Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Ve Efsane Geri Döner...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Ve Efsane Geri Döner...

Parma A.C.(Parma Associazione Calcio),İtalya'nın Parma şehrinde kurulmuş futbol kulübüdür. Takım iç saha maçlarını 29.050 seyirci kapasiteli Ennio Tardini Stadyumunda yapmaktadır. Kulübün kuruluş yılı 1913, renkleri ise sarı-laciverttir.

Kulüp ilk olarak 1913 yılında kurulduğunda ünlü müzisyen Giuseppe Verdi'nin doğum yeri olduğu için adını Verdi FC olarak almıştır. Ancak aynı yılın sonunda adını Parma AC'ye çevirmiştir.

Takım uzun yıllar boyunca yarı profesyonel ligler ile İtalya'nın 2. ve 3. ligleri arasında gidip gelmiştir. 1985 yılında ünlü İtalyan teknik adam Arrigo Sacchi kariyerinin başlarında takımın başına gelmiş ve ikinci lige kadar çıkarmıştır. Nevio Scala'nın takımın başına gelmesi ile Parma önemli gelişme göstermiş ve önce Serie A'ya çıkıp, kısa zamanda ligin önemli takımlarından biri durumunda gelmiştir.Ancak 2007-2008 sezonu sonunda maddi sıkıntılardan dolayı Serie A'ya veda ettiler.

Okudum,kabul ettim

Dibe vurmuş ve geçmişin de Veron-Crespo-Cannavaro-Buffon-Thuram-Sensini-Boghossian-Taffarel-Chiesa-Zola-Stoichkov gibi müthiş oyuncuları kadrosunda barındıran bu klubu bakalım yeniden bir efsane haline getirebilecekmiyiz ?

Kariyer başlıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default Kariyeriniz Onaylandı

Başarılar Dilerim..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elinde Lucarelli ve Paloschi gibi 2 tane Serie A kalitesinde santrafor var iyi kullan onları. Başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Başarılar Dilerim..
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Elinde Lucarelli ve Paloschi gibi 2 tane Serie A kalitesinde santrafor var iyi kullan onları. Başarılar dilerim.
    Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Hemen transfer özetiyle işe girişelim;

ilk işimiz Paloschi ve Troest'in co-owneddan tüm haklarını satın almak oldu Guana'da çok iyi bir oyuncu bu kadro serie A'da bile iş yapabilir

İtalya kupası maçları erken başladığı için hazırlık maçı yapmamayı tercih ettim ve İtalya kupası 2.eleme turu ile ilk maçımıza çıkmış olduk.

ilk maçımız da sonuç geç oldu ama güç olmadı

İtalya Kupası 3.Eleme Turu;

Bu sefer zor olduama Lucarelli müthiş bir gol attı...
    Last edited by iLkeRisT : 23.Şubat.2009 at 23:05

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vee Serie B başlıyor...

1.Hafta

Onlar kaçtı biz kovaladık ve 90+5'te de olsa geçtikKutuzov sağ çizgiden içeri kıvrıldı yaklaşık 30metre mesafe sağ çapraz şutu attı top çatala vurdu içeri girdi top,kalecide tribünler gibi izledi bu şutu ve 3puanla başladık...

2.Hafta

Guana,Kutuzov'a nazire yaptı yaklaşık 30metreden hedefi bulduböylece attık ve yattık

İtalya Kupası 4.Eleme Turu;

Serie A ekibi karşısında iyi oynadık,turu kaptık

3.Hafta

Last edited by iLkeRisT : 23.Şubat.2009 at 23:34

Nesil
    2008
    Yer
    London

Başarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Başarılar..
    Teşekkürler.

4.Hafta

5.Hafta

Puan almaktı hedefimiz,başardık

6.Hafta

Rahat geçtik...

