futbol piyasasını alt üst eten Al Fahim'in bu kez de Arda Turan için kesinin ağzını açtığı öğrenildi.
    Gelecek sezon çok iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Al Fahim'in Galatasaray'a 25-30 milyon euroluk bir teklifte bulunabileceği gelen haberler arasında. Ekonomik darboğaz içinde olan Sarı-Kırmızılı yönetimin böyle bir teklifi asla geri çeviremeyeceği ifade ediliyor.
    MERCEK ALTINDA
    İngiliz basını da Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes'un Arda'yı çok beğendiği ve yardımcısı Mark Bowen'ın Bordeaux-Galatasaray maçında genç yıldızı mercek altına aldığını yazdı.
    Gazeteler ayrıca Tottenham Hotspur'un da Arda'yla yakından ilgilendiğini ve sezon sonunda transfer için kıyasıya bir yarışın yaşanabileceğinin altını çizdi.
    Milli futbolcu için sezon başında Arsenal de Galatasaray'ın kapısını çalmış fakat Sarı- Kırmızılı yönetim teklifi beğenmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

teklif gelirse asla reddedilmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arda tam İngiltere'lik bir futbolcu, estetik haraketleri filan , iyi bir paraya satılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda'ya devler talip

Galatasarayımızın genç yıldızı Arda Turan’a Avrupa yolu gözüktü.

Galatasarayımızın genç yıldızı Arda Turan’a Avrupa yolu gözüktü. Başkan Adnan Polat’ın önceki gün yapılan olağan mali genel kurulda isim vermeden, ekonomik krizle mücadele edebilmek için altyapıdan yetiştirdikleri bir oyuncuyu önümüzdeki günlerde satabileceklerini açıklamasından sonra tüm gözler Arda’ya çevrilmişti.

Başkanımız Polat’ın açıkladığı gibi futbol şubesinden sorumlu yöneticilerin bu konuda gizli çalışmalar yaptıkları, milli yıldıza kanca atan kulüplerin ise ünlü İngiliz ekipleri Tottenham ve Everton ile İtalya’nın köklü takımı Roma olduğu ifade edildi. Bu kulüplerin 22 yaşındaki Arda ile çok ciddi olarak ilgilendikleri, sarı-kırmızılı yönetimin de, belirlenen bonservis bedelini ödeyebilecek kulübe genç yıldızı göndermek istediği kaydedildi.

Galatasarayımızla 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan Arda için yönetimin henüz herhangi bir rakam belirlemediği, ancak bonservis bedelinin 15 milyon eurodan aşağı olmayacağı vurgulandı.

Menajeri Ahmet Bulut, Arda’nın, Avrupa’ya gitme hayalinin olduğunu belirterek, şartların oluşması halinde transferin gerçekleşebileceğini söyledi. Bulut, “Hedefinde Avrupa var, fakat öncelikle takımını UEFA Kupası şampiyonu yapmak istiyor. Arda, Galatasaray’ın menfaatlerine göre de hareket edecektir” dedi.

Kaynak: Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hedefinde Avrupa var, fakat öncelikle takımını UEFA Kupası şampiyonu yapmak istiyor. Arda, Galatasaray’ın menfaatlerine göre de hareket edecektir.
    Fazla söze ne hacet , Galatasaray terbiyesi aldıgı her halinden belli giderse özliyecegiz #66'ı kocakafamızı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bugün bir haberdede GS'nin tony sylva ile ilgilendiği yazıyor sezon ortasında nedir bu ya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalan haberdir kesin , basın ne yapacagını şaşırdı...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Heralde yalan olduğunu biliyorumda yamni gereksiz yazmalarına sinir oluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meira Zenit yolcusu

Galatasaray Yönetimi, Rusya'nın Zenit kulübüyle görüşmeler yapan Fernando Meira'nın transferine izin verdi. 7 milyon Euro karşılığında Rus ekibiyle el sıkışan sarı-kırmızılılarda Meira'nın 2 gün içinde Rusya'ya gitmesi bekleniyor. Bu arada Zenit'in Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln için de girişimlere başladığı öğrenildi.
    Galasaray'ın Portekizli oyuncusu Fernando Meira, futbol yaşantısını artık Rusya'da sürdürecek. Meira için Zenit Kulübü’yle anlaşan sarı-kırmızılı kulüpte bu trnasferden 7 milyon euro bonservis bedeli alacak.

2 gün sonra Rusya'ya giderek Zenit Kulübü’yle resmi sözleşme imzalaması beklenen Meira, Galatasaray'ın 5-2 kaybettiği Kocaelispor maçından önce Rus takımıyla anlaşmış ve sarı-kırmızılı yönetime St.Petersburg'a gitmek istediğini açıklamıştı.

