fifacan walla karistirmssin ortaligi,cok iyi bir durumdasin lig sonunda ne olucak merak ediyorum walla
fifacan walla karistirmssin ortaligi,cok iyi bir durumdasin lig sonunda ne olucak merak ediyorum walla
son maclar yine galibiyetler cok guzel fifacan![]()
başarılar çok güzel gidiyorsun
Fifacan Güzel Olmus Ama Artık Seneye Bir Tsl SampiyonLugu GElsin Yakısır Sana![]()
hacettepeyi yenebilsen 3. olacakmışsın ama olsun şu anki durumun da iyi
Saol kardeşim inş. bakıcaz yeni sezon hazırlıklarına başladık
evet kardeş yene bilsem güzel olurdu ama adamlar kaybetseler kümeye düşceklerdi o yüzden çok asıldılar ama olsun.
yazdığın için saol
VE YENİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI.
BOMBA TRANSFERLER VE MAÇLAR GELİYOR.
İŞTE İLK HAZIRLIK MAÇIMIZ..
ARKADAŞLAR BU ARADA UEFA KUPASI 2.ÖN ELEME TURUNDA AVENİR BEGGEN TAKIMIYLA EŞLEŞTİK. İLK MAÇ KENDİ SAHAMIZDA.
VE İŞTE TRANSFERLERİMİZ..!!!
ARKADAŞLAR DAHA TRANSFER YAPABİLİRİM BELKİ. AMA SİZ ŞU TRANSFERLERDEN BİRİNE ÇOK DİKKAT EDİNİZ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASINDA İLK MAÇIMIZ
Last edited by fifacan : 05.Mart.2009 at 20:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
coupet bildiğimiz coupet se büyük iş başarmışsın uefada ilk turu geçmen güzel başarılar
walla fifacan bu sene bir boy daha ilerletmissin takimi.transferler guzel,hedef buyuttun walla.
Son Mac Dısında HazırlıK Kampı İyi Gecmiş![]()
oK.BekLiyorum
![]()
Last edited by fifacan : 09.Mart.2009 at 19:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ya Free Oyunculara AGırlık Ver.Sözlesmesi Serbest Olan Oyunculara Bak Muhakkak Süper Free BuLursun
Başlangıc olarak Güzel