Türkçe Football Manager için çalışmalarda bulunan bün arkadaşları tebrik ediyorum umarım güzel iş cıkartmışlardır . Dünya devi Gillette'in desteği ile çıkartılan yazılım diyorsunuz evet gelişmeler ileride üretiçi firmaların oyunları türkçe çıkarmısı için güzel bir gelişme fakaaat bunu para ile satmak yerine ülkemizdeki birkaç bilgisayar magazin dergilerinin desteğininde alarak bir cd ordamında dağıtsanız size daha çok reklam ve prestij kazandırmazmı sonucta reklam gelirleri yapacayınız bu hamle ile zaten giderleriniz karşılayacaktır
en azından emeğin karşılığı alınmış olursunuz hem görsel hem reklam bazında. Site üyesi olarak benim bu düşüncelerimi en azından bir değerlendirmeye alın sizlerde iyi biliyorsunuz oyunların % 70 % 80lik bir bölümü korsan yollarla satılıyor ve talep fazla olduğu için hiç azalmıyor .Ben ne olursa olsun PC oyununda orjinal alıyorum tabi bu durum birazda ekonomik parası olmayan korsan hada cazip geliyor ama benim düşündüğüm gibi Türkçe Football Manager bilgisayar magazin dergilerinden birinin desteğinide alıp cd formatında yayınlarsanız hep korsan olarak başka web sitelerinde kendi yaptığınız çalışmayı görmezsiniz hemde büyük prestij yakarsınız