Sarı-kırmızılı takımla sezon başında 4 yıllık sözleşme imzalayan Fernando Meira, özellikle son haftalardaki kötü performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu.

Meira'nın Rusya'da oynamak istemesi nedeniyle bu transfere onay veren teknik direktör Bülent Korkmaz ise, Galatasaray Sağlık Kurulu’nu Emre Güngör'ün iyileşme sürecinin hızlandırılması için seferber etti.

Bu arada Fernando Meira'yı kadrosuna katan Zenit, gözünü bir başka Galatasaraylı futbolcuya çevirdi. Rus ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü de alabilmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, bonservis konusunda anlaşılması durumunda Galatasaray yönetiminin bu transfere onay vereceği ifade edildi. Nakit akışına ve sıcak paraya ihtiyaç duyan sarı-kırmızılı kulüpte başkan Adnan Polat geçtiğimiz hafta yapılan mali kongerede futbolcu satabileceklerinin sinyallerini vermişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

7 Milyon Euro çok iyi bir para. Hele bu krizde ilaç olur. Servet ve Emre sakat olmasalardı göbek ata ata satardık. Şuanki durum daha karısık. 2 ucu keskin degnek. Satarsan parayı alırsın, Semih, Emre Asık, Hakan Balta falan emre ve servet iyilesene kadar devam edersin. Satmazsan bu sefer Meiranın kaprisi, kötü oyunu falan kacırdıgın 7 milyonla kalırsın. Ben satılmasını isterim. Kalması durumunda mutsuz olup yine defansta sorun yaşayacagımıza en azından 7 milyon alıp defansta sorun yaşayalım. Hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

son iki yılda transfer ettiğimiz yabancılar içerisnde Lincolnle birlikte en uzun sözleşme yapılan oyuncu Meiraydı.bu yönetimin ona ne kadar güvendiğinin bir kanıtıydı fakat bazen naparsanız yapın olmuyor işte..tutmayınca tutmuyor..

7milyon euro getirerek en azından kalitesini gösterdi..başarılar Fernando Meira..yolun açık olsun..

bu arada Zenit , Lincoln için de bastırıyormuş..iki klüp pazarlık halindeymiş..Lincoln ü devre arası göndermek intahar olur hele ki Hamburg maçı öncesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Meira gitmeyecek açıklaması yapıldı, üzüldüm.
    Bu arada pazar günü TRT de Stadyum programında Hakan Şükür, Mehmet Topal'la konuştuğunu, onunla büyük bir İspanya klübünün ilgilendiğini açıkladı. Ama klübün ismini vermeyi reddetti. Zannediyorum ki Valencia Mehmet Topal'ın peşinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meira hemen gitsin bence ve Lincoln de sezon sonu gidebilir..

RUSLARA GÖRE TRANSFER BİTTİ!..
    Haberi yazdırın 03 Mart 2009 14:25

Galatasaray'da, Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira'nın takımdan ayrılıp, Rus Zenit kulübüne transfer olacağı söylentileri bitmek bilmiyor.

Futbol Şubesi üyelerinden, yönetici Haldun Üstünel'in, Meira'nın satılmayacağı ve Galatasaray'da kalacağı yönündeki açıklamalarına rağmen, Rus haber ajansı Itar-Taas, Galatasaray ile Zenit'in, Meira'nın transferi konusunda 6 milyon euroya anlaştığını duyurdu. Portekizli oyuncunun da kısa sürede Zenit ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Portekiz spor gazetesi Jornal Record'ta da yer alan haberde, Galatasaray'ın, hem Meira'nın Türkiye'de kalmak istememesi, hem de sarı kırmızı kulübün içinde bulunduğu finansal zorluklar nedeniyle bu teklifi kabul ettiği belirtildi.

Bakalım ilerleyen saatler, Galatasaray-Meira-Zenit transfer üçgeninde neler getirecek?

maraton.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sizde Meira'yı çöp adam yaptınız bir iki hatayla adam asılmaz ...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sizde Meira'yı çöp adam yaptınız bir iki hatayla adam asılmaz ...
    Katılıyorum.Futbolcu bu, Barcelona, Chelsea vs vs takımlarda oynamıyor ki hata yapmasın.Haydi bunu geçtik, onlarda oynasa bile hata yapamazmı? Siz dua edin Meira'ya.Bana defans ismi söyleyin, Galatasaray'a gelecek..

Mesaj Yetkileri