Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415
421 ile 448 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Deplasmanda iyi mücadele ettik ama tüm şanssızlıklar bizi buldu. İlk golü Romaric attı, sonrasında Pallerano’nun 24. dakikada kırmızı kart görmesi oyun planımızı alt üst etti. Arsenal bastırmaya başladı ve skoru lehine çevirdi. 70. dakikada Walcott’un atılmasıyla 2 taraf da sahada 10 kişi kaldı. Bu skorla maçı bitirmek de avantajlı diye düşünürken Fabrecas mükemmel bir gol attı ve farkı 2’ye çıkardı, maç 3-1 sona erdi.

La Liga 30. Hafta

Şanssızlık, başka açıklaması yok. Gol atmakta sıkıntı çekiyoruz tek forvetle ve çift forvete dönmeyi düşünmüyor değilim.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maçı

Arsenal’den geçen senenin intikamını aldık. 2 maçlık şanssızlığımıza da bu maçla son verdik. 56. dakikadan sonra tüm riskleri alıp saldırdım ve 2. golü atarak maçı kazandık. Yarı finale çıktık ve muhtemel rakiplerimiz Real Madrid, Barcelona ve Juventus.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Arsenal süper olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arsenal'i elemen süper olmuş ama ligde kötü gidiyorsun.Bu arada sen Arsenal'le oynarken aynı anda oynayan takımla yarı final oynarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaman rakibimiz Juventus oldu. Bir de artık ligi bırakıp tamamen ŞL'ye konsantre olma düşüncesi de var bende, ligde nasılsa 5.'likten daha kötü bir derece yapmayız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 31. Hafta

Nuri’nin sakatlığında şans bulan Romaric gol atmaya devam ediyor. Nuri döndüğünde formayı geri alması zor olacak.

La Liga 32. Hafta

Diyecek bir şey yok, sinir krizi geçiriyorum. Hedefi tutturamayan -2 diyor, onu anlamadım.

La Liga 33. Hafta

Real Madrid’i tam 38 maç sonra yenilgiye uğratacaktık ama uzatma dakikalarında yediğimiz golle karşılaşma 2-2 sona erdi. Romaric bu maçta da sahneye çıktı ve golünü attı. Real Madrid eşitliği sağladıktan sonra Palacio sakatlandı ve yerine Feng’i oyuna soktum. Feng de bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi ve bizi 88. dakikada tekrar öne geçirdi. Tam maçı kazanıyor havasına girmiştik ki golü yedik ve 5. sırada kaldık. Hakemin 6 dakika uzatma verip 8 dakika oyunu oynatması da bir diğer gariplik. Oyunlar oynanıyor.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı

Çok avantajlı bir skor olmasa da evimizde kazanıyoruz. Navas’ın 5 ay, Palacio’nun 2 ay sakatlığı var, Pallerano cezalı, çok eksikle maça çıktık. O nedenle bu skora üzülmüyorum. Daha farklı olabilirdi, oynadığımız oyuna göre ama kazanmak da yeterlidir.

Şampiyonlar Ligi’nin diğer maçında ise ligde namağlup yoluna devam eden Real Madrid’i büyük bir hezimete uğratıyor Barcelona. Nou Camp’ta 5-0’lık bir zafer kazanıyor ve finale adını yazdırdı diyebiliriz artık.

La Liga 34. Hafta

Bu maça hiç konsantre olamadık. Zaten eksiklerimiz de vardı. Artık ligde 3.lük hedefinden de uzaklaştık, şimdi tek hedef ŞL’de kupa.

Bu hafta ligde de Madrid ile Barcelona karşılaşıyordu. Bu sefer Madrid’te oynanan maç 1-1 sona erdi ve Madrid şampiyonluk için hala avantajlı. Bakalım 3 gün sonra rövanş maçında ne olacak?

Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Maçı

Maç öncesi oynayamayacak oyuncularımızdan bir takım kursak olurdu. Çok eksikle İtalya’ya gittik. Bu sıkıntılara rağmen oyuncularımın inancı tamdı. Palacio sakat olmasına rağmen oynayabileceğini söyledi ve kadroya dahil ettik kendisini. Maça hızlı başlayıp 9 dakikada 2 gol atınca turu da garantilemiş olduk. Buffon’un kötü oyunu 2 gol bulmamızı sağladı. Kalan dakikalarda Juventus bastırdı ama tur için 4 gol atması gerekiyordu ve atamadı.

