1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Semih konusunda herkez aynı eleştirileri yapıyor. Daha önce defalarca kez başka ortamlarda da dile getirdim. Semih'in sol ayağı ve kafa vuruşu değerinin altında. Bunu sadece ben değil bir çok kişi söylüyor.

Nedense Fenerbahçe araştırmacısı olan kişi eleştirileri bir türlü kabul etmek istemiyor. Bir Galatasaray araştırmacısına bakıyorum, bir de Fenerbahçe araştırmacısına gerçekten arada çok fark var..

Semih'e gol attırmak çok zor. Siz Güiza'yı tartışa durun biz Türkiye gol kralına nasıl gol attıracağımızı düşünelim.

yine araştırmayı değil araştırmacının kendisini hedef alıyorsunuz dikkatinizi çekerim yanlış yapıyorsunuz fenerbahçe araştırmacısı ile Galatasaray araştırmacısının aradsında hiç bir fark yok..çünkü bütün araştıma zaten birlikte fikir alınarak yapılıyor...kimse kendi kafasından istediği gibi araştırma yapmıyor......

Semihe gol atırmak zor falan değil...hwm finishingi hem headingi hem fleiri hem konsantrasyonu hem team workiingi..velhasıl bir çok özelliği tamda yerinde...

ha.. siz keirrson oscar cardozo hulk gibi şişme oyuncular yaratılsın istiyorsanız bilemem...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    yine araştırmayı değil araştırmacının kendisini hedef alıyorsunuz dikkatinizi çekerim yanlış yapıyorsunuz fenerbahçe araştırmacısı ile Galatasaray araştırmacısının aradsında hiç bir fark yok..çünkü bütün araştıma zaten birlikte fikir alınarak yapılıyor...kimse kendi kafasından istediği gibi araştırma yapmıyor......

Semihe gol atırmak zor falan değil...hwm finishingi hem headingi hem fleiri hem konsantrasyonu hem team workiingi..velhasıl bir çok özelliği tamda yerinde...

ha.. siz keirrson oscar cardozo hulk gibi şişme oyuncular yaratılsın istiyorsanız bilemem...
    Kesinlikle katılıyorum, Semih'e gol attırmak değil attıramamak meziyettir.

Emreciksin konusun basının şişirmesi, alkollü de yakalanabilir, bu onun alemci olduğunu göstermez, aksine sahada da çok iyiydi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri