Sezona yeni bir takım kurarak başladık,ilerleyen zamanlarda transfer konusunda sizlere yardımcı olmak açısından bazı oyuncuları değerlendireceğim;

Morgan De Sanctis:sezon başında bedelsiz olarak kadromuza kattığımız isimlerden birisiydi.Daha önceden de oynatmış olduğum için kesin almam gerekiyordu çünkü o kaledeyken rahat edebilirsiniz çok iyi bir kaleci ama yaşından dolayı bu sezon satacağım amaç paraya çevirmek ve Morgan yaşına rağmen iyi paraya satılabilecek bir oyuncu.
Bu sezon 39 maçta oynadı 37 gol yedi 3 kere maçın adamı seçildi.Genç ve hücum oynayan bir takımda ben performansından oldukça memnunum.Hatalı gol yemedi hiç.

Marco Zambelli:Yine sezon başında aramıza katıldı.Brescia'dan 6trilyon bonservis bedeli ödeyerek transfer ettik.Savunmanın sağında müthiş bir performans gösterdi.Neredeyse kusursuzdu şimdi dev klupler peşinde ben satmayacağımı o da kalmak istediğini açıkladı.Sadık bir isim.Ortaları,tekniği,uzun mesafeli şutları mevkisinde onu diğerlerinden farklı kılan özellikleri.
Bu sezon 41 maçta oynadı 2 gol attı 7 asist yaptı 4 kerede maçın adamı seçildi.
Santraforlarımızın hava hakimiyeti iyi olmadığı için asist sayısı az oldu biraz gollerde ise bindirmeleri ile sonuca ulaştı.

Guglielmo Stendardo:Bedelsiz olarak aldığımız bir diğer oyuncu.Tecrübesi,gözü karalığı,hava hakimiyeti,kesiciliği çok büyük katkı yaptı takıma.İlk sezon sonunda kontratı bitiyor orta halli takımlarda kesinlikle almalısınız.
Bu sezon 37 maçta oynadı 1 gol attı.

Thiago Motta:Sezon başında kontratı biterken alıp almama konusunda tereddüt içindeydim.Onunla ilgilenen kimse yoktu ama Barca'da oynadığı az sürelerde beğendiğim bir oyuncuydu.İkinci ligden yeni çıktığım için kimleri alabileceğimi bilmiyordum ne olur ne olmaz diye almaya karar verdim.Sezonun açılış maçında orta saha oyuncularının sakatlığı sebebiyle sahaya 11'de çıktı ve müthişti ardından sakatlık harici o formayı bırakmadı.İkili mücadelelerde ayakta kaldı,uzaktan enfes şutlar ve goller attı,uzun boyu ve etkili fiziği ile hava toplarına hakimiyeti,etkili dribblingler ve paslarıda cabası kesinlikle şans tanınması gereken bir oyuncu.
Bu sezon 31 maçta ilk 11'de sahaya çıktı 2 maçta ise sonradan oyuna girdi.8 gol attı 4 asist yaptı 3 kerede maçın adamı seçildi.

Ross Wallece:Onu da bedelsiz olarak kadroya kattık.İskoç oyuncu sol kulvarı tamamiyle kullanabiliyor oyunun iki yönündede çok etkili savunmada dezavantaj oluşturacak tek yönü 1.68'lik boyu.Topsız alanda çok iyi süratli boş alanlara koşuları yine uzaktan şutları ve arka direğe sinsice sızıp attığı goller.
15 maçta ilk 11 çıktı,4 gol attı 4 asist yaptı 3 kere maçın adamı seçildi.

Bu sezon takımı sürükleyen isimler ise Monzon,Di Maria,Wijnaldum,Chantome,Laurito ve Paloschi oldular.Bunların arasına De Sanctis,Stendardo ve Motta'yı kesinlikle eklemeliyim.