Finale çıkan taraf olduk ve şimdi önümğzde tek hedef var Barcelona’yı yenip Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak.
    "YÜCE ATATÜRK"

iyisin kardeş başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hedefi tutturamayan -2 nasıl oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 35. Hafta

Rakibin kaleyi bulan tek şutu var ve yediğimiz komik bir gol. Palacio’yu oyuna aldım, topla ilk buluştuğu anda golü yaptı. Şampiyonlar Ligi’ni kazanamazsam ligde ilk 4’e giremeyeceğim için takımdan ayrılacağım. Kazanırsam La Liga şampiyonluğu için 1 sene daha buradayım.

İspanya Kupası finalinde Barcelona bir kez daha Madrid’i farklı yenerek kupaya uzanıyor. Ligin acısını 2 defa çıkarmış oldu böylece.

La Liga 36. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadık ve maçı kazandık. Final maçı öncesi iyi bir moral oldu.

Final maçında yine aynı 4-1-2-2-1 dizilişiyle sahada olacağız. Muhtemel 11’imiz, Viviano, Taylor, Drenthe, Pallereno, Fazio, Romaric, Nuri, Adrien, Sisi, Adriano ve Palacio. Capel sakatlığı atlattı ama henüz fizik olarak hazır değil, Glasgow’da oynanacak final maçının kadrosuna alacağım kendisini, ilerleyen dakikalarda ihtiyaç duyabiliriz kendisine.

Mucizeyi gerçekleştirip kupayı Sevilla’ya kazandırmak istiyoruz.

Bu arada UEFA Kupası’nı Tottenham’ı 2-1 yenen Chelsea kazandı.
    "YÜCE ATATÜRK"

kardeş tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi Finali

Maalesef kaybediyoruz. İlk yarı çok kötü oyundan sonra 2. devre oyunu dengeledik ama bir türlü gol gelmedi. Atanın kazanacağı şekilde gidiyordu maç ve 79. dakikada golü atan Barcelona oldu. Sonrasında yine pozisyonlara girdik ama gol bulamadık. Oyuncularımı yine de kutluyorum, bu kadar güçlü bir takım karşısında ezilmedik, ellerinden geleni yaptılar.

Şimdi ligde oynanacak son 2 maç kaldı. Burada devam edip etmeyeceğimi belirleyecek 2 maç olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 37. Hafta

Zorlandığımız maçta evimizde kazanıyoruz ve son haftaya girmeden 4. sıraya yerleşiyoruz. 3 genç oyuncu aldım ve birini bu maçta 2. devre oynattım. Gelecek vaad eden oyuncular. Ben ayrıldıktan sonra iyi bir kadro bırakmak istiyorum.

Son maçımız Numancia deplasmanında, kazanarak ligi 4. sırada bitirip burada devam etmek istiyorum.

La Liga 38. Hafta

Son maçta deplasmanda zevksiz geçen maçın ardından berabere kalıyoruz ama Zaragoza’nın yenilmesiyle yerimizi koruyarak ligi 4. sırada bitiriyoruz. Şimdilik burada yoluma devam edecek gibi duruyorum. Kadroda bu sezon içerisinde huzursuzluk çıkaran tüm oyuncuları satacağım ve gençleşmeye devam edeceğiz. Ama bunu yaparken de önümüzdeki sezonda tek hedefimiz lig şampiyonluğu olacak.

Sezon sonu veriler bu şekilde. Huzursuzluk çıkaran, yetersiz gördüğüm ve oynatmayı düşünmediğim isimlerle yolları ayıracağım. Yapılacak transferler konusunda ise henüz karar veremedim.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ne zaman geliyor şampiyonluk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    ne zaman geliyor şampiyonluk
    Bu sezon ilk hedef şampiyonluk. Şu ikiliyi artık geçme zamanı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

inşallah geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transfer sezonu çok hareketli geçti. Aldığımız tüm oyuncular genç ve geleceğe yatırım. Bir kısmını paf takıma gönderdim, bir kısmı kadroda olacak, belki kiralık da gönderebilirim bazılarını.

76 oyuncu ise takımdan ayrıldı. 11 tanesinin sözleşmesini tazminatları fazla olduğu için fesh edemedim. Onları da kiralık gönderdim. Çoğu serbest bırakılan oyunculardan 19 milyon Euro’luk bir gelir elde ettik.

