Quote Originally Posted by mozar View Post
Bunun araştırmayla ne kadar ilgisi var, oyunun transfer motoruyla mı alakalı bilemem ama açtığım 2 oyunda da fenerbahçe ilk transfer penceresinde (1. oyunda sezon başı, 2. oyunda "sezon başı bütçe olmasın" dediğim için sezon ortası) takıma 11-12 tane yabancıyı dolduruyor. Türkiye liginde ne kadar önlibero varsa topluyor (4-5 yerli 1 yabancı önlibero üzerine benim satışa çıkardığım cisseyi de aldılar, hem de Maldonado-Josico ellerinde dururken). 9.3.0 yamasıyla bu problem ortaya çıktı.
Fazla yabanci transfer yapilmasi hala duzeltilmesi gereken sorunlarin arasinda.

Iki ucu ***'li degnek. Bir yandan 8 yabancidan fazlasinin transferine izin vermezseniz oyunda, kiralik yollanmis oyuncular yabanci olarak kabul ediliyor. Yabanci alimini serbest birakip, oynayabilen yabanci sayisini kisitlarsaniz cok yabanci transferi yapiliyor.

Yapay zeka zamanla akillanacak. Yaklasik 1 yildir bu sorun var ve duzeltilme sirasinda bizim acimizdan en ust sirada. SI dokunmuyor olaya ama en kotu ihtimalle takimlarin 10'dan daha fazla yabanci almasina lig kurallarinin degil, yonetim'in izin vermemesini saglayacak bir formul kullanilmasini rica ettim. Kadroya giremeyen oyuncularin da kiralanmasini.