7.Hafta

Lucescu'nun Bjk'si gibi olduk 1atıyoruz alıp 3 puanı gidiyoruz...

olsun kardesim 3 puani aliyosun ya sen ona bak.serie b de oynuyon sonucta kolay degil...basarilar umarim serie a da goruruz seni ikinci senende...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

8.Hafta

Rahat bir zafer daha.Zaten kaleye gelemiyorlardı kartta tuzu biberi oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    olsun kardesim 3 puani aliyosun ya sen ona bak.serie b de oynuyon sonucta kolay degil...basarilar umarim serie a da goruruz seni ikinci senende...
    Daha yeni başladık ama zorlancakmısım gibi gelmedi bana zaten.Rakipler kaleye gelemiyor,biz de ne hikmetse çok kaçırıyoruz gollerin çoğu 30metre ve üstü mesafelerden ama Paloschi bulursa affetmiyor bir istisna o zatenSeneye büuük ihtimal Serie A'da oluruz.
    Last edited by iLkeRisT : 24.Şubat.2009 at 01:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

9.Hafta

3 şut attılar 3'ü de gol oldu ezdik,büzdük yediğimizden fazlasını attık yine 3 puanı aldık,götürdük ama Lucarelli'yi kaybettik 1 ay yok...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

10.Hafta

11.Hafta

Lucarelli,Paloschi ve Pisanu'dan yoksun çıktık maça ve Reginaldo beni çıldırttı kaçırdıklarıyla ardından ufak bir taktiksel değişiklik yaptıktan sonra bir karambolde penaltı kazandık takımın suskun yıldızı Leon atışı gole çevirdi 2.sırada bulunan Empoli'yi evinde yıktık,seri devam ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

guzel baslamissin , sampiyonluk cepte gibi duruyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    guzel baslamissin , sampiyonluk cepte gibi duruyor
    Evet güzel başladık sağol.Fakat AB dışı oyuncu alamıyorum Lucarelli zaten su anda sakat o da yetmiyomus gibi fiziksel özellikleri düşmeye başladı yerini nasıl dolduracağım bilmiyorum.Sıkıntı yaşatmazsa bu ileride şampiyonluk hakikaten cepte kadro lige göre çok iyi

12.Hafta

Pisanu-Paloschi-Lucarelli üçlüsünden yoksunduk yine ama bu galibiyetlere devam etmemizi engellemedi.Guana,Lampard'ımız oldukesinlikle yılın transferi ona harcadığımız her kuruş helal olsun

Bu arada teknik kadromuz da bir değişiklik yaptık;

Asistanımız;

Fabio Capello'nun asistanı artık benim de asistanım

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yanlis yazmiyorsam polonyali lewandowski yi al bence lech poznan da oynuyor 19 yasinda buyuk ihtimalle biliyorsundur zaten oda olmazsa benficadan 250.000 dolara Makukula yi alabilirsin serie b de gol krali olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yanlis yazmiyorsam polonyali lewandowski yi al bence lech poznan da oynuyor 19 yasinda buyuk ihtimalle biliyorsundur zaten oda olmazsa benficadan 250.000 dolara mukulula yi alabilirsin serie b de gol krali olur
    Lewandowski olcak o lavuk bize gelmek istemediMakukula'da benim aklıma gelmedibakayım hemen sağol

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

briam diouf u da bir dene hizi falan cok iyi ben qpr ile oynarken almistim hizli ve bitiriciligi 17 cok iyi oynayip 20 den fazla gol atmisti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

briam diouf u da bir dene hizi falan cok iyi ben qpr ile oynarken almistim hizli ve bitiriciligi 17 cok iyi oynayip 20 den fazla gol atmisti
    Hocam adam iyi,güzel de AB dışı adam alamıyoruz Senegalli bu uşak Makukula'da Konya yollarına düşmüş,7maçta 4gol atmış,kader kısmet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar forvet arayışlarının ardından yorgun düştük,hasta ve yaşlı bir adam olarak ben artık yatıyorum herkese iyi geceler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

13.Hafta

Golculerimiz yok,biz oynadık puanı onlar aldı.Deplasmanda klasik İtalyan deyimi 1puan iyidir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

14.Hafta

Golculerimizin yokluğunda bu sefer evimizde olmanında cesaretiyle 4-2-4 ile sahaya çıktık.Ama 4 forvetten sadece biri gol atabildi Julio Cesar Leon o da sol taç çizgisinden serbest vuruşu direkt kaleye vurdu öyle attı Guana geriden ceza sahasına gelerek yine golleri attı ve maçı kopardı

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

guzel gidiyorsun dostum sampiyonluk garanti diye bakiyorum ben artik serie A icin transfer calismalarina yavas yavas basla bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

15.Hafta

2 golcumuz de bu maçta sahadaydı Paloschi asisti yaptı Lucarelli'de goluçok bastırdık,gol geç de olsa geldi.Yenilmezlik serimiz devam ediyor.

guzel gidiyorsun dostum sampiyonluk garanti diye bakiyorum ben artik serie A icin transfer calismalarina yavas yavas basla bence
    Teşekkür ediyorum.Şampiyonluk garanti görünüyor 5trilyon para var şu anda kasada,kaleye Sinan'ı alarak geleceğe yatırım yapalım dedik fiyatta uçtular ne hikmetse su an ki kalecimiz de kova zaten sağlam savunma sayesine gidiyoruz onu da Atalanta izliyor kastırmam lazım onlara 30 yaşındaki Morrone'yi ise PSV izliyor.Serie A'ya çıktığımız da iyi bir bütçeye sahip oluruz gibi.Ama şu anda transfer yapamıyorum bu bütçeyle

15.Haftanın ardından Puan Durumu;

Koptuk gidiyoruz

12.Haftanın ardından Serie A'da ilginç şeyler oluyor ;

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

16.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarilar..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

tebrikler iyi sonuçlar alıyorsun seneye kesin seri A'dasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Alberto Paloschi

Bu arada takımın genç yıldızı Alberto Paloschi'yi tanıyalım

Nr: 43
    Ülkesi: İtalya
    Mevki: Forvet
    Doğum Tarihi: 1990-01-04
    Boy: 1.76
    Kontrat: FC Parma

Kariyeri:

2006/2007 AC Milan Primavera
    2007/2008 AC Milan Primavera (Senior)
    2008/2009 FC Parma

"Geleceğimde Inzaghi gibi olmak istiyorum.Pippo gibi bir sürü gol atmak istiyorum.Onu takip etmeye çalışıyorum.Ancak elbette 1 Inzaghi vardır. "

"Alberto Paloschi'nin Pippo ile birlikte idollerinden biride Cremonese forveti Gianluca Temelin'miş.Paloschi'ye göre penaltı alanı içinde Pippo kadar başarılı biri Temelin"

"Ronaldinho geldikten sonra artık bana yol göründü kadroda şans bulamam kirada olsa forma giyebileceğim bir yere gitmeyi tercih ederim" demiş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    tebrikler iyi sonuçlar alıyorsun seneye kesin seri A'dasın
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    Başarilar..
    Teşekkürler arkadaşlar
    Last edited by iLkeRisT : 24.Şubat.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alberto Paloschi benim geçen sene her yere yazdığım genç forvet Başarılar arkadaşım sırf onun için takip ederim DB kaç ? 9.1 'lemi oynuosn ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Alberto Paloschi benim geçen sene her yere yazdığım genç forvet Başarılar arkadaşım sırf onun için takip ederim DB kaç ? 9.1 'lemi oynuosn ?
    Teşekkür ederim.Evet DB 9.1.Yani bu adamın bonservisini 675Milyara almış olmam müthiş bu arada son lig maçında onu andığımızı duymuş olmalı,coştu

17.Hafta

Rahat oynamaya devam ediyoruz.İtalya'da kalecileri geçmek zor oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Roberto Guana

Sezon başında kadromuza 2.7 Trilyon bonservis bedeli ödeyerek kattığımız Roberto Guana müthiş katkı sağladı elimizde zor tutacağız gibi gözüküyor.

Tarzıyla C.Makelele'ye benzetilen oyuncu takımımıza müthiş güç kattı şu ana kadar sahaya çıktığı 20 maçta 9 gol attı 4'te asist yaptı,bir MC için etkili bir performans.

Kariyer başında transferleri tanıtmamıştım bu şekilde parça parçada olsa oyuncular hakkında bilgi vereceğim.

Kariyerinde başarılar dilerim Adrianolar, Corradiler çıkarmış bir takımın gerçekteki hali beni bir hayli üzüyor inşallah sen onları hakettiği yere getirirsin

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri