ikinciyle 9 puan fark var şampiyonluğa erken uzanırsın süpersin abi şampiyonlar ligini merak ediyorum
ikinciyle 9 puan fark var şampiyonluğa erken uzanırsın süpersin abi şampiyonlar ligini merak ediyorum
abi az önce fiorentina kariyerini indirdim yaklaşık 100milyon $ transfer bütçesi var Kaka'yı almak üzereyim bir maç yaptım Palermo yendim takımın süper oyundan kopmuyor 2'de penaltı attık gol oldu 4-1 kazandık![]()
işte ss
TEBRİKLER dortmunt kariyerinide bekliyoruz
Saol kardeşimYalnız transfer bütçesi 100 milyon dolar değil 100 milyon pound
Arada dağlar kadar fark oluyor
Takım çok süper olmuştu evet..
Dortmund kariyerimi bitirdiğimde onu da eklerim sanırım![]()
Feyyaz Süper Gidiyosun![]()
Bence Takıma ArtıK Gelecege Yönelik Transferler YapKadro Yapını Bozma. Yası İLerleyen Oyuncuyla Yollarını Ayır Sonra Yerine Genc Takviyesi Yap
İstersen Scout oLarak Calısabilirim.
Kayıtlı oYun Saveni Gönder. Sana Kaliteli RegenLer Bulayım
Kardeşim haklısın.. Kadromuzu bulduk fakat ben sadece sportif başarı değil, bütçe olarak da en büyük olmak istiyorum. O yüzden oyuncularıma iyi para teklif eden olursa gözümü kırpmadan satarım
Alt yapıya bi çok regen aldım fakat bunları topice koymadım. Site bir kaç gündür arıza veriyor sağlıklı şekilde resim atamadım...
Bu arada sezon bitti. İnanılmaz şeyler oldu. Hepiniz şok olacaksınız... İnşallah yarın sabahleyin koyacağım tüm resimleri.![]()
Koy bakalım sabaha neler omuş öğrenelim![]()
Ne Güzel İşte Feyyaz.
![]()
Bu Arada Takipte Olan Büyük Klüb oLdumu Asronomik Rakama Öner Kesin Teklif Geliyo Oyuncu Kaliteyse![]()
yatın ulen gece kuşları![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
taktiğinin ss sini werebilirmisin?
Bundesliga 19. hafta:
Bundesliga 20. hafta:
Bundesliga 21. hafta:
Şampiyonlar Ligi 1. tur:
Bundesliga 22. hafta:
Almanya kupası çeyrek final:
Biraz mola arkadaşlar dükkan dolu![]()
iyi gidiyosundükkan boşalınca çoştur
![]()
bu abi hep iyi![]()
Tek bir taktiğim yok kardeş. 4-5 tane ayrı taktikle oynuyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler dükkan yavaş yavaş sakinleşiyor.. Şuanda yemek yemek üzereyimKarnımızı doyurduktan sonra tam gaz devam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah Arsenal'in hırçın patronu![]()
Last edited by S4mp1y0N : 04.Mart.2009 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu abi komikte![]()
tamam hocam bekliyoruk afiyet olsun
Bundesliga 23. hafta:
Bundesliga 24. hafta:
Şampiyonlar Ligi 1. tur rovanş maçı:
Bundesliga 25. hafta:
Almanya Kupası yarı final:
Bundesliga 26. hafta:
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı:
Bundesliga 27. hafta:
Şampiyonlar Ligi çeyrek final rovanş maçı:
Bundesliga 28. hafta:
Bundesliga 29. hafta:
Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı:
ALMANYA KUPASI FİNAL MAÇI..
KUPA DORTMUND'UN...
Bundesliga 30. hafta:
Şampiyonlar Ligi yarı final rovanş maçı...