Gelecek vaad etmeyen, bize faydalı olamayacak tüm oyuncularla yollarımızı ayırdık. Kadro uyumu bir ara % 7’ye düştü. 14 oyuncu transfer ettik. Bazılarının profilleri şu şekilde;

Mikel Celihueta, Barcelona’dan aldığımız kaleciyi 1. kalecimiz yapabilirim;

Munoz Garcia, orta sahaya alternatif olabilir.

Diğer transferler arasında 1 kaleci, 1 forvet ve kanat oyuncuları ile birlikte orta saha oyuncuları bulunmakta. Sezon içerisinde gösterdikleri forma göre diğer oyuncuları da yakından tanırız.

Bu sezonun bütçesi aynen duruyor. 42 milyon Euro. Nasıl değerlendireceğim konusunda bir fikrim yok. Şimdilik transfer yapmayı düşünmüyorum, para kasada dursun.

Ve sezon öncesi oluşan kadromuz. Sayı şu anda 27. Hazırlık maçlarının ardından sayıyı düşüreceğiz.

Bu sezon tek forvetli sistemden vazgeçip çift forvete dönüyoruz. Taktiğimiz 4-4-2 olacak ve anlayışımız şu şekilde;

Hazırlık maçlarında çok farklı skorlar aldık. Bunlar yanıltıcı olabilir çünkü yeterince güçlü takımlarla oynamadık.

11 büyük ölçüde belli, yedeklerde gençler var, umarım bu sıkıntı doğurmaz sezon içerisinde.

Şampiyonlar Ligi Ön Elemesini de rahat geçiyoruz. Bu arada sezon ortasında 12 milyona Arsenal’den aldığım Valeso’ya Arsenal 37 milyon teklif etti ve sattım. Oyunun saçma bir hatası olsa gerek ama ben aldığım paraya bakarım.

Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir kura çektik. Geçen senenin finalisti olarak bu gruptan rahat çıkmamız gerekir.

Last edited by Sekopej : 11.Mart.2009 at 21:43
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 1. Hafta

Sezona seyircimiz önünde çok iyi bir başlangıç yaptık. Semih çift forvetli sistemde etkili olacağını göstermiş oldu bizlere.

La Liga 2. Hafta

Semih 3 gol atarak yıldızlaştı. Seyircimiz önünde bir daha 4 gol atarak 2 haftada 8 gol atarak rakiplerimize mesaj vermiş olduk.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maç

Hak etmediğimiz bir sonuç oldu. Maçın başında 1-0 öne geçmemize rağmen şanssız goller yiyerek maçı kaybettik. Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir başlangıç yapmış olduk.

La liga 3. Hafta

Bu taktikle deplasmanlarda zorlanıyoruz. Golsüz, zevksiz, tatsız, tuzsuz bir maç oldu.

La Liga 4. Hafta

Ligin en zor deplasmanı, mahkum bir oyun, yine de fark yemedik. Buradan beraberlik çıkarabilseydik şampiyon olabilirdik. Ligin başı olmasına rağmen ümidim kalmadı hiç.

La Liga 5. Hafta

Evimizde yine 4 gollü galibiyet kazanıyoruz. Duran toptan gelen 3 gol, bu konuda etkili olduğumuzun göstergesi. Forvetlerimizin suskunluğu ise devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç

Thiago Silva’nın kendi kalesine attığı golle 3 puanı alıyoruz. Capel bir türlü istediğim seviyeye gelemedi ve bu nedenle sol bekte genç Jimenez’i oynatmak zorunda kalıyorum.

La Liga 6. Hafta

Villarreal deplasmanında zorlanmıyoruz. Skor olarak olmasa da oyun olarak üstündük. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek güzel.

La Liga 7. Hafta

Barcelona’dan sonra Madrid’den de puansız dönüyoruz. Çok hırslıydık ama bunu oyun olarak yansıtamadık. Gereksiz kartlar gördük, 10 kişi kaldık. Şampiyonluk yolunda en büyük 2 rakibimizden de puan alamayarak hayal kırıklığı yarattık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maç

Grubun zayıf rakibi karşısında rahat galibiyet alıp kötü havayı dağıtırız düşüncesindeydim ama olmadı. Bu maçı kazanamayarak 2. Tur şansımızı da zora soktuk.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serkan şampiyonluk bu senede zor görünüyor senin için.Barça ve Real'le berabere kalabilsen iyi olurdu ama olmamış.Gende onlar diğer maçlarda puan kaybını çok yaparsa şansın yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada Türk Milli Takımı'nın başına geçtim. Fatih Terim play offlarda elenerek Dünya Kupası'na götüremedi Türkiye'yi. Anlaşmayı imzaladıktan sonra da Fenerbahçe'nin Altay maçını izlemek için İzmir'e geçtim. Sezona kötü başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör değişikliği gündemde. Böyle bir dönemde maça gitmem çeşitli dedikodular çıkarsa da ben milli oyuncuları izlemek için maça gittim.

Ama basın bu konuda yazıp çizmeye devam ediyor, acaba Fenerbahçe'nin efsane hocaları arasına giren Özışık eski takımına dönecek mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

CL'de havanı söndürmüşler Serkan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 8. Hafta

Fazio 2 forvetin attığından daha çok gol attı herhalde. Yine de Palacio’nun gol atması iyi oldu. Şanssızlığını kırmış oldu. İçeride kazanmaya devam ediyoruz.

İspanya Kupası

Galibiyet golünü 85. dakikada bulduk. Yedek oyuncularla çıktığımız maçı farklı kazanmalıydık.

La Liga 9. Hafta

Palacio kendine geldi. Deplasmanda galibiyet almaya başladık. Semih de golleri atmaya başlarsa daha da iyi olacağız.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maç

Basel’den rövanşı alıyoruz. Palacio atmaya, biz coşmaya devam ediyoruz.

La Liga 10. Hafta

Ligin zayıf ekiplerinden Sporting’i de farklı yeniyoruz. Rakip kaleye tek isabetli şut atamadı maç boyunca.

İspanya Kupası 2. Maç

Yedeklerle çıktığımız maçta Semih’i kesmedim, bu maçta bulacağı golle kendine gelir diye. Ve Semih 2 gol attı. Maç beklendiği şekilde kolay geçti, farklı kazandık.

La Liga 11. Hafta

Evimizde zaten üstünüz, bir de rakip 9 kişi kalınca hiç zorlanmadık. Palacio geç açıldı ama iyi açıldı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maç

Maça 1. Dakikada Adrien bulduğu golle önde başladık. Sonrasında fazla zorlanmadık. Rakibin tek sayısı uzatma dakikalarında geldi. Bu galibiyetle grupta 10 puanla liderliğe yükseldik. Eğer Basel’i yenmiş olsaydık çıkmayı garantilemiştik. Şimdi son maçta en az 1 puan almalıyız ya da Schalke’nin Basel’e puan kaybetmesini beklemeliyiz.

La Liga 12. Hafta

Semih’ten bekliyoruz Fazio atıyor. Duran toplarda etkili, bir de takipçiliği de iyi olunca, sürpriz çıkışlarla da gol bulabiliyor. Yakışır kaptanımıza.

La Liga 13. Hafta

Maç görüldüğü gibi ortada geçti. Uzun şutlarla yediğimiz ilk 2 gol tüm dengemizi bozdu. Sonrasında yüklendik ama bir türlü gol bulup farkı azaltamadık. 3-0 olduktan sonra da maç gitmişti zaten. Tek sayımız yine kaptan Fazio’dan geldi. Barcelona’nın yenildiği haftada farkı kapatmak için galibiyet çok önemliydi ama olmadı.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

13 ve 12 haftanın ss'Ler aynı mı abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet aynı olmuş. 12. haftada Zaragoza'yı evimizde 3-0 yenmiştik ve 3 golü de Fazio atmıştı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fazio bizim Federico Fazio dimi defans olan ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hee o. Öyle özellikleri var ki aslında nereye koysan oynar. 15'in altında özelliği yok adamın.
    "YÜCE ATATÜRK"

yeni aldıgın regenler süper ligde biraz daha yukarı hedeflesen daha iyi olur sanki

sakary Ali Misafir

Tebrikler Serkan abi çok iyi başarılar yakalamışsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi sezon başı şampiyonluk demiştin ama lider seni geçti başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonluk zor gibi duruyor. Devre arasında kadasa duran 70 milyon Euro'yu harcamak istiyorum, bakalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415

Mesaj Yetkileri