DORTMUND ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNALE YÜKSELDİ!!! TARAFTARLARIMIZ RÜYADA OLDUKLARINI VE HİÇ UYUNMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLÜYORLAR))
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundesliga 31. hafta:
Artık Namağlup değiliz![]()
Bundesliga 32. Hafta:
Bundesliga 33. hafta:
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 04.Mart.2009 at 17:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ...
AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜ DORTMUND!!!
BU GURUR BİZİM... BU MUCİZENİN ADI DORTMUND.. KİMSENİN BEKLENTİSİ BU YÖNDE DEĞİLKEN HERKEZİ ŞAŞIRTAN BİR PERFORMANSLA AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜ OLDUK!
IDUNA PARK CEHENNEMİNİ YENİDEN ALEVLENDİRDİK. ARTIK TARAFTARLARIMIZ RAHATÇA MAÇ İZLEYİP, KAYGILANMADAN TAKIMLARINI DESTEKLİYORLAR...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundesliga 34. hafta:
Lig Sona Erdi... Şampiyon DORTMUND!
Lig Tablosu:
Oyuncu Tablosu:
Bundesliga'da Yılın En iyi Takımı:
Yılın Menajeri:
Yılın En iyi Oyuncusu:
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE RÜYA TAKIM:
ŞAMPİYONLAR LİGİNİN EN İYİ OYUNCUSU:
Kulüp Bütçesinin son durumu:
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 04.Mart.2009 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Manchester United'in teklifini reddettim...
![]()
Hacı naptın sen yaa avrupanın altı üstüne gelmişsüper geçmesi beklenen sezon süper geçmiş Nuri'yi gördükçe duygulanıyorum zaten
bişey daha ManU reddedilirmi
![]()
Feyyaz Güzel Olmus C.L'yi AlMan.![]()
Bu Arada Bana Avrupanın tüm BüyükLerini Say.AKlına Hanqisi GElirse Hepsinden Teklif Aldım
En önemlisi defans.63 maçta 11 gol çok iyi ortalama.Defansı sağlama almışsın.Yedeklerle çıkmasan bazı maçlara tahminim bu rakam 8 falan olurdu.Kesin bu işte Richards'ın parmağı vardır.Oyunun en iyi defans elemanı bence![]()
hemen git MAN UTD'YE![]()
Süper sezon olduDevleri reddedeceğiz tabi çünki bizim çalıştırdığımız kulüpler de dev
En azından bizim amacımız dev yapmak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haklısın rotasyon yaptığımız bazı maçlarda saçma sapan goller yediğimiz olduMicah Richards bence de oyunun en iyi defans oyuncusu. Görüldüğü gibi hem Bundesliga'da hem de Şampiyonlar Liginde rüya takımlarda kendisi de var.. Bence paranız varsa alın.. 40 değil 50 de olsa verin pişman olmayacaksınız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerek yok biz onlardan da büyük olacağız
Bu arada iki gündür oyunu açmıyorum. Sıkıldım biraz FM'den özlemek istiyorum..Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Transferde gelen/giden belli oldu. Muhteşem isimler kattık, aynı şekilde iki tane yıldız futbolcumuzu da sattık .. Gelişmeler yarın.
Last edited by S4mp1y0N : 05.Mart.2009 at 18:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Feyyaz Arayı Acma![]()
Kanka senin Boriello'yu Milan bende 10trilyona Ajax'a sattı bir sezon sonra 57trilyona geri aldıCassano ist 70 trilyona İnter'e geldi
ne diyorsun bu duruma?
![]()
İlginç.. Oyunun hatası bu kanka ya... Cassano gibi bir adamı Sampdoria satılık listesine koyuyorsa oyun kafayı yemiş demektir
![]()
Milan'ın transfer politikası zaten berbat. Adamlar benden hala Dede'yi istiyorlar 33 yaşına gelmiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugun girdim oynadım biraz ama forum arızalıydı ekleyemedim. Artık yarına kaldı![]()
Last edited by S4mp1y0N : 07.Mart.2009 at 